Brugte Vintage Badeværelsesarmaturer

Brugte Vintage Badeværelsesarmaturer
Antikke inventar er perfekt til en retro badeværelse.

Brugte vintage badeværelse inventar vil afslutte enhver form for vintage badeværelse design fejlfrit.

Finde Pre-Owned Vintage Badeværelsesarmaturer

Den bedste måde at finde vintage badeværelse inventar er at besøge din lokale bjærgning værftet. Hvis din by ikke har en bjærgning værftet, tage en tur til en større by i nærheden. Der er et par andre muligheder for at hjælpe dig på din søgen efter at finde den perfekte vintage badeværelse inventar.

 • eBay - Indbegrebet online markedsplads for både købere og sælgere. Find alle typer af brugte vintage badeværelse inventar fra vandhaner til håndvask, til relativt lave priser. Vær forsigtig, når byde på store genstande såsom vintage piedestal dræn. Priserne på disse elementer kan være køber venlig, men forsendelsesomkostningerne kan dræbe dit budget. Hvis du ikke kan synes at finde det, du har brug for første gang, du besøger, skal du sørge for at tjekke tilbage ofte, fordi nye poster tilføjes hver dag.
 • Seattle Building Salvage - Denne bjærgningsselskab er helt online. Find vintage klo-fods badekar med original hardware, piedestal dræn fra 1920'erne eller endda antikke blyindfattede ruder, som er en smuk måde at sikre privatlivets fred i dit badeværelse. Seattle Bygge- og Salvage tilbyder også restaurering af sine vintage produkter, såsom porcelæn badekar lakering.
 • Sparsommelighed butikker - Alle byer store og små har mindst én genbrugsforretning. Rode gennem hylderne at finde din perfekte vintage badeværelsestilbehør.
 • Garage salg - Folk sælger alt på garage salg. Vælg en lørdag og gøre din vej rundt til de større garage salg i byen.
 • Loppemarkeder - Loppemarkeder har sælger kabiner af alle typer, og du kan være sikker på at finde den bedste pris på din vintage badeværelse inventar ved forhandlinger med booth ejere.
 • Avisannoncer - Se det afsnit i annoncer "Til salg" i din lokale avis. Du kan blive overrasket over, hvad du finder.

Gendannelse Brugte Badeværelsesarmaturer

Brugte Vintage Badeværelsesarmaturer

Når du køber vintage badeværelse inventar og tilbehør lavet af metaller som støbejern, alt de generelt har brug for er en stiv rengøring og polering, før de er klar til at blive monteret i din moderne badeværelse VVS. Andre elementer kan ikke være i den bedste af form og skal lakeres eller renoveret for at bringe dem tilbage til livet.

 • Resurfacing porcelæn bøtter og dræn - Der er to muligheder for resurfacing bøtter og dræn. Du kan enten gøre det selv eller hyre en resurfacing professionel.
 • Hvis du gør det selv - du bliver nødt til at købe en resurfacing kit. Disse kits kan findes på din lokale home forbedring butik eller online for omkring $ 100. Hold et par vigtige nøglefaktorer i tankerne, når du beslutter at gøre dette job selv.
 1. Find den højeste kvalitet resurfacing kit. Dette er ikke et sted at spare. Stil spørgsmål på dit hjem forbedring butik og læse anmeldelser.
 2. Tag din tid. Dette er afgørende for at producere glatte overflader og professionelle resultater.
 3. Resurfacing materialer er brandfarlige og giftige. Invester i en kraftig respirator maske, holde rummet godt ventileret og holde alle børn og kæledyr væk under resurfacing processen.
 • Hvis du beslutter at hyre en professionel entreprenør - Det er dyrere end at gøre det selv, men det er billigere end at skulle udskifte dit karbad eller synke, fordi du ikke dukke op igen dem ordentligt. Få mindst tre estimater for at finde den bedste pris.
 • Du ønsker måske at overveje en [[Badeværelse Tub Liners | nye badekar liner], hvis vintage badekar du har købt har en masse rifter og pit mærker.
 • Malede standerlamper - Enhver vintage badeværelse armatur du køber, der er malet, ligesom medicin kabinetter og forfængelighed, vil mere end sandsynligt indeholder bly maling. Bly maling er giftigt og skal fjernes på en ordentlig måde. Må ikke sand, skrabe eller bruge en varmepistol, når du fjerner bly maling. Støvpartiklerne skabte er giftige. Brug Smart Strip af Peel Away for en sikker og miljøvenlig måde at fjerne bly maling. Glem ikke at korrekt bortskaffelse af dit tøj, drop klude og alle andre porøse materialer, når du er færdig.

Har en blikkenslager Installer Vintage Udførelse

Husk, at badeværelserne er en af ​​de mest trafikerede værelser i et hus, når du vælger vintage badeværelse inventar. Du ønsker sikkert at styre fri af sarte armaturer, der ikke vil stå op til den daglige misbrug. Lej en blikkenslager til at passe din vandhane inventar. Vintage badeværelse hane turneringsplaner vil ikke passe som moderne vandhaner. Det er bedst at overlade dette job til en professionel, så du ikke løber ind i problemer nede ad vejen med dit badeværelse VVS.