Brugt bil: Brugte Toyota Tips

Toyota Camrys & Svinghjul

Hvis du er interesseret i at købe en brugt Toyota Camry, kan du være sikker det er en af ​​de mest pålidelige brugte biler på markedet. Her er et tip at huske på, selvom: Camrys er kendt for eventuelle svinghjul problemer. Væsentlige, de "tænder" i svinghjulet pause, og dette bevirker, at motoren ikke at vende korrekt på tænding. Omkostningerne til at fastsætte en Camry svinghjul er normalt under 500 dollar. Dette er ikke en dårlig pris overvejer Camry pålidelighed betyder, at du sandsynligvis ikke betaler for reparationer, brugte biler kræver.

Husk, at Toyota støtter deres biler i op til tre år eller 36000 miles, så hvis du støder på svinghjul problemer inden for denne tid eller afstand ramme, kan den være dækket af garantien.

Autostol sikkerhed

Forældre i den nordvestlige del af USA, der kan være på udkig efter brugte biler i Seattle, Washington ikke kun har en overflod af brugte bilforhandlere, men også nogle fremragende ressourcer på autostol sikkerhed. Ifølge Seattle svenske Medical Center, her er nogle nyttige oplysninger om køb af en autostol.

Her er nogle af højdepunkterne i korrekt autostol brug:

  • Brug altid en autostol, når du transporterer dit spædbarn eller lille barn.
  • Gør dig bekendt med autostol instruktioner samt bilens brugervejledning.
  • Autostole skal altid placeres på bagsædet.
  • Brug ordentlig sele slots til låsen autostolen på plads. Sørg stropperne ligger fladt.
  • Når spændt på, teste sikkerheden i autostol ved at rykke på det. Det bør ikke bevæge sig i nogen retning.
  • Hold autostol vippes tilbage til omkring en 45 ° vinkel for at holde dit barns hoved fra floppe fremad.

AWD: God til dårligt vejr

Hvis du bor i et område, hvor der er en masse af sne eller regn, er det klogt at vælge en brugt bil, der har firehjulstræk (AWD). Toyotas Sienna LE, Honda CR-V, Fords flugt og Lexus RX 300 er alle gode eksempler på pålidelige AWD køretøjer. AWD giver dig ekstra trækkraft på vejen under dårlige vejrforhold, og holder din bil fra spinding ud af kontrol. Du vil betale lidt mere for denne mulighed, og brændstoføkonomien falder lidt, men i det lange løb er det værd bekostning. Sikkerhedsforanstaltninger såsom AWD funktionen ende med at spare penge på forsikring ... især da de kan hjælpe dig med at undgå at have en ulykke.

Eftersyn din brugte Toyota 4-Runner

Investering i en brugt Toyota 4-Runner er værd bekostning. Det er en god, solid bil, som kan slæbe op til 3.500 pounds. Her er en anden udgift, der er værd at det: Når (ja, hvornår, ikke hvis) du får din 4-Runner inspiceret før du køber det, har din mekaniker køre følgende diagnostiske tests.

  • Olie lækage kontrol nedenunder
  • Tjek rotorer
  • Tjek bremsecylindre
  • Compression check (sikrer, at motoren er i god stand)

Du bør altid have en inspektion gjort før du køber noget brugt bil, men anmode om disse tests med sikkerhed, om du kigger på en Toyota 4-Runner - især hvis det har over 100.000 miles på det.

Bad Vibrations?

Hvad er forskellen på en brugt Toyotas fire-cylindrede motorer og deres seks-cylindrede motorer? Et par flere vibrationer ved stop lys. En fire-cylindret motor giver dig fire byger hver gang krumtapakslen vender to gange. En seks-cylindret giver din seks for hver to. Resultatet? Mindre vibration. Du vil opdage vibrationerne mere på et stop lys i stedet for, når bilen er i frigear eller park, da motoren er i det væsentlige, ophængt i de to sidstnævnte tilstande.

Hvis vibrationen generer dig, kan du få din mekaniker prøve at justere tomgang op eller ned med omkring 50 til 100 omdrejninger. Denne lille justering kan have en betydelig indvirkning på mængden af ​​vibration.

Toyota Hybrider: Pakning i Power

Mange brugt bil købere er på vagt over for at vælge en hybrid, fordi de frygter hybrider har ikke så meget strøm som standard gas motor køretøjer. Her er en interessant sammenligning, der afliver at myte:

Lexus rx400h og Toyota Highlander Hybrid har samme 270-hestekræfter system. Honda har også en kraftig hybrid Accord, der er den hurtigste hybrid på markedet i dag. Derudover Toyotas Volta har en 408-hestekræfter system. Disse hybrider er faktisk et mere effektivt system, fordi at kombinere en benzinmotor med batteri giver ingeniører, der designer dem mere kontrol over, hvordan de enkelte køretøj vil udføre - fra brændstofeffektivitet til hastighed, uanset størrelsen af ​​køretøjet.

Du vil betale lidt mere for en brugt hybridbil på grund af den nye teknologi, men med tiden vil du blive spare penge ved at reducere mængden af ​​gas, du bliver nødt til at købe. Udover det, ville de fleste enige om, at hjælpe tage sig af jorden er uvurderlige!