Brugt bil: Brugt Nissan Tips

Rengøring olieudslip på Polstring

Du bruger så meget tid på at holde ydersiden af ​​din bil ren, men hvad skal du gøre, hvis, siger, du spilder fedt eller olie på bagsædet af din brugte Nissan?

 1. Skrab op alle overskydende fedt med en sløv kniv.
 2. Hæld lidt affedtning væske på et stykke køkkenrulle. (Prøv Goo Gone, Lestoil, eller endda en stærk anti-fedt opvaskemiddel.)
 3. Dup ved spild, ved hjælp af en frisk del af papirserviet hver gang DAB.
 4. Gentag indtil hovedparten af ​​pletten har løftet.
 5. Vask med fedt-skæring vaskemiddel og vand.
 6. Lad lufttørre.

Det kan være nødvendigt at gentage disse trin et par gange, indtil pletten har løftet.

Bemærkninger om køber en brugt Nissan Maxima

At købe en brugt Nissan Maxima har nogle klare plusser og minusser. Hvis en Maxima er på din liste over potentielle brugt bil køb, her er en hurtig oversigt over både de positive og negative af køretøjet:

The Ups:

 • Over gennemsnittet pålidelighed og solid opbygning
 • Kraftfuld V6 motor
 • Standard ABS og en god mængde af andet standardudstyr
 • Interiør er rummelig og designet godt
 • Samlet nem vedligeholdelse

The Downs:

 • Kræves Premium brændstof
 • Suspension kan være stiv
 • Torque steer på kraftig acceleration
 • Andre mindre almindelige problemer: nogle tidlige modeller har defekte spoler; du kan støde på en "check engine" lys; nogle har en dårlig luftstrøm sensor; Der kan være elektriske fejl.

Hvis du overvejer en Nissan Maxima, gøre en sammenligning med Toyota Camry og Honda Accord.

Pålidelige SUV'er fra Nissan

Hvis du har afviklet på at købe en SUV, har et kig på brugte Nissan Pathfinder (2001 og nyere er det bedste af partiet). Denne mellemstore SUV er i det væsentlige den samme som Infinity mX4, men sidstnævnte blot har mere luksus muligheder. Med Pathfinders 3,5-liters VQ motor, kan du stole på low-end drejningsmoment og god trækkende kapacitet, (ca. 250 hestekræfter med 5-trins manuel gearkasse og 240 hestekræfter med 4-trins automatgear).

Holde din Pathfinder i god form blot kræver regelmæssig vedligeholdelse, såsom kontrol motorolie, transmissionsolie, og dæktryk - alle er vitale områder med SUV'er. Din forhandler kan gå over specifikke områder, du skal holde øje med, eller du kan bede en Nissan mekaniker. Tage sig af mindre problemer så tidligt som muligt for at sikre en lang levetid for din brugte bil.

Nissans All-Aluminum Engine

Du har måske hørt om "all-aluminium" motorer, der bliver sat i nogle amerikanske og import biler. (Disse motorer er alternativer til støbejern blok motorer og / eller all-støbejern motorer.) Nogle kan have bekymringer om all-aluminium motorer ikke er så stærk som støbejern versioner. Når du køber en brugt bil, kan denne bekymring blive endnu større; ingen ønsker at bekymre sig om en svag og brugt motor.

Den aluminium, der anvendes er aluminiumslegering, som er utrolig stærk. Og i virkeligheden er det kun motorblokken, der er lavet af al aluminium. Oprindeligt cylindre, knastaksel, ventiler og krumtapaksel var lavet af stål og jern ... og de stadig er. Stempler var altid lavet af aluminium, og de også har opholdt sig det samme. Så længe fabrikanten har bygget motoren godt - biler som Nissan Maxima er et godt eksempel - din "all-aluminium" Motoren skal fungere ganske godt i lang tid.

Them er de Bremser!

Lad os sige, du lige har købt en brugt Nissan Sentry. Hvor ofte skal du udskifte bremseklodserne? Svaret er: det hele afhænger af, hvordan du kører. Hvis du "ride bremserne" (dvs., træde på gas, derefter bruge bremserne konsekvent at udjævne din hastighed), kan du nødt til at erstatte de forreste pads så ofte som hver 5000 miles. Dette er ikke en stor praksis, af den måde; det sætter også enormt pres på din bils bremsesystem.

Hvis din kørsel indebærer en masse at stoppe og starte, ligesom i små byer eller travle motorveje med masser af trafik, du ser på at skulle ændre forreste pads hver 10.000 miles eller deromkring. Kørsel længere perioder uden at skulle bruge bremserne - på en åben motorvej, hvor du virkelig kun bremsning for exit ramper, for eksempel - vil forlænge levetiden på din bremseklodser.

Vær opmærksom på din pendler til at måle et gennemsnit for din bremseklods brug. Også kontakte din Nissan mekaniker for at finde ud af, hvad der er "normalt" slid-og tåre for din specifikke modellens bremseklodser.

Din brugte bil Budget

Før du selv sat foden på en brugt bil parti, skal du bestemme, hvor mange penge du kan mageligt råd til at bruge på en brugt bil.

Månedlig udgift: Forudsat, at du bliver nødt til at tage et lån, se på dine månedlige udgifter og bestemme, hvor meget du kan bruge ekstra hver måned mod din brugt bil.

Ned betaling: Ideelt du har gemt lidt penge for din brugte bil. Jo mere kontant du lægger ned oppe foran, jo mere din månedlige betalinger reduceres. Hvor meget kan du betale den dag du købe bilen?

Når du har bestemt, hvor meget du kan bruge nu, og i løbet af dit lån, kan du indsnævre udvalget af brugte biler indkøbspriser. Dine tal kan betyde forskellen mellem en brugt Nissan Maxima og en brugt Ford Escort, men i det mindste vil du ikke føle de smertefulde veer i gæld senere.