Brugt bil: brugt bil Anmeldelser Tips

Vigtigheden af ​​Køretøj titel søgninger

Brugt bil Consumer Reports er en fantastisk måde at starte din søgning efter en brugt bil. Men du behøver ikke stoppe der. En klog forbruger vil også gøre et køretøj titel historie på en brugt bil. Disse rapporter er en fordomsfri nedslidning af hvad dine potentielle køretøjet har været igennem i løbet af sin levetid på vejen.

Her er et par emner, du vil lære i et køretøj titel rapport:

  • Alle ejere af køretøjet (med datoer)
  • Eventuelle uheld
  • Kilometertæller kilometertal check (selvom det blev rullet tilbage)
  • Enhver oversvømmelse, kollisioner, forsikring på i alt
  • Eventuelle salg auktion

Searching Brugte biler Online

Lad ikke afsides internettet skræmme dig væk som du søger efter en kvalitet brugt bil! Flere og flere handler lægger ikke blot hele deres beholdning online, men de er også at uddanne kunderne om køb brugte biler, der giver brugt bil anmeldelser og endda auto finansiering.

Faktisk online søgninger er den bedste måde at begynde at lede efter en brugt bil eller lastbil. Begynd ved at søge efter "online brugt bil forhandler" - eller en lignende formulering - at slå op forhandlere direkte, eller hvis du har et specifikt bil i tankerne, skal du indtaste dens mærke og model, derefter "+ brugt" for at sammenligne priser samt som sikkerhed og kilometertal ratings.

Auto Finansiering via din forhandler

Så du ønsker at købe en brugt bil, men du er bange for at du ikke har penge. Hvis du køber fra en person, vil du helt sikkert nødt til at have dine penge up front. Ikke så når du beslutter dig for at købe gennem en certificeret brugt bil forhandler. Mange forhandlere kan tilbyde auto finansiering, der passer til dine specifikke budget.

Forhandlerne er i stand til at tilbyde lave renter bil lån rente incitamenter direkte fra producenten. Priser kan være så lavt som 0 procent eller 2,9 procent til 3,9 procent - noget banker og auto finansieringsselskaber kan ikke!

Tjek online forhandler kollektiver, så godt. Ved at arbejde med en række producenter og auto forhandlere på én gang, disse steder har en endnu bedre udvalg af billige muligheder for din bil lån.

Hybrid Brugte biler

Bare fordi du er på udkig efter en brugt bil, tror ikke du nødt til at opgive din bekymring for miljøet. Hybrid-biler kan virke som en ny og ekstravagant nyhed, men intet er længere fra sandheden. Hybrider er kommet for at blive, og de er kun kommer til at få bedre ... og billigere.

Her er en seneste liste over bedste hybrid brugte biler:

Bedste brændstofeffektivitet Honda Insight. Denne bil har EPA skøn over 57-60 city mpg, og 56-66 motorvej mpg, afhængigt af din transmission valg.

Bedste SUV: Ford Escape. Denne bil har omkring 28 mpg, i gennemsnit.

Bedste Hatchback: Toyota Prius. Denne bil har en fantastisk kombination af elmotor og benzinmotor. Ifølge de faktiske ejere, kan du forvente 41-48 blandet (by / motorvej).

Bedste Sedan: Honda Civic Hybrid. Denne bil har også en elektrisk motor / benzinmotor kombination, selvom motoren hjælper motoren, mens det er modsat i Toyota Prius 'sag. Forvent omkring 42 highway mpg.

Vær sikker på at gøre din egen forskning på disse eller andre hybrid brugte biler til at sikre de ratings er opdateret.