Brugerdefineret vitrineskab

Brugerdefineret vitrineskab

Du kan få en brugerdefineret vitrineskab gjort den måde, du vil have det til at se og få den leveret lige til dit hjem.

Vitrineskab Options

Den bedste del af at have møbler specialfremstillede er at kunne vælge dine egne indstillinger. Hvis du har en lille plads og har brug for et møbel med bestemte dimensioner, er det som regel lettere at få møblerne specialbygget stedet for at forsøge at finde møbler med disse nøjagtige dimensioner.

Nogle virksomheder ikke blot giver dig mulighed for at vælge den størrelse og stil et vitrineskab, men de giver dig også mulighed for at vælge den type træ dit skab vil blive bygget fra. Nogle eksempler på hårdttræ valg omfatter:

  • Cherry
  • Maple
  • Oak
  • Walnut

En anden mulighed, du har, når tilpasse din vitrineskab er slut. Du vil måske vælge en bestemt farve på pletten eller få det malet. Du kan mikse og matche toppe og baser til at skabe den type vitrineskab, som appellerer til dig most.When forsøger at beslutte, hvilke funktioner du vil have din vitrineskab at have, overveje ting som at have toppen af ​​enheden åben eller lukket. Ville du ønsker glas eller trædøre? Du kunne have indbygget belysning installeret og følte foret skuffer.

Du vil også nødt til at beslutte, hvilken slags stil, du ønsker dit vitrineskab til at være. Vil du have en rustikke udseende vitrineskab, eller kan du lide udseendet af mere moderne type møbler? Mission stil kina kabinetter er meget populære. Hvis du er bekendt med nogle af de stil udtryk, der anvendes til kina kabinetter, kan du ønsker at gennemse flere websteder, der sælger dem. Dette vil også hjælpe med at give dig ideer og inspiration til at tilpasse din vitrineskab.

Virksomheder, der gør brugerdefinerede Kina Skabe

Når du søger efter en virksomhed, der gør brugerdefinerede porcelæn kabinetter, sørg for at have en liste over de funktioner, som du gerne vil have din kabinet skal have. Dette vil hjælpe dig med at udvælge den rigtige virksomhed for din brugerdefinerede job. Følgende liste over selskaber vil give dig mulighed for at tilpasse din egen vitrineskab:

  • Vermont Woods Studio
  • Wolf Møbler & Madrasser
  • Ecustom Finishes

Gennemse også disse selskabers hjemmesider for at se, hvad skik muligheder, de tilbyder. Du kan også kontakte dem og stille spørgsmål eller løse eventuelle problemer, du måtte have. Du vil også ønsker at finde ud af, hvad deres tilbagesendelsespolitik er på specialfremstillede møbler. De fleste brugerdefinerede ordrer er ikke retur, så vær sikker på, at du ved, hvad du vil - og hvad du vil modtage - før du placerer en ordre.

Når din vitrineskab er sendt til dig, er det første du skal gøre nøje kontrollere møbler og beholderen det skete for tegn på hårdhændet behandling eller skader. Sørg for at gøre dette, mens leveringen personen er der stadig, hvis der er et problem med dine møbler. Hvis der er den mindste skade, skal du sørge for at notere dette på fragtbrevet.

Tips til Bestilling brugerdefinerede møbler

Når du bestiller brugerdefinerede møbler, sørg for at have alt skriftligt. Selv hvis du ringer og tale med nogen i telefon, skal du stadig sende dem detaljerede instruktioner skriftligt. Du kan gøre dette ved e-mail eller almindelig post. Det er meget vigtigt at have de ting du ønsker skriftligt, så du kan vende tilbage til det, hvis der er nogen forvirring eller en fejl er foretaget.

Detaljerede instruktioner vil også hjælpe håndværkeren skabe møbler den måde, du ønsker det. Vær sikker på at medtage alle skitser, tegninger eller fotografier, du kan producere.

Husk også, at for at få arbejdet i gang med en brugerdefineret møbelprojekt, vil du normalt være forpligtet til at betale et depositum. Nogle virksomheder kan have et bestemt beløb til at sætte ned, mens andre blot ønsker måske 50 procent af det samlede beløb. Det resterende beløb er derefter betales når varen er forsendelsesklar. Tilpassede ordrer normalt tage alt fra fire til 12 uger at gennemføre, afhængigt af hvor travlt de håndværkere er.

Til sidst skal du vide, dit budget, før du begynder at shoppe rundt for priser.