Bruger en Weight Vest til at tabe en god idé?

Begrebet brug af lod vest for motion er at få til at være mere populære. Det har efterladt flere mennesker spekulerer på, om eller ikke at bruge en vægt vest er faktisk en god idé at tabe sig. Formålet med at bære en vægt vest er at give dig en mere intens træning, ved at tilføje mere vægt på din krop. De er dybest set tunge veste, som du bære over dit torso, og som giver dig forskellige mængder af modstand. To af de mest populære vægte, der anvendes til veste er de 20- og 50-pund-versioner, selv om andre vægtgrænser også eksisterer.

Resistance Training

Den primære anvendelse af en vægt vest er for styrketræning, men at tabe vægt er en anden effekt. Resistance uddannelse er beregnet til at opbygge muskler. Mass, styrke og magt øges er normalt ses som en konsekvens af styrketræning. Fordelene med en vest er forøget på grund af den ekstra vægt. En undersøgelse fra et førende universitet spores to grupper af mennesker: en, der var styrketræning med en vægt vest og en anden, der gjorde kun traditionel styrketræning. I seks uger blev begge grupper testet for at bestemme fremskridt. Den gruppe, der brugte vægt veste ud over deres styrketræning udført bedre. At koncernens resultater i spring opad, bred hoppe og 40-yard dash var meningsfuldt bedre end gruppen ikke bruger vægt veste.

Vægttab

Vægttabet faktor vægt veste sker gennem afbrænding af kalorier. Dette ses især, når cardio træning udføres med vægten vest på. Løb er allerede hårdt nok i sig selv, så lægge på en ekstra-tung vægt vest vil kun øge virkningerne af denne cardio træning. Teorien bag vægten vest hjælper dig med at tabe sig er, at den intensiverer aerob træning. Med den øgede intensitet af træningen kommer en proportional stigning i mængden af ​​kalorier, som du forbrænder mens du bærer vægten vest. Hvis den ønskede effekt af at køre med en vægt vest er at øge mængden af ​​kalorier du forbrænder, så er stigningen vil ske.

Konklusion

En vægt vest stiger den hastighed, hvormed du tabe sig, fordi det øger kalorie-brænding virkninger af cardio øvelser som at løbe. Selvom den primære brug af en vægt vest er for styrketræning, aerobic øvelser med en vægt vest er også mulige. Aerobe øvelser med en vægt vest på øger antallet af kalorier, du forbrænder under sådan en træning. Ved hjælp af en vægt vest for at tabe er kun en god idé, hvis det sker med måde. En potenial risiko med at bruge vægten vesten er overtræning. Du kan ende med at skade dig selv, fordi du får alt for afhængige af vægten vest som en øvelse supplement.