Brug stirrede bolde som Havedekorationer

Brug stirrede bolde som Havedekorationer

Gazing bolde, også kendt som stirrede kugler, er blevet indarbejdet i både formelle og uformelle haver i århundreder. Stirrede bolde ses typisk gemt sammen med smukke blomster og springvand eller grupperet sammen som en kunstnerisk have funktion.

Stirrede Balls i haven

Stirrede bolde kommer i så mange farver og stilarter, at de passer næsten enhver haven indstilling, fra rustikke til elegante og alt derimellem. Her er et par måder, du kan optage en stirrede bold ind i din udendørs rum.

Gemt blandt blomster

Stirrede bolde tilføje højde, konsistens, farve og interesse, når gemt sammen med blomster i din have. Vælg en stand og bold stil og farve, der passer bedst til haven, hvor du ønsker at placere bolden. Vær sikker på at du rumme den modne størrelsen af ​​dine planter. Du ønsker ikke planterne til at skjule bolden, men de ser dejlige kramme standen eller hængende bag bolden.

Grupperet

Brug stirrede bolde som Havedekorationer

Gazing Ball Kolonne Stativer

Flere forskellige størrelser stirrer orbs grupperet gøre en dramatisk indvirkning på enhver have plads. Indkøb står i varierende højder og vælge ball farver, der koordinerer med dit eksisterende landskab. Placer bolde i et sted, hvor de vil blive mest nydes. Brug en lav spænding spotlight så din stirrede bold gruppe kan nydes, når solen går ned.

Ved siden af ​​en vand funktion

Stirrede bolde og vand funktioner supplerer hinanden pænt. Ofte set sammen, dette par gør en fantastisk skærm i enhver have. Lyset og vandet reflekteres af bolden og producere en dramatisk effekt, der tilføjer til skønheden i bolden. Hvis du har plads, skal du placere et par stirrer bolde ved siden af ​​din dam eller springvand og landskabet omkring dem.

Hang fra træer

Brug stirrede bolde som Havedekorationer

Mindre versioner af piedestal siddende stirrer bolde, kendt som faerie bolde, hang fra træer tilføjer en dramatisk effekt på alle udendørs rum. Hang flere af disse mindre bolde fra tunge tråd og kroge fra en robust gren. Placering af en uplight på boldene vil give deres skønhed til at skinne om natten.

Ved hoveddøren

Velkommen gæster til dit hus med en smuk stirrede bold oppe på en kunstnerisk stativ. Hvis du har plads nok, skal du placere en på hver side af døren. Sørg for at placere boldene langt nok væk fra døren, så de ikke bliver ved et uheld slået af deres stande.

Stirrede bolde i temahaver

Stirrede bolde er let inkorporeres i, og kan bruges til at hjælpe med at definere, særlige unikke haven temaer. Den type bold, som du vælger, og hvordan du viser din bold vil overbringe din valgte tema.

Rustik eller Country Garden

For at gøre din rustikke have virkelig skinne, så prøv at placere tre eller fem glas stirrer bolde i forskellige størrelser og farver i en rusten gammel vogn og sætte den i din have. Denne kreative blanding af land popper når du tilføjer de stirrer bolde til vognen. Andre rekvisitter, såsom gamle gård udstyr eller endda haveredskaber, der let prydet med stirrer bolde. Placer en gammel pitchfork i jorden på en vinkel og indstille en rusten rød stirrer bolden på bunden af ​​gaflen for en anden iøjnefaldende have display.

Nøglen til at bruge stirrer bolde i en rustik eller land tema haven er at tænke uden for boksen. Kig rundt for gamle mælk kasser, værktøj, kasser, gamle fugl bade, og andre rekvisitter til brug med din stirrede bolden og give afkald på "traditionelle" piedestal arrangement.

Elegant eller formelle haven

Brug stirrede bolde som Havedekorationer

Den oprindelige brug af stirrer bolde begyndte i en formel måde. Stirrede bolde er helt hjemme i enhver elegante omgivelser haven. I en formel haven indstilling, er det vigtigt at være opmærksom på at vælge en raffineret piedestal og gør dit stirrede bold eller gruppe af kugler et brændpunkt. Når den placeres i en gruppe, vil kuglerne have en mere dramatisk virkning. For en moderne og elegant føler, prøve at bruge kobber eller bronze bolde. Når placeres ved siden af ​​en refleksion dam eller inkorporeres i haven skulptur, stirrer bolde tilføje en frisk kant til en formel have.

Zen Garden

Stirrer bolde tilføje en dramatisk effekt til enhver rolige Zen haven indstilling. Den kølige metal af en poleret sølv stirrede bold blander godt med de naturlige elementer i haven og kan placeres direkte på småsten eller klipper i et medium til stor have eller på en bakke i en lille have. Prøv at fylde en metalbakke med en lille smule vand og placere en sølv eller kobber stirrede bold i midten af ​​skuffen for en blændende omdrejningspunktet i din Zen indstilling.

Nøglen til en zen-have er enkelhed; forsøge at undgå grupper af stirrer bolde eller voluminøse stande.

Shopping for Gazing Balls

Når man ser for en stirrede bold, vil du have masser af muligheder. De fleste stirrer bolde er dannet af mundblæst glas, selv om nogle nu er konstrueret af skinnende stål. Størrelser varierer, men ligger generelt i intervallet fra 4 til 12 inches. Stirrede bolde kommer i alle regnbuens farver, og har en forseglet ende for at holde fugt i at trænge ind og beskytte farven. Stirrede bold stande er traditionelt lavet af beton, men er nu lavet af træ, metal og smedejern, og kan være simple eller ekstravagant. Shop for dem på en lokal landskabspleje selskab, hjem forbedring butik, have butik, eller online.

Kugglehouse

Hvis du efter en håndlavet stirrede bold, der er 100% original, besøg Kugglehouse.com. Du vil finde et bredt udvalg af farver og størrelser, samt designertoiletartikler stande. Kugglehouse tilbyder en 100% produktgaranti tilbagesendelsespolitik. Sitet er lidt svært at navigere, men dette opvejes af, at alle de stirrer bolde er håndlavede, ikke fabriksfremstillet. Hvis du er på udkig efter en autentisk kunstværk, er dette et godt sted at shoppe.

Amazon

Amazon bærer en bred vifte af stirrer bolde. Bare et par omfatter:

Brug stirrede bolde som Havedekorationer

Rustfrit stål Gazing Bolde

  • En sød orb, der er faktisk en sol lys. Dette stirrede bold har en revnet glas kloden og skifter farve ved hjælp af oplagret energi fra solen. Ideel til dæk, terrasser eller petite haven steder, denne sol stirrede bold slutter det traditionelle med moderne for en frisk udseende.
  • Denne rustfrit stål kugle er det perfekte match til din rolige have retræte og kan vises i en række forskellige måder.
  • For dem der kan lide den måde de farvede glaskugler ser, er der masser at vælge imellem på Amazon.

Du kan også finde enkle stande, eller mere elegant kurvede speciale stande. Amazon er en pålidelig shopping site med rimelige priser og forsendelsesbetingelser, især hvis du er en Prime medlem.

Samlinger Osv

Dette rimeligt prissat hjemmeside tilbyder en række forskellige farvede stirrer bolde herunder glas, stål og hængende bolde. Samlinger Osv er et populært shopping site for alle dine haven indretning behov, og ofte har stor salg og priser regnskabsafslutning. Selvom du ikke vil finde næsten de mange forskellige stirrer bolde her, at du gør på Amazon stedet, priserne er stor, og de bærer unikke elementer, såsom sættet af finurlige stirrer bolde fugle afbilledet her. Sitet er nemt at navigere, og du kan tjekke ud med PayPal. Forsendelse gennemsnit omkring $ 7 og de opkræve et mindre ekspeditionsgebyr på toppen af ​​dette.

Gazing Ball Outlet

Du vil finde enhver størrelse og farve stirrede bold tænkelige på dette websted. Den Gazing Ball Outlet tilbyder også en række bedrift stativer og stande. Stirrede bold priserne starter omkring $ 27 og rækkevidde på op til $ 100, afhængig af størrelse, stil og kvalitet. En ekstra bonus af dette online stirrede bold forhandler er, at de tilbyder gratis forsendelse over hele USA. Sitet byder på masser af information om hver bold og en hurtig og smertefri kassen procedure.

Gazing Orb Care

Stirrede bolde er meget skrøbelige og skal man være omhyggelig, når du indstiller dem op eller flytte dem.

  • Sørg for, at du placerer stå på en plan overflade, udjævning det ud med en rive, hvis nødvendigt.
  • Pas på ikke at banke ind i stativet, mens du arbejder i din have.
  • Hvis du forventer kraftig vind eller andet hårdt vejr, er det bedst at opbevare din stirrer kugle på et sikkert sted. For dem i de nordlige regioner, er det en god idé at gemme din stirrede bold inde til vinteren.

Alsidige og Dramatiske Have Tilgang

Stirrede bolde er alsidige og dramatisk, og gøre en indvirkning på enhver plads, de optager. Uanset hvor du placerer din stirrer bold eller en gruppe af stirrer bolde i din udendørs rum, er du sikker på at nyde deres tilstedeværelse.