Brug Proteomics at forklare Autisme

Brug Proteomics at forklare Autisme
Inde et proteinmolekyle

Brug proteomics at forklare autisme kan belyse mulige årsager og mulige kure, for udviklingsforstyrrelse.

Hvad er Proteomics?

Proteomics ifølge YourDictionary.com, er "analyse af udtrykket, lokalisering, funktioner og interaktioner af proteiner produceret af generne af en organisme." Proteiner er vigtige elementer i organismer, og proteomics undersøge alle de proteiner, der udgør levende ting. Videnskaben er kompliceret, og det involverer mere end at fokusere på de proteiner, selv. Videnskaben ser ind:

 • Når proteinerne er placeret
 • Hvordan de fungerer
 • Hvordan de interagerer
 • Hvordan de påvirker organismen
 • Ændringer de gennemgår

Den ambitiøse fagområde søger at lokalisere alle proteinerne i kroppen, og vurderer, hvordan de fungerer. Dette er vanskeligt, fordi der er omkring 400.000 forskellige proteiner i den menneskelige proteom. For yderligere at komplicere sagen, proteinerne:

 • Ændring i enkeltceller
 • Skift steder i kroppen under forskellige stadier af livet

Kan ved hjælp af proteomics at forklare autisme fører til at finde årsager til lidelser og effektive behandlinger?

Brug Proteomics at forklare Autisme

Brug proteomics at forklare autisme kan begynde med et kig på humane genomer Project med National Institutes of Health og det amerikanske energiministerium. Projektet søger at indsamle oplysninger om menneskelige DNA, gemme resultaterne, og oversætte teknologier til den private sektor til undersøgelser.

Genomer og proteomer

Ifølge Human Genome Project Information website, et genom er hele makeup af DNA (herunder gener) i en organisme. Generne bære information, der udgør de proteiner, som organismen har brug for. Proteomet bestemmer:

 • Hvordan organismen ser
 • Stofskifte
 • Behavior
 • Evne til at bekæmpe infektion

Adfærd og Genetik

Den bredere autisme fænotype er en interessant element, der gør idéen om autistiske lidelser som havende genetiske årsager rimelig. Ofte, forældre, søskende og andre slægtninge til personer på autisme spektrum deler nogle autistiske kendetegn på et subklinisk niveau. De er i stand til at fungere godt, men nogle autistiske træk er til stede.

Adfærdsmæssige genetik undersøger muligheden for, at nogle former for adfærd nedarves, og at de stammer fra genetisk materiale, herunder protein funktion. Studiet af adfærdsmæssige genetik kan se på enkelte genmutationer, som i tilfælde af Downs syndrom og Rett syndrom. Undersøgelser bliver mere kompliceret i gennemgribende udviklingsforstyrrelser, som kan have en række forskellige genetiske komponenter, der spiller ind. Hvis proteiner spiller en rolle i adfærd så spiller de en rolle i autistisk adfærd.

Naar Autisme Genome Project

Naar Autisme Genome Project søger at finde hvilke gener gøre enkeltpersoner modtagelige for autistiske lidelser. Den Translationel Genomics Research Institute (TGEN), den forskningsinstitution tilknyttet projektet, har Center for Proteomics, som er en værdifuld ressource for folk, der ønsker at lære om at bruge proteomics at forklare autisme.

Protein biomarkører kan hjælpe med at opdage autisme en dag, og dette kan føre til tidlig diagnose, der har en biologisk snarere end observerende grundlag, samt udviklingen af ​​terapeutiske indgreb og eventuelle medicin til behandling af lidelser.

Den Autisme Genome Project, med støtte fra National Institute of Mental Health, har fundet et site på kromosom 11 og hjernens glutamat kemisk messenger system til at spille mulige roller i modtagelighed for at udvikle autisme.

Hurtig Forklaring af Proteomics og autisme

Ifølge Science Daily s artikel Missing protein kan være nøglen til autisme, et protein, som hjælper med at udvikle synapser i hjernen kan mangle hos personer med autisme. Dette kan forstyrre normal hjernefunktion. Autisme er en kompleks neurologisk tilstand, der kan stamme fra proteomiske abnormiteter.

Healing den autistiske hjerne kan begynde med at påpege genetiske årsager til uorden. De genetiske abnormaliteter kan forstyrre udviklingen af ​​proteiner, der tjener vigtige formål i hjernens funktion.