Brug Printable stjerne diagrammer med Kids

Brug Printable stjerne diagrammer med Kids


Børn er naturligvis interesseret i astronomi, og espeically om de himmellegemer, der vises med aldrig svigtende regelmæssighed. En stjerne diagram, som er en grafisk gengivelse af nattehimlen, kan komme i handy, men indfører samtidig stjerner og stjernebilleder til børn. I det væsentlige, det er ligesom et kort, så det hjælper børnene identificere starter.

Hvad ser du på en stjerne Chart?

En stjerne diagram kan du se hele stjernehimlen på et øjeblik. Det giver dig mulighed for at relatere positioner konstellationer med hinanden, og kan hjælpe dig med at identificere fælles stjerner og stjernebilleder. Afhængigt af detaljer, kan det også hjælpe dig se andre himmellegemer på nattehimlen.

Lysstyrke Stjerner

Stjernerne er afbildet i stjernekort som forskellige størrelser prikker, deres størrelse afhængigt af hvor lyse de vises på himlen, (ikke hvor store de er). Størrelsen af ​​prik på en stjerne diagram svarer til lysstyrken kun stjernen. En stjerne, der er mindre end de andre omkring det kan forekomme lysere sammenlignet hvis det er tættere på jorden. En kæmpe stjerne kan være bare en lille prik i diagrammet, hvis det ser små på himlen på grund af sin større afstand fra vores planet. Børn bør gøres opmærksomme på dette faktum.

Konstellationer og holdning af Stars

En stjerne diagrammer kan vise grupper af stjerner som konstellationer også, mærkning deres konturer med prikker repræsenterer stjernerne, og med linjer, der forbinder dem. Dog bør børn lære at stjernebillederne er ikke naturlige grupperinger, der forekommer i naturen, men snarere blev identificeret som grupper af gamle astronomer. De gav navne til disse grupper i henhold til de figurer af genstande, de syntes at ligne. Det kan tage en hel del fantasi at relatere omridset af konstellationer til de figurer, de formodes at repræsentere.

Tips om Brug en stjerne Chart

Mens stjerne diagrammer er ikke svært at bruge, er der et par tricks til handel, der vil hjælpe dig og dit barn identificere de fleste konstellationer.

  1. Brug skemaet på en klar nat, hvor der ikke er skyer og ikke en masse lys.
  2. Det er lettere at identificere konstellationer hvis du holder diagrammet over dit hoved.
  3. Det er bedst hvis du kan finde en konstellation på himlen, at du er fortrolig med, og derefter bruge kortet til at finde nærliggende konstellationer. For eksempel, hvis du ser Karlsvognen på himlen, finde Karlsvognen på kortet, og derefter finde en nærliggende konstellation i dit kort. Følg kortet i hænderne på himlen for at finde din næste konstellation.
  4. Sørg for at du ved, hvilken retning du står over for.
  5. Har dine børn observere himlen over flere måneder, og bemærk, hvordan holdninger konstellationer ændres. Du kan gøre dette enten ved at se konstellationer fra det samme sted hver gang du går stjerne stirrede, eller se på en enkelt konstellation over flere måneder.
  6. Stjerne diagrammer er designet til at blive brugt med det blotte øje. En kikkert kan komme i handy, men er ikke nødvendigt at lære positioner konstellationer.

Printable stjernehjul

Hvis du vil bruge det printbare stjernehjul nedenfor, skal du bruge Adobe Reader. Klik på kortet for at se stjernen hjulet, så download den og udskrive den. Der er både et hjul til den nordlige og sydlige halvkugle. Bemærk, at himlen vil blive fordrejet længere væk du er fra noterede breddegrad på kortet, men det bør være tæt nok til at følge i det meste af den nordlige og sydlige halvkugle hhv.

Brug Printable stjerne diagrammer med Kids

Klik for at downloade og udskrive stjernekort instruktioner.

Flere Printable stjerne diagrammer for hver sæson

De stjerne formationer vi ser forandring hele året, da jorden roterer. Her er nogle gratis ressourcer til printbare stjerne diagrammer:

  • Få detaljeret aftenhimlen kortlægger hver måned, at vise dig stjernerne set rundt omkring i verden på forskellige steder. Tjek den sydlige halvkugle, ækvator, og nordlige halvkugle stjerner med denne nyttige hjemmeside.
  • Kids Astronomi har printbare kort, der viser konstellationer efter tid og måned.
  • Lærer vision har printbare diagrammer, såsom efteråret himlen lønklasse 3-7 og Stjernetegn konstellationer for klasse 3-5

Fordele af Star Gazing for børn

Det er spændende for børn at lære navnene på de fremtrædende stjerner på himlen, og for at kunne identificere dem. Når de lærer at finde de forskellige konstellationer, kan de spore deres øst til vest bevægelse over himlen, sammenligne deres relative størrelser ved at måle den kantede afstand fra Jorden, og lære at identificere de kardinal retninger gamle søfolk gjorde før opfindelsen af ​​et kompas . De kan også se, hvordan forskellige måneder får Zodiac tegn er betroet dem. Et par store lektioner om stjerne stirrede kan være en livslang hukommelse, afmystificerer nattehimlen og bringer børnene tættere på naturen. Stjerne stirrede er en vidunderlig familie aktivitet, som alle kan nyde.