Brug Øvelse Stepper derhjemme

En øvelse stepper er en lille øvelse maskine, der simulerer fornemmelsen af ​​opstigende trin, mens du arbejder dine ben op og ned på plads. En stepper kan give en velafbalanceret træning og kræver kun en minimal mængde tid hver dag for at få det maksimale udbytte.

Fordelene ved en Stepper

Udøver på en øvelse stepper kan give dig en lav-effekt aerob kardiovaskulær træning. Det vil også fokusere på de ben og bagdelen (balde) muskler, hvilket gør dine ben og bagdel mere tonet og velskabt og holde overskydende pounds off. Maskinen kan også målrette de centrale muskler i maven og lænden, hvis du bruger maskinen korrekt.

Grundlæggende af træningen

De fleste hjem stepmaskiner er ikke den helt edb slags, der tilbyder flere niveauer af modstand og hastighed, hvorfra man kan vælge. Hvis din træning stepper ikke tilbyde edb niveauer, mål for lavt antal modstand, når du først starter og øge modstanden hvert par uger, som man vænner sig til det nuværende niveau.

  1. Placer en fod fladt og sikkert på hvert trin.
  2. Nogle hjem steppers har håndtag eller modstand snore, som at placere dine hænder, mens andre ikke gør. Hvis din stepper ikke, bøje dine arme omkring halvvejs op din kerne og gøre næver med hænderne. Du kan derefter flytte dine hænder frem og tilbage i rotation som du ville, mens jogging. Hvis din stepper har barer til dine hænder, holde på dem stramt, men ikke læne på dem. Hvis der er modstand ledninger, kan du skubbe ledningerne lige ud foran dig og tilbage som du trin.
  3. Hold din overkrop og core lige. Må ikke daske eller bøje. Dette er afgørende for at arbejde på de centrale muskler og forbliver stabil på maskinen.
  4. Skub den ene fod ned mod stepper som den anden fod stiger op. Gentag med det modsatte fod. Dette skal føle ligner den følelse af at gå på trapper.
  5. Start langsomt og tilføje hastighed som man vænner sig til maskinen. Start din træning i et sted mellem seks og tolv minutter. Over tid, kan du træne på maskinen for op mod 20 minutter ad gangen.

Sikkerhedstips

Sørg for, at øvelsen stepper er på en helt flad overflade. Anbring ikke stepper på tæppe eller et tæppe. Bær stor effekt sneakers til rutine og gøre maskinen ikke bruge barfodet. Udfør øvelserne langsomt og sørg for, at du har fået en god følelse af balance, før du tilføjer mere fart.

Ændring af Workout

Du kan tilføje arm styrketræning til maskinerne uden håndtag eller modstand snore (som allerede bidrage til at styrke arme) ved at arbejde ud med lette håndvægte som du trin.

Hvis du ikke kan passe en hel træning ind i din dag, ved hjælp af en øvelse stepper derhjemme er ikke kun let, det er gavnligt for din krops sundhed, muskeltonus og styrke. Maskinen er også forholdsvis lille og kan let gemt af vejen, når den ikke bruges.