Brug Olympiske Deck Cleaner

Brug Olympiske Deck Cleaner


Olympiske mærke dæk renere er en af ​​de mest velrenommerede produkter af sin art på markedet. Virksomheden tilbyder en bred vifte af dæk rengøringsmidler herunder standard olympiske Deck Cleaner, som hjælper blidt rene cedertræ og redwood dæk. Derudover Olympic tilbyder også en præmie blanding, som går til at arbejde på tunge snavs fast på et flertal af træ-type dæk.

Rengøring med olympisk Deck Cleaner

Når det bruges korrekt, kan olympiske dæk renere hjælpe slippe af snavs og skidt, så din udendørs beboelsesrum kan skinne.

Test First

Uanset om du bruger olympisk dæk renere eller andet mærke, bør du komme ind i vane med at teste et lille, skjult område med produktet, før du anvender det til hele din dæk. Mens produktet er biologisk nedbrydeligt, og kan bruges på udendørs træ og sammensatte flader, du bare aldrig vide, hvordan det vil reagere med netop din dæk materiale.

Ansøgning

Hvis du forsøger at få genstridige snavs og meldug fra din dæk, er du bedre stillet ved hjælp Olympics premium dæk renere. Hver klar til brug, to-og-en-halv gallon beholder renser omkring 250 til 300 kvadratmeter. Støvsugeren trænger dybt ind i træet og løfter snavs til overfladen, således at det kan skylles væk.

  1. Liberalt anvende olympiske renere til overfladen af ​​dine dæk med et dæk pleje sprøjte eller en plastik pumpe stil haven sprøjte og slange.
  2. Lad det sidde i fem til 10 minutter
  3. Skyl grundigt med rent vand. Nr skrubning er påkrævet.

Fordele og ulemper

Fordele

En af fordelene ved Olympics linje af dæk rengøringsmidler er, at de er let tilgængelige på de fleste hardware og hjem forbedring butikker. Derudover kan du også købe produktet online. Deck ejere elsker også Olympics renere på grund af sin ikke-scrub funktion. Når du er rengøring et stort dæk, at kunne fjerne behovet for at gennemsøge er et plus.

Ulemper

Desværre har dæk rengøringsmidler, som Olympic ikke komme uden nogle ulemper. Olympiske præmie renere er en meget aggressiv dæk renere. Det indeholder effektive ingredienser for at rense uden skrubning. Olympics renere indeholder natriumhypochlorit eller blegemiddel, og kan lysne farven på din træ dæk. Hvad mere er, hvis du bruger olympiske brand premium dæk renere på et vejrdæk kan de nedbrudte træfibre give det en fuzzy udseende. Du kan fjerne de omstrejfende fibre med en højtryks haveslange, men ved, at de sandsynligvis vil dukke op igen, hvis du bruger varen til fremtidige rengøring.

Forsigtig

Før anvendelse af olympiske brand dæk rengøringsmidler er det en god ide at sprøjte alle planter og vegetation, der omgiver dine dæk med vand før påføring af renere. Du bør også omfatte delikat vegetation for at undgå skader.

Lad ikke dækket renere at komme i kontakt med metal, stof eller plastic græsplæne møbler.