Brug hypnose til at tabe sig permanent

Brug hypnose til at tabe sig permanent
Begynd at tabe i dag!

Du kan bruge hypnose til at tabe sig permanent. Der er naturligvis ikke en magisk løsning til vægttab overalt, men der er nogle positive skridt, du kan tage for at droppe de tilsatte pounds.

Hvorfor bruge hypnose til at tabe sig permanent?

Vægttab er ikke alle om at sulte dig selv. Din krop og sind arbejder sammen, og det er især tydeligt for dem, der har tendens til at binge, når du går igennem svære tider. Følelsesmæssige spise ses som et middel til at trøste kroppen, afværge det uundgåelige uro i livet ved at finde trøst i lækre og opfedning fødevarer. Mens du kan nyde følelsen af ​​at synke tænderne i en enorm plade af fries og en fedt-fyldt hamburger, er du ikke gør din krop en tjeneste. Du er også at lade dit sind til at påvirke, hvad du putter i din krop.

Vægttab skal virkelig være et bevidst, logisk valg, du foretager. Mindless spise vil sabotere din kost, så du er nødt til at ændre ikke kun dine bevidste tanker, men dine ubevidste tanker så godt. Når du bruger hypnose til at tabe sig permanent, du ændre dine tankeprocesser. Du er faktisk at ændre din sindstilstand, så du tabe villigt. Mens du stadig nødt til at spise rigtigt og motion, når du har overbevist dit sind, at dette er, hvad du skal gøre, vil kampen blive meget nemmere.

Forståelse Hypnose

Ikke alle kan blive hypnotiseret. Faktisk en persons motivation har en direkte indflydelse på, hvorvidt hun er i stand til at indtaste en trance-lignende tilstand. Mange tror, ​​at hypnose gør brug af placebo-effekt, hvilket betyder en person skal virkelig, at hypnose kan arbejde for at påvirke vægttab. Hypnose er faktisk en proces, og om du forsøger at blive hypnotiseret af en person, der ved, hvad han gør, eller du prøver selvhypnose, skal du følge processen for at nå dit mål.

  • Først skal du beslutte, hvad du vil have som følge af hypnose. Hvis det er vægttab, så koncentrere sig om, hvor meget vægt du ønsker at tabe. Sæt ikke for højt et mål i starten, dog. Det centrale er at ændre din sindstilstand. Du kan øge dit vægttab mål, som du fremskridt.
  • Dernæst begynder selv-afslapning metoder. Uanset om du har tænkt på følgende igennem med selvhypnose, eller hvis du ønsker at bruge en professionel hypnotisør, lære at slappe af, vil give dig mange fordele, herunder frigive stress af daglige levende.
  • Når du er blevet bedre til selv-afslapning, kan du prøve din hånd på selvhypnose. I løbet af din hypnose sessioner, skal enten du eller hypnotisøren giver positive forslag til at tabe sig. Husk, dit mål er at ændre dine ubevidste tanker.

Hypnose Steps

Hypnose er ikke så svært, som mange tror. Der er dybest set fire tilstande af hypnose, herunder afslapning tilstand, uddybning stat, forslag stat, og ophør.

Afslapning

Det første skridt vil ikke komme automatisk. Du bliver nødt til at øve afslappende. Det er ofte vanskeligere for nogle mennesker end for andre. Må ikke bekæmpe det, og ikke tvinge det. Brug lidt tid om morgenen eller om aftenen blot slappe din krop. For nogle hjælper det at fokusere på hvert område af kroppen begynder med tæerne eller hovedet. Denne del kan kun tage et par minutter eller så meget som en time. Når du har praktiseret dette et par gange, vil du begynde at føle forskellen i, hvordan din krop reagerer.

Uddybning

Vi har alle været vidne til tv-shows, hvor en hypnotisør holder frem et ur på en kæde frem og tilbage foran patienten, chanting ord, du får søvnig. Mens dette kan virke latterligt, er en vis grad af denne metode anvendes ofte i en reel session. Mange hypnotisører gerne bruge metronomer eller andre rytmiske enheder for at tilskynde deres patienter til at indtaste en hypnotisk tilstand. Hvis du forsøger selvhypnose, kan den mentale nedtællingen metode fungerer bedst. Når du er i en afslappet tilstand, begynder at tælle nedad fra et vilkårligt antal, forestiller sig, at man kommer ud i en ubevidst tilstand. Må ikke tillader dig selv at holde øje med det øjeblik, hvor du glider ind i hypnose, men eller det vil aldrig ske. Husk, at nøglen til dette er at slappe af! Hold din vejrtrækning langsom og rytmisk samt.

Forslag

Pointen med forslaget tilstand er enkel; du ønsker at åbne dit sind til alternative forslag. Du har allerede valgt et mål, og nu er det tid til at foreslå dette mål for dig selv. Du bliver nødt til at tænke (faktisk ikke tale) i første person. Brug kommentarer som følgende:

  • Jeg har tænkt mig at tabe sig.
  • Jeg vil spise sunde fødevarer.
  • Jeg vil udøve.
  • Jeg spiser mindre hver dag.

For mange mennesker, mentale billeder virker bedre end ord. Billede i dit hoved de fødevarer, du vil spise, de øvelser, du vil gøre, osv

Opsigelse

Endelig bør du bevidst afslutte din hypnotiske tilstand ved mentalt at bringe en ende på hypnose session. Du kan gøre dette ved at tælle eller tænker for dig selv, at sessionen er overstået.

Finde Success

Når du bruger hypnose til at tabe sig permanent, bruger du din hjerne til at styre din krop. Husk, hypnose er ikke en magisk kur-alle, men det kan hjælpe dig ændre din måde at tænke på. Det ubevidste sind er en kraftfuld objekt, der kan bruges til at ændre din livsstil. Tap ind i din underbevidsthed, og begynde at tabe i dag!