Brug Genoptag Services

Brug Genoptag Services

Hvis du søger arbejde, ved hjælp af en velrenommeret genoptage forfatter kan være et klogt valg. De specialiserer sig i at samle den perfekte skriftlig udarbejdelse af dine evner og kvalifikationer, uanset om du er ny i arbejdslivet eller er en erfaren professionel søger efter et nyt job eller karriere forandring.

Vigtige overvejelser

Før igangsættelse af søgningen efter en genoptage skriftligt service, der er et par generelle faktorer at overveje.

Prøve genoptages

Organerne bør have en let tilgængelig portefølje af prøver, så du kan måle deres niveau af ekspertise og sammensætning færdigheder.

Gratis Konsultation

Da du kommer til at arbejde tæt sammen med en repræsentant for agenturet til at oprette dit CV, bekræfter, at gratis konsultationer tilbydes. Den indledende samtale vil gøre dig til at forstå et forhøjet niveau af forståelse om virksomheden, hvad de skal forvente, og hvorvidt de har nogen industri anerkendelse eller anerkendelser.

Desuden vil det give en mulighed for dig at afgøre, om du vil blive behageligt samarbejde med organisationen i løbet af dataindsamling og revision.

Reference- Kontrol

Den genoptage tjeneste bør også være villig til at give dig Begejstring og anmeldelser fra tidligere kunder.

Hvad du får brug at komme i gang

Du bliver nødt til at indsende nogle oplysninger for at bedst forberede tjenesten til at komponere dit cv. Disse omfatter:

  • En kopi af din nuværende CV
  • Detaljeret registrering af erhvervserfaring
  • Karrieremål
  • Ønsket arbejdsgivere og positioner
  • Liste over faglige referencer
  • Alle andre faglige sammenslutninger, medlemskaber og relevante data

Alle disse data vil hjælpe forfatteren med at gribe en bedre forståelse af, hvem du er som medarbejder og hvilke fordele du kan tilbyde til potentielle arbejdsgivere.

Den måde, hvorpå der indsamles disse oplysninger vil variere fra bureau. Fælles metoder er via telefoninterview, spørgeskema eller en kombination af begge.

Populære Online Services

Der er et par velrenommerede online genoptage skriftligt tjenester, der skiller sig ud fra mængden. Tjenester, der tilbydes spænder fra genoptage redigeringer til omskriver.

Karriere Perfect

Karriere Perfekt tilbyder en fremragende lineup af professionelle forfattere, der er genstand eksperter i bestemte fagområder. Med over 30 års erfaring, er de gode forbindelser og prale imponerende tilhørsforhold med velrenommerede virksomheder, såsom Monster.

Mens mange tidligere kunder følte, at deres arbejde var fejlfri, nogle var utilfredse med den strenge politik restitution, begrænsninger på omskrivninger og kundeservice, som påpeget af anmeldelser fra Klagenævnet.

Genoptage skriftligt tjenester, der tilbydes af karriere-niveau, har en 1-3 hverdag turnaround. Grundlæggende cv og dække brev pakker starter ved $ 229,95.

Genoptag Writers

Genoptag Writers består af et team af nationalt certificerede genoptage forfattere, alle signalsystemet fra forskellige baggrunde. Selskabet garanterer, at du vil modtage en anmodning om at interviewe inden 60 dage, eller de vil helt omskrive dit cv gratis.

Cv og dække brev pakker starter ved $ 269,95, og stige i pris baseret på erhvervserfaring.

Om Jobs

Om Jobs er en online genoptage skriftligt service med mere end ti år i branchen. De har en 30-dages interview garanti eller genoptage er fuldstændig omskrevet med uden omkostninger for dig. Ifølge en nylig gennemgang af Big Liste over genoptage forfattere, deres tjenester er meget standard, men et flertal af deres kunder synes at være tilfredse.

Grundlæggende cv og dække brev pakker, der udbydes i tiers afhængig erfaring, starter ved 219 dollars.

Store CV'er Hurtig

Stor Genoptager Hurtigt er ny i online genoptage skrivning scene, men indsatsen fra deres lille hold af forfattere er at fremme selskab i branchen rækker. De tilbyder en 60-dages interview garanti, og vil helt omskrive enhver CV, der ikke opnår det ønskede resultat inden for denne tidsramme. Kunderne kan også springe den lange spørgeskema, da oplysninger indsamles via en time lange telefoninterview gennemført af din tildelte forfatter.

En standard cv og dække brev starter ved $ 239 og prisstigningerne afhængigt niveau af erfaring, du har i arbejdsstyrken.

Hvordan man søger en velrenommeret service

Før du vælger en genoptage tjeneste, begynde med at spørge om deres anciennitet, certificeringer og kompetenceområder.

Også søge efter organisationer, som er tilknyttet professionelle genoptage skriftligt organisationer. Hvis du er fortrolig med deres baggrund, forhøre sig om, hvordan processen fungerer, alle vigtige hensyn til service, garanti og yderligere tilbud ud over standard skriftligt herunder sociale netværk profil forbedringer og karriere coaching.

Lokale genoptage skriftligt tjenester kan være til rådighed i dit område. Dette er ideelt for nogen, der ønsker at holde business lokalt eller som måske ønsker at beskæftige sig med en genoptage forfatter ansigt til ansigt. Hvis dette er hvad du foretrækker, så spørg kolleger og venner for anbefalinger eller foretage en lokal søgning på nettet eller i telefonbogen for en genoptage forfatter.

Er det rigtige for dig?

Det skader aldrig at have assistance, når der udføres en jobsøgning. For dem, der ikke lander interviews, disse tjenester giver det andet sæt øjne, der er nødvendige for at identificere og afhjælpe svagheder, der kan findes i din nuværende CV.