Brug for at tabe 50 pund? Find ud hvor lang tid det vil tage

Hvis du har brug for at tabe 50 pounds, skal du konsekvent spise sundt og motionere regelmæssigt ... og vedligeholde disse vaner for livet. Dette er ikke en let sag at udrette, og for at nå dit mål vægt, skal du gøre en indsats, engagement og tålmodighed. Det er vigtigt at indse, at denne vægt ikke kommer ud natten over. Du skal tabe langsomt for at sikre, at vægten er tabt i en sund måde og holde pounds fra snigende tilbage, når de er tabt. Hvis du er fast besluttet at tabe 50 pounds, vil det tage dig mindst 6 måneder til et år.

Sund Vægttab

At tabe den sunde måde, hvis du mister ikke mere end et pund eller 2 om ugen. I de første par uger af dit vægttab, er det acceptabelt at tabe et par pounds en uge. I disse første uger, vil du bemærke den hurtigste resultater.

Hvis du forblive tro mod dit vægttab regime og formår at miste de maksimalt 2 pounds en uge, vil det stadig tage dig omkring seks måneder til at tabe 50 pounds. Du bør realistisk forvente at tabe 50 pounds inden for et år eller 2. Det er bedre at miste disse pounds langsomt ved at udvikle sunde vaner end at engagere sig i et hurtigt fix kost.

Hvis du mister denne vægt hurtigt i form af et modefænomen kost, vil du ikke kun sætte dit helbred i fare, men du vil sandsynligvis få tilbage alle dine tabte vægt. Den vægt, du taber på disse kostvaner er fra vand, ikke fra selve fedt. Derfor kan det forekomme, at du er ved at blive tyndere, men de pounds kommer tilbage, når du genoptager din almindelige spisevaner.

Beregning kalorier

For at tabe sig, skal du forbrænde flere kalorier end du tager på fra fødevarer. Hvis du ønsker at tabe et pund om ugen, skal du brænde en ekstra 500 kalorier om dagen, svarende til 3500 kalorier om ugen. Ligeledes med henblik på at tabe 2 pounds en uge, er du nødt til at brænde en ekstra 1000 kalorier om dagen.

Sørg for at holde styr på dit kalorieforbrug og daglig motion for at sikre, at du er på vej til at nå dine mål. Brug Fitday online dagbog (FitDay.com) for at holde alle disse oplysninger organiseret på ét sted. Hvis du oplever ekstrem sult, så sørg for du giver din krop de næringsstoffer, den har brug for. Du bør aldrig begrænse dine kalorier til det punkt af sult. Dit daglige kalorie tæller bør ikke falde under 1500, især hvis du træner ofte. Du er nødt til korrekt brændstof din krop til at opretholde energi.

At miste 50 pund den sunde måde

Der er virkelig kun én måde at tabe 50 pounds den sunde måde, og det medfører ingen gimmicks eller tricks. Du skal forbruge en sund og nærende kost hver dag, der består af fuldkorn, magert protein, en lille mængde af gode fedt og masser af frugt og grøntsager. Du skal koble disse sunde spisevaner med en komplet øvelse plan, der indebærer cardio, styrketræning og fleksibilitet øvelser som yoga. Hvis du ønsker at tabe denne vægt i 6 måneder, skal du deltage i fysisk aktivitet i 45 minutter til en time, 5 eller 6 dage om ugen.