Brug Comcast Email: Administrer din e-mail-konto

Hvis du er en Comcast Internet Bredbånd kunde, din pakke indeholder op til syv e-mail konti. Du bliver nødt til at oprette alle disse e-mail adresser med undtagelse af den oprindelige e-mail-konto, du logger på med, ved at gå til Comcast hjemmeside.

Når du er der, skal du logge ind på din konto og se efter "Administrer mine brugerkonti." Der kan du oprette op til seks flere brugerkonti og angive adgangskoder for dem. På samme side kan du tænde (eller fra) deres spam-filter, email videresendelse og autosvar.

Hvis du vil bruge Comcast email-program, når du har din konto eller konti oprettet den måde du ønsker, kan du logge ind ved at gå til hovedsiden og klikke på "Send e-mail." Den Comcast hjemmeside får en ansigtsløftning nu og da, så du måske nødt til at søge efter linket, men det vil være i nærheden af ​​toppen.

Klik på e-mail-link på Comcast hjemmeside, og du vil blive præsenteret for en side, hvor du kan logge ind på en af ​​de konti, du lige har oprettet, eller din oprindelige e-mail-konto.

Du kan bruge Comcast webbaseret e-mail (kaldet "Smartzone" af Comcast) temmelig meget som enhver anden web-baseret e-mail-program, men Comcast har flere funktioner end, siger Hotmail eller Yahoo. Ved hjælp af Comcast, kan du downloade og lytte til din stemme email, og du kan trække og slippe elementer i papirkurven. Det har også en auto svar funktion og en indbygget stavekontrol.

Klik på "Inbox" i venstre panel, og det vil åbne en liste over alle dine beskeder. Bare dobbeltklikke på den, du ønsker at læse og det vil åbne.

Ikoner og ord på tværs af toppen viser, hvordan du bruger din e-mail, og hvordan man gør, hvad dine næste handlinger, såsom svar, slette eller videresende e-mail. Hvis du klikker på "X" i øverste venstre hjørne af e-mail, vil det lukke og bringe dig tilbage til listen over e-mails i din boks.

Du kan oprette nye mapper til at sortere og organisere dine e-mail ved at klikke på linket lige over linjen mærket "Folders".

Nu ved du, hvordan du bruger Comcast email program. Alt i alt, Comcast email er nem at bruge og selvforklarende for det meste. Hvis du har problemer med det, skal du bruge "Help" link eller "Spørg Comcast" for en temmelig omfattende resultat. Hvis alt andet fejler, kan du e-mail Comcast for hjælp til specifikke problemer.