Brug Brown Sugar som en erstatning

Brunt sukker er forskellig fra dens hvide modstykke, at det indeholder højere melasse indhold, giver det den brune farve, som det er kendt for. Brunt sukker kommer i rå eller forarbejdede former, med den tidligere har højere melasse indhold og en stærkere smag af sukkerrør, at det stammer fra. Brunt sukker kommer også i større krystaller end raffineret hvidt sukker, og opløser langsommere, derfor kræver en større indsats i madlavning.

Her er nogle af de sundhedsmæssige fordele af brunt sukker, samt nogle af de måder at bruge det som en erstatning i madlavning.

Sundhedsmæssige fordele

Brunt sukker indeholder lidt færre kalorier sammenlignet med raffineret hvidt sukker, er derfor mere effektiv til forebyggelse af fedme. Ifølge World Health Organization, kulhydrater som ris, byg og sukker er bedst i deres uraffineret form, og har højere næringsværdi. Undersøgelser har også vist, at rå og brun sukker indeholder nogle af de naturlige mineraler, der vedligeholdes under raffinering af sukker, der forhindrer vækster og abnormaliteter i mus. Selv om det er uklart, om disse resultater kan ekstrapoleres til mennesker, er det klart, at der er naturlige komponenter i brunt sukker, der er gavnligt for dit helbred.

Bagning

Den mest indlysende anvendelse af brunt sukker at erstatte hvidt sukker i bagning. En kop melis svarer omtrent til en pakket kop brun sukker, og det giver off en mere aromatisk smag til kager og kiks. Brunt sukker går godt med chokolade, idet cremet smag af chokolade supplerer sukker perfekt. Det anvendes også i karameller, som udnytter i sukker stærke brændt smag i at gøre karamel. Brug af brunt sukker i stedet sænker kalorie tæller i bagværk, hvilket gør det et sundere valg end hvidt sukker.

Saucer

Med hensyn til saucer, generelt brun sukker ikke udgør en god erstatning, da de fleste krydrede saucer er mere delikat og lettere i smag, kræver den mere konventionelle hvidt sukker i stedet. Men med asiatiske saucer, brun sukker er en god måde at forbedre smag og skabe håndgribelige sundhedsmæssige fordele i det, ellers kan være en tung og lidt usund sauce base. Nogle af disse sauce typer omfatter thailandske sød chili sauce, og sesam forbindinger til salater og krydrede tom Yams suppe baser. Brunt sukker også gør maden mere diabetisk venlige.

Morgenmad

Brug af brunt sukker i stedet kan spille en stor rolle i morgenmad, da morgenmaden har generelt et højere sukkerindhold i forhold til de andre måltider på dagen. Det bedste eksempel på dette er at bruge sukkeret i syltetøj og spreder for toast om morgenen. Brunt sukker går også udmærket med kaffe, selv om det er mindre kompatibel med te. Blanding brunt sukker, vand og majsstivelse og reducere blandingen skaber også hjemmelavet pandekage sirup, der kan tilføje en hjemlig og sund touch til morningâ € ™ s morgenmad.