Brug af XML og XSLT I Delphi

Craig Murphy dekrypterer den seneste afgrøde af akronymer til at overflyve vores skriveborde og viser, hvordan man bruger XML og XSLT inden for vores Delphi apps at omdanne dokumenter (såsom HTML-rapport filer eller websteder) i andre formater på efterspørgslen.

Da de fleste website bygherrer vil vide, at skabe en hjemmeside, der ser godt ud i de mange browsere nu tilgængelig er ikke en let opgave. Ofte befinder vi os at opretholde to (eller flere) versioner af vores hjemmesider: en til Internet Explorer, den anden til Netscape. Med fremkomsten af ​​mikro-browsere i PDA'er og det store væld af mobiltelefoner, ser det ud til, at forvaltningen af ​​en hjemmeside er dømt til at blive endnu mere kompleks. Heldigvis, der kombinerer XML og XSLT tilbyder lys for enden af ​​tunnelen. XML giver os mulighed for at effektivisere vores hjemmeside indhold, mens XSLT gør præsentationen af ​​indholdet mere overskueligt.

Ligeledes vi er alle vant til at indsætte vores traditionelle applikationer med en samling af rapporter. Nogle af disse rapporter vil være standard, nogle er defineret af kunden, men de alle kræver en vis form for rapportering motor. Når der kræves ændringer af disse rapporter, ofte en ny eksekverbar er bygget og anvendt. XML og XSLT kan hjælpe os med at afhjælpe dette krav. Efter alt det er meget lettere at implementere XSLT-filer: der er ingen rekompilering kræves, og de er ikke andet end almindelige tekstfiler.

KLIK HER for hele artiklen.