Brug af pulsmåleren på dit løbebånd

Den pulsmåler, som du kan finde på dit løbebånd kontrollerer ikke din træning, bør heller ikke. Det er blot en enhed, der læser din puls ved at forbinde til sensorerne på siderails af løbebåndet, og det giver dig også de oplysninger, den indsamler, mens du bruger maskinen.

Walk, så Sprint

Start langsomt ved først at gå på dit løbebånd for omkring 90 sekunder. Efter dette, begynder sprint baseret på dine maksimale puls procenter. Du kan beregne disse procenter ved først at trække din alder fra 220; den deraf svaret er din maksimale puls. Gang dette renten med 60, 70, 80, 90 og 95 procent. På løbebåndet, intensivere hastighed, indtil din puls mødes hver af disse procentsatser. I det øjeblik, at din puls endelig når dit mål niveau, gå ind i en fuld-out sprint i 20 sekunder. Suppleant som dette i 20 minutter.

Steady Jog

Start jogging på dit løbebånd i et støt klip, men kun gøre det i fem minutter. Efter dette, skal du placere dine hænder på pulsen bar af dit løbebånd for at få en puls. Hold øge hastigheden af ​​dit løbebånd, indtil du får en puls, der er i mellem 60 til 70 procent af din maksimale puls. Fortsæt udøver på denne måde, at gøre visse at kontrollere hver 7- til 10-minutters interval, som din puls forbliver inden for denne 60 til 70 procent rækkevidde for resten af ​​din træning.