Brug af Personlige visitkort

Brug af Personlige visitkort
Brug et personligt visitkort.

Det faktum, at du ikke er i øjeblikket ansat i en virksomhed betyder ikke, at du ikke kan få dit eget visitkort. I nogle tilfælde kan personlige visitkort være en fremragende networking værktøj. Find ud af, hvem der bruger disse kort, hvorfor de kan være gavnlige, og hvor du kan få dem, hvis du vil gerne have nogle af dine egne.

Om Personlige visitkort

En virksomhed / personlige kort bruges, når møde mennesker i sociale situationer. Du ønsker måske at have en måde for folk, du møder uden for arbejdspladsen at kunne huske dit navn og til at kontakte dig.

Hvorfor bruge personlige kort

En person, der er studerende, en freelancer eller mellem job kan også vælge at bruge en personlig visitkort. Da denne formular er forskellig fra de traditionelle visitkort, de ikke identificere den person, der bruger dem som er forbundet med en bestemt virksomhed eller type virksomhed.

Hvis du beslutter dig for at bestille personlige visitkort til din familie, kan de bruges til at sørge for, at dit barns pårørende har dine kontaktoplysninger handy. Når skolebørn vil udveksle telefonnumre med deres venner, kan de simpelthen uddele et kort. Ligeledes, hvis dine børn har en familie visitkort med dem hele tiden, det kan bruges som en måde at identificere dem, hvis de bliver tabt, og som et redskab til genforene dem med en forælder hurtigst muligt.

Lad din personlighed skinne igennem

Da en personlig visitkort ikke behøver at være i overensstemmelse med en bestemt virksomheds farver eller logo, er du velkommen til at bruge en, der afspejler din unikke personlighed. Du har mulighed for at vælge en stil eller farve kombination, der appellerer til dig.

Du er velkommen til at medtage et billede, der afspejler dine hobbyer eller interesser på din personlige visitkort. Du kan tilføje en henvisning til en sag du brænder for eller inkludere et citat du finder inspirerende. Hvis du ikke føler sig trygge, herunder denne type information, så kan du vælge et enkelt design, der viser kun dit navn og kontaktoplysninger.

Hvor finder Personlige visitkort

Besøger en printer er et sted, hvor du kan finde eksempler på personlige visitkort. De vil have en række stilarter at vælge imellem. Husk, at jo flere farver, du føjer til dit visitkort, jo dyrere bliver det.

Du kan også finde personlige visitkort online. Her er et par hjemmesider, der tilbyder dem:

  • VistaPrint kan du designe dit eget visitkort ved at udfylde en online-formular og vælge det design, du ønsker. Et udvalg af gratis visitkort tilbydes og kunderne kan også vælge fra premium design, der er til rådighed for et gebyr.
  • En anden mulighed for at overveje, når de søger kort er Laserdata.com. Kunderne kan vælge den stil af visitkort, de foretrækker (hævet print, metal, plast, blank, etc.) og derefter designe den ved hjælp af virksomhedens online skabeloner. Før kortene er trykt, kan de sikret og godkendt. Endelig er rækkefølgen afsendt direkte til kundens dør. Hvad kunne være mere praktisk?
  • BusinessCards4Me.com har en anden tilgang til visitkort. I stedet for at bruge færdige visitkort skabeloner, dette selskab tilbyder specialdesignede visitkort. Flere prøver er tilgængelige online, men hvis du har din design klar til at gå, kan du sende det elektronisk til selskabet. I et par dage vil dine kort være klar til dig at se online.

Skil dig ud med din egen visitkort

Uddele business-type kort med din personlige info. er en fantastisk måde at sikre folk du møder huske dit navn, og har en måde at kontakte dig efter den kendsgerning. Du behøver ikke at identificere din arbejdsplads eller profession, medmindre du vælger at. Efter alt, er du mere end hvor du arbejder!