Brug af Email Marketing I din personlige fitness forretning

Forretning i fitness branchen kræver en evne til at kommunikere effektivt med kundeemner og kunder. Uanset om det er et motionscenter, personlig træning forretning eller en detail venture, den personlige touch er nøglen til fitness. På nettet, kan det være sværere at formidle og sikre. Men virksomheder, der vælger at markedsføre via e-mail kan gå et stykke vej til at slå bro over denne kløft. E-mail marketing giver mulighed for mere personlige forbindelser, der skal udvikles mellem udsigten og marketingmedarbejder. Hvis du ønsker at øge din kundebase i fitness branchen, er du nødt til at udvikle flere af disse forbindelser til at holde din dagbog travlt.

E-mail marketing er nemmere i dag, end den nogensinde har været, selv for dem med minimal teknisk forståelse. E-mail marketing tjenester som iContact muliggøre automatisering i e-mail sign-up og mailing proces, så du kan fokusere på at udvikle det bedste indhold. På nuværende, selv dem med minimal teknisk ekspertise kan drage fordel af tjenesteydelser af denne art for at håndtere deres lister og levere deres e-mails.

E-mail marketing har vist sig at være effektiv gang på gang, med en dokumenteret track record for at få resultater. Det er almindeligt brugt af fitness virksomheder og endog andre virksomheder i markederne for tjenesteydelser, at tage kolde udsigter tættere på at være i stand til at blive kunde. Men hvad handler det om e-mail marketing, der gør det sådan en effektiv måde at komme i kontakt?

Hvorfor Email Marketing er effektiv?

E-mail marketing kan være afgørende i opbygningen af ​​din kundebase som en fitness professionel. Folk foretrækker at gøre forretninger med folk - hvis de føler, at de kan komme til at kende dig, på en påtrængende måde, der er nyttigt at nå deres mål, men chancerne er høje, at de vil være mere modtagelig over for meddelelser fra dig. E-mail marketing giver dig mulighed for at nå ud til folk i hele verden, på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten, for at give værdifulde oplysninger og nyttige råd. Omkostningerne er ubetydelige, og kampagnerne nemt at køre. Men de resultater, der kan drives fra markedsføring på denne måde gør det et væsentligt element i stort set enhver online forretning.

E-mail marketing fungerer, fordi det giver mulighed for mange flere salgsmuligheder end en hjemmeside alene. Når en besøgende ser på dit websted, kan de aldrig kommer tilbage, og du kan aldrig nå ud til dem for at gøre et salg i fremtiden. Når en besøgende bliver en e-mail abonnent, kan du nå ud igen og igen, uden nogen marginal indsats eller udgift involveret. E-mail marketing hjælper med at gøre din web-kampagner mere effektiv, og gør mere effektiv brug af trafik på hjemmesiden, du har formået at sikre.

Disse typer af strategier for markedsføring er meget effektive. Marketingfolk kan bruge statistikker og kampagnedata på alle trin i processen til at skubbe deres kampagner yderligere, og takket være moderne email autoresponder tjenester er nemmere end det nogensinde har været tidligere. Dette gør det muligt marketingfolk til at fremhæve og afprøve forskellige variabler, for at finde den mest effektive kampagne strategi for kørsel resultater.

Email sekventering og Messaging

Et vigtigt område med optimering for din e-mail-kampagne ligger i sekventering af dine meddelelser. Generelt marketingfolk bruge en forprogrammeret sekvens af meddelelser, i det mindste i de tidlige stadier af tilmelding en ny mulighed for at 'varme' dem op for en pitching mulighed et par e-mails ned linjen. Men i hvilken rækkefølge du sender disse e-mails, og typen og strukturen af ​​banen du i sidste ende gøre, kan have en reel indflydelse på den procentdel af din e-mail trafik, der i sidste ende beslutter at købe. Heldigvis er det nemt testes online, og dem med tilstrækkelige trafikstrømme kan meget hurtigt identificere forbedringsområder for deres e-mail marketing kampagner.

Prøv at sekventere beskeder forskelligt, og velkommen til at eksperimentere med forskellige måder at udforme dine beskeder. Det eneste rigtige svar er den mest effektive løsning, og du kan udlede det af en omhyggelig strategi med variabel test. Vælg en variabel element for hver test og giver to eller tre muligheder versus kontrol. Dette gør det muligt for de mest præcise resultater, der skal udarbejdes, og betyder, at du kan vælge den mest effektive fra en flok (i stedet for at overlade det op til tilfældighederne). Statistikken lyver ikke, og de kan levere uvurderlig indsigt i, hvordan du kan markedsføre mere effektivt.

Timing Email eksplosioner for maksimal effekt

Timing dine e-mail nyhedsbreve, kampagner og eksplosioner er en anden vigtig overvejelse. Timing, både i måneden og i den pågældende specifikke dag, kan have en betydelig indflydelse på, hvor mange af dine beskeder åbnes, læses og besvares. Ligesom andre variable elementer, skal det altid være genstand for testning. Men for mange fitness fagfolk, kan det være mere oplagt instinktivt som til de tider, du skal målrette.

Seasonal faktorer som nytår (når folk traditionelt løse at tabe) er ofte et godt tidspunkt at være fremme din fitness forretning mere aggressivt. Folk søger at forme op på denne tid af året, og det er ingen hemmelighed, at fitness fagfolk verden over fordelen fra de tidlige måneder i året. Men det kan også være værd at en e-mail blast på den første varm dag i sommer, for eksempel - der kunne opmuntre dem, der søger at komme i form til det varmere vejr til at gribe ind, før det er for sent. Der er en række måder, hvorpå mere effektiv timing kan føre til bedre e-mail marketing resultater, men du vil aldrig vide, hvad der er muligt, indtil du prøver og teste det for dig selv.

E-mail marketing er en billig og nem måde for dig at begynde at markedsføre din fitness virksomhed mere direkte. Prøv det på din egen hjemmeside. Selv få dine eksisterende kunder til din adresseliste kan have en direkte indvirkning på din virksomhed, så det betaler sig at komme i gang så hurtigt som muligt. Med det rette indhold og den rette tilgang til markedsføring af din virksomhed, kan e-mail-kampagner være et stort løft til din kundebase på en konsekvent og løbende.