Brug af Distraktion som Parenting Værktøj

Brug af Distraktion som Parenting Værktøj
Ingen kan lide det, når deres barn er en kugle af frustration eller tårer. Hvis du har et lille barn, der sidder fast på et emne, græder, eller som synes at være opsat på rugende, kan distraktion være en god måde at trække dit barn ud af sin funk og få ham interesseret i mere produktive sysler.

Kedsomhed Factor og andre grunde til at bruge distraktion

Nogle børn donâ € ™ t brug for meget udenfor stimulation for at blive underholdt. Andre har mere af et behov for at blive underholdt af andre og kede sig meget let.

Børn har forskellige reaktioner på kedsomhed, fysisk smerte, sult og stress. Tanken er, at i stedet for dem græde eller blive forstyrret i længere tid, og de arenâ € ™ t let trøstet, kan distraktion bruges til at hjælpe dem koncentrere.

Hvad er Distraktion?

Distraktion har en dårlig rap. Itâ € ™ sa generel fornemmelse af, at vi giver vores børn med for meget distraktion i vores hektiske, mobiltelefon, videospil, sms'er verden.

Men hvis du har en lille en, hvis flygtige reaktioner forlade dig befuddled, distraktion er et fantastisk værktøj.

Når du bruger distraktion som en del af din forældre værktøjskasse, du tager fokus væk fra den situation, eller følelse, der er årsag dit barn at overbelaste og omdirigere den på noget andet at barnet kan få interesseret i eller have det sjovt med, så dit barn holder op med at græde eller råben.

Lange perioder med gråd og stress har negative konsekvenser for børn, selv kognitive virkninger. Disse reaktioner er et tegn på, at noget er galt, men dit barn er ikke i stand til at fortælle dig, hvad det er. Beroligende dit barn ned i øjeblikket, vil hjælpe med at mindske sin stress belastning. Derefter kan du tale om, hvad forstyrre ham efter HEA € ™ s ro.

Sådan bruges Distraktion

Når dit barn er i fuld gang med gråd, råben eller surmuler, forsøge at flytte sit fokus at gøre noget dumt, bizarre, weird, eller forskellige. Mange gange, kan flytte din childâ € ™ s fokus på denne måde fungere. Nogle eksempler er:

  • Sprænge nogle balloner, som er meget billig og praktisk at holde rundt, og invitere dit barn til at have en stor ballon volley.
  • Begynd at stemme hendes yndlings tegneseriefigur, med et stykke legetøj, eller med en marionet. Start med en historie og gøre det et eventyr.
  • Overdrivelse: Hvis dit barn skubber din arm, foregive du flyver på tværs af lokalet på grund af hans super-menneskelig styrke.

Hvad skal gøre næste

Hvis disse eller andre taktik virker, fortsætter med at spille, indtil dit barn er godt forbi det, der gjorde ham ked af det. Så kan du sidde ned med dit barn efter dit spil session og siger:

  • Mor (eller far) doesnâ € ™ t gerne se dig ked af det. Kan du fortælle mig, hvorfor du græd før?

Donâ € ™ t være bange for re-forstyrre dit barn. Normalt vil dit barn være rolig nok til at se tilbage og undersøge det. Eller han kan fortælle dig Iâ € ™ m virkelig sultne. Eller han kunne sige, at jeg donâ € ™ t vide. Hvis han siger, at jeg don € ™ t vide, fortælle ham thatâ € ™ s okay, hvis du donâ € ™ t vide hvorfor, du kan fortælle mig senere, når du finder ud af.

Hvis du canâ € ™ t finde noget at berolige ham i øjeblikket, kan du nødt til at give dit barn lidt tid til at køle af på egen hånd. Tjek på ham hver ti minutter eller så at se om du kan kan gøre noget for ham.

Har du brugte distraktion med dine børn? Tak for læsning!