Brug af Bank of America Visa gavekort som incitamenter

Brug af Bank of America Visa gavekort som incitamenter

Bank of America Merrill Lynch Visa belønninger kort er den perfekte måde for din virksomhed at vise påskønnelse til hårdtarbejdende medarbejdere. Disse kort kan gives som incitament til medarbejdere, der overskrider ydeevne forventninger eller som et tegn på påskønnelse.

Mere Fleksibilitet for modtagere

Dette forudbetalte Visa funktioner som et betalingskort og kan bruges til enhver købmand, der accepterer Visa. Den giver fleksibilitet til modtagere, da de ikke er begrænset til bestemte detail steder, som typisk er tilfældet med traditionelle gavekort. Konto aktivitet kan styres online og via telefon 24/7.

Kan tilpasses

Alle Bank of America Merrill Lynch Visa belønninger kort kan tilpasses. Virksomheder kan vælge en af ​​22 unikke designs, indarbejde en farve firmalogoer, eller designe kortene fra bunden. Ordrer med mindre end 1.000 kort vil pådrage sig en $ 250 set-up gebyr, og alle andre koster $ 75,00. Hvis virksomheden ønsker at helt ændre standard design, skal den mindste rækkefølge for 10.000 kort. Virksomheder kan også vælge en meddelelse om opførelse på forsiden af ​​Reward Card.

Bestilling

For at bestille din virksomhed belønning kort, besøge hjemmesiden eller ring 1-866-709-8014. Hjemmesiden vil bede dig om at acceptere de vilkår og betingelser, skal du oprette en firmaprofil og vælg en betalingsmetode. Du kan indlæse ethvert beløb fra $ 10 til $ 2.500 på hvert kort. Betaling kan overføres via en bankoverførsel, ACH overførsel eller via en Merrill Lynch-konto.

Levering

Kort vil blive leveret inden for tre til fem dage efter, at bestillingen er helt behandles. Den hurtige leveringstid gør disse kort den perfekte sidste-øjebliks-gaver til at distribuere på firmaarrangementer og særlige lejligheder.

Emballage

Hvert kort er pakket i en åben kuvert med virksomhedens navn på den. Kortholder instruktioner, vilkår og betingelser, samt et notat med balancen kort er inkluderet i hver kuvert.

Aktivering

Nye kort kan aktiveres online eller ved at ringe 1-866-300-8288. For at kunne bruge kortet online, skal du registrere kortet og indtast din leveringsadresse. Dette vil lette udskiftningen i tilfælde en svigagtig transaktion finder sted.

Yderligere overvejelser

Alle kort udløber senest ni måneder efter udstedelsen. Denne dato er præget på kortets forside. Desuden kort er ikke genopladeligt og har ikke cash-back eller ATM tilbagetrækning kapaciteter. I tilfælde af at et kort er tabt eller stjålet, vil Bank of America udstede et nyt kort og overføre eventuelt resterende beløb for en nominel gebyr på 15,00 dollar. Vær sikker på at nøje gennemgå de vilkår og betingelser for den forudbetalte Visa forud for at placere en ordre.