Brudepige hverv

Brudepige hverv

Hvis du er blevet bedt om at være brudepige, skal du ikke tage din liste over opgaver let. Den brudepige er en særlig person i brudens liv. Det betyder ikke kun bruden stoler dig til at håndtere mange opgaver, men det betyder også, at hun beder dig om at stå op for hende på hendes vigtigste dag. Måske er du usikker på, hvad denne titel indebærer. Tage et kig på den grundlæggende brudepige hverv vil hjælpe dig med at beslutte, om du er op til opgaven og sikre, at du tager sig af alle de nødvendige oplysninger.

Shopping

Bruden kan bede dig om at gå på indkøb for hendes brudekjole og til at hjælpe med at vælge de brudepige kjoler. Det vil være op til dig at give en ærlig mening, da hun stoler dig til at hjælpe hende til at se hende meget bedst.

Bruser

Det er op til dig at sørge for brylluppet bruser koordineres. Du behøver ikke nødvendigvis at være vært for en, men hvis et familiemedlem som en søster eller kusine ikke tager initiativet, vil det være op til dig eller et andet medlem af partiet Brudesuite at intensivere.

Den brudepige vil hjælpe med at organisere åbningen af ​​gaver på Brude brusebad. Du eller en udpeget brudepige vil overdrage dem til bruden og hjælpe til piskeris væk indpakning. Den brudepige bør også sikre, at der er nogen til rådighed til at gøre et notat af hver gave, og sørg for at markere ned gave giverens navn efter hvert emne.

Tak kort er også på listen over brudepige opgaver. Hvis bruden har brug for hjælp at skrive tak er for bruser gaver, skal du være klar til at hjælpe.

Bryllup invitationer og Favors

Hvis bruden er at have et stort bryllup, kan hun har brug for hjælp at skrive invitationer eller stempling konvolutterne. Den brudepige og andre medlemmer af partiet Brudesuite skal stille sig til rådighed for denne opgave.

Hvis bryllup favoriserer er at samles, vil brudepige blive sat til at arbejde hjælpe bruden.

Brudepige hverv på den store dag

Det er den dag, hvor brudepige opgaver er de mest omfattende. Du forventes at være på brudens hus tidligt for at hjælpe hendes kjole, og om nødvendigt hjælpe hende med hår og makeup. Hvis hun vil være at gå til frisøren før at få klædt, er det den brudepige, der forventes at køre hende der.

Brudepige hverv
Hjælpe med kjolen.

Ceremonien og Fotografier

Den brudepige er at bære ringen er beregnet til gommen og sørg bruden ser hende meget bedst på alle tidspunkter. Dette omfatter glatning hendes tog og slør så ofte som nødvendigt, så det ser perfekt i bryllupsbilleder. Hun vil også holde brudens bryllup buket, da hun og hendes brudgom recitere deres løfter.

Den brudepige vil gå ned ad kirkegulvet på armen af ​​den bedste mand i slutningen af ​​ceremonien og stå op for bruden ved vidne til brylluppet. Hun vil også forventes at dukke op i mange bryllupsbilleder. Hvis der er en modtagende linje, vil brudepige forventes at hilse gæsterne.

Efter fotografier er taget, vil bruden sandsynligvis brug for hjælp travle hendes kjole. Derfor ville det være en god idé, at brudepige at have deltaget brudens endelige montering. Ændringerne ekspert kan give et run-igennem, hvordan travlhed fungerer.

Receptionen

Ved receptionen vil brudepige forventes at have mindst én dans med den bedste mand og måske endda holde en tale. Hun vil også forventes at sidde i spidsen bordet med de nygifte. Selvfølgelig er ingen af ​​disse opgaver er ubehagelige, så det vil være noget problem at håndtere dem på en imødekommende måde.

Støt Bride

Bruden uden tvivl vælger en brudepige hun betror med dette ansvar. Denne ven eller et familiemedlem er der for at støtte hende og hjælpe hende til at bevare roen og organiseret. Hun må være en meget speciel person!