Brude skønhed: brudekjole Tips

Brides Being Compassionate

Et bryllup er en tid til at reflektere over, ikke kun dit eget liv, men dem omkring dig. Når du vælger en kjole, så prøv og tænke på måder, du kan hjælpe andre med din kjole. Der er mange velgørende organisationer, der accepterer kjole donationer til at hjælpe deres sag. For eksempel Brides mod brystkræft indsamler doneret brudekjoler og sælger dem til en brøkdel af prisen og derefter provenuet af salget fordele kvinder kæmper brystkræft. Det jeg gør Foundation indsamler også nye og brugte brudekjoler og ti procent af salget går til donator velgørenhed valg. Hvis du søger for at gøre en forskel, når du planlægger dit bryllup, disse er eksempler på gode muligheder for at gøre det.

Farverige og lyse Brides

Som en brud, du sidder og drømmer om, hvad din kjole vil se ud, og nogle gange en brud ønsker mere end blot muligheder i nuancer af hvid. Hvis du er en ikke-traditionel brud og leder efter noget mere farverig, er du heldig. Flere og flere brude forhandlere tilbyder flerfarvede og farvestrålende kjoler. Måske har du altid drømt om at gå ned ad kirkegulvet i en puffy lyserød kjole. Mange brude ønsker at binde i farveskemaet af brylluppet med deres påklædning. Nemme måder at gøre det er:

 • Tilføjelse af en farverig skærf til din kjole.
 • Farvestrålende smykker er en fantastisk måde at binde i farveskema brylluppet.
 • Farverige broderi på din kjole i bryllup farver er en kreativ løsning.
 • Farve-vaskede kjoler. Hvem siger, at du er nødt til at bære hvidt?

Tilføjelse et stænk af farve i din kjole kan have en meget unik og karakteristisk indvirkning på ikke blot den kjole, men hele brylluppet.

Dressing mødrene

Moderen til bruden og mor til gommen kjoler ser bedst, når de er inden farveskema brylluppet. Hvis dine farver er sort og hvid, har mødrene slid enten en eller begge af disse farver. Når du har begge mødre (og andre vigtige familiemedlemmer) iført bryllup farver, det betyder for andre, at de er dit bryllup VIP'er. Det hjælper også din fotograf til at få øje på de vigtige personer, der skal indgå i de fleste billeder. Herunder farverne på brylluppet i familiens påklædning er nøglen til at trække det hele sammen.

Dressing Maids

Brudepige kjoler er notorisk latterliggjort af de kvinder, der bærer dem. Lad ikke dine brudepiger være til grin af brylluppet, vælge noget chik og stilfulde for alle de involverede damer.

En frisk idé, når det kommer til brudepige kjoler er at vælge en farve i forbindelse med brylluppet, og lad brudepiger vælge deres egne kjoler. Denne måde kan du binde i dit farveskema og brudepige kjoler, men dine tjenestepiger kan vælge en kjole, der smigrer dem. En anden populær brudepige stil er den koordinerede adskiller kjoler. Du kan vælge farve og bunden af ​​dine brudepige kjoler, og de får at vælge den øverste, der passer dem bedst. Toppene kan omfatte halterneck, ærmeløs, stropløs eller spaghetti spændt.

Hvis du går efter en mere traditionel tema og ønsker hver brudepige til at bære den samme kjole, så prøv og vælge noget, der er universelt flatterende for dem. Du ønsker ikke at se tilbage på dit bryllup billeder, og tænke på, hvordan hæslige de brudepige kjoler er; du ønsker at se tilbage og beundre hvordan smukke alt kiggede, herunder brudepige kjoler.

Brude Lingeri

Når du endelig har fundet den perfekte kjole, er det vigtigt, at du finder den perfekte undertøj. Brudekjole lingeri kan hjælpe komplimentere din form og gøre din silhuet se glat under kjolen. Der er en række af muligheder, når det kommer til klæde undertøj.

Hvis du vil have noget at sutte, guf og øge din buste, vælge en bustier. En bustier vil styre eventuelle mave buler og vil øge enhver buste, som du i øjeblikket bære. Den udbening i en bustier giver stor støtte, hvor det er nødvendigt, og holder alt på plads, så det ville være et perfekt valg under nogen stropløs kjole.

Slips er en glimrende mulighed for chiffon eller blonder kjoler, da disse kjoler tendens til at være ren og skær. Slips tilbyder et ekstra lag for diskretion uden bulk. Andre muligheder for backless eller stejle kjoler omfatter bh kronblade, der blot overholder brystet område for en mere beskeden udseende end iført slet ingenting.

For at øge din bagdel, dine muligheder omfatter polstrede butt boostere eller låret forme strømper. Butt boostere tilføje lidt ekstra polstring for dem, der har brug for det, og låret forme strømper vil udjævne hofter, ben og lår. Når du vælger din kjole, så glem ikke at købe din brude lingeri. Ligegyldigt hvad dit problem område er, er du sikker på at finde en underkjole til at reparere den.

Figur smigrende

At finde en figur flatterende kjole kan blive en skræmmende opgave, når du søger efter kjolen. At vide, hvad du søger efter, når det kommer til at komplimentere din form vil hjælpe dig meget. Kurvede brude gavn af figuren tilgive form A-line kjoler eller empire-talje stilarter.

En fantastisk måde at nedtone en stor buste område er med en stropløs kjole med intern udbening. En kjole med store, brede stropper vil holde din kavalergang fra at gøre deres eget udseende. Hvis din figur har brug for en lille skub, så prøv at bære læg eller en faldende halsudskæring, vil både forbedre noget, du har fået på din egen. En droppet indsnævrede, fuld nederdel kjole kan også give en drenget krop nogle meget nødvendige kurver.

Husk, at hvad der ser godt ud på en anden kan ikke smigre dig og omvendt. Når du vælger din brudekjole sørg for at vælge noget, der er flatterende for dig og din kropsform.

Designer Dress Diva

Mærketøj elskende ved, hvem de er. De er de kvinder, der venter ved postkassen hver måned for den seneste udgave af Vogue, og de er de er de brude, der vil nøjes med intet mindre end det bedste. Hvis du er en designer diva, her er nogle store designere for dig at overveje, når de køber din brudekjole:

 • Monique Lhuillier. Denne designer har taget modebranchen med storm. Hun er en veletableret designer, der har alle brude blevet godt modtaget at være.
 • Justin McCaffrey er et verdenskendt navn kendt for deres â € ~dresses der har ingen svar «.
 • Reem Acra er en godt publiceret tøj designer firma, der er anerkendt for deres smukke brug af broderi.
 • Melissa Søde er kendt for deres luksuriøse tekstiler og har for nylig slået sig sammen med Priscilla af Boston.

En innovativ og smart idé til dit bryllup er at vælge to forskellige kjoler. Vælg en stil til ceremonien og en til modtagelse. Flere og flere brude vælger to kjoler, fordi de kan lide fleksibiliteten i at have to, en traditionel kjole til fods ned ad kirkegulvet, og derefter en, der er lidt mindre stiv og klodset på dans i receptionen.

Couture brudekjoler vinder i popularitet. Couture brudekjoler er meget på mode, en af ​​en slags kjoler, der er lavet specielt til en brud. Designer kjole divas ved, at en couture kjole kan slå enhver anden form for brudekjole, fordi det er en af ​​en slags, unik og lavet specielt til dem.

For Bride om et budget

Ikke alle brud er heldige at have et ubegrænset budget til deres bryllup. Men budgetterede brude skal ikke bekymre sig, fordi her er nogle kreative måder at finde en drøm kjole inden for deres hjælp:

 • Shop prøve salg på en stor brude boutique. Sample salg tilbyder designer kjoler til en brøkdel af prisen.
 • Sending butikker tilbyder brudekjoler, der blev forsigtigt anvendt eller måske aldrig selv bruges på en minimal pris.
 • Online auktioner såsom E-bay tilbyde nye, brugte og arvestykke brudekjoler til dig. Du skal blot placere dit bud og krydse dine fingre.
 • Outlet butikker ofte bære brudekjoler til en meget lille pris samt. Du kan have til at se gennem stativer til timer, men det kan spare dig for hundredvis, ja tusindvis af dollars.
 • Er du eller nogen du kender en talentfuld syerske? Sy din egen kjole med smukke stof til omkostningerne ved kun de materialer.
 • Ær din mor eller et andet familiemedlem ved at bære deres kjole. Det er gratis og meget sentimental.

Bruge en formue på din brudekjole er ikke nødvendigt at have en smuk én. At finde en kjole, der gør dig glad, og har betydning for dig er vejen at gå.

Kjole Hjælp til Leje

Hvis finde den kjole lyder lidt overvældende for dig, leje en personlig stylist, der kan guide dig i den rigtige retning. En personlig stylist har etableret relationer med mange designere og brude butikker, og har den erfaring og viden om, hvad kjoler og stilarter ville se bedst på din krop type. En personlig stylist tager dine ideer og ønsker til en brudekjole og derefter indsnævrer mulighederne ned til et par kjoler på et par butikker. Hvorfor spilde din tid på at lede gennem stativer og reoler, når en stylist kan ankomme foran dig og vælge en lille udvalg af kjoler, som du ville elske.

Hvis leje en personlig stylist ikke er inden for dit budget, mange varehuse tilbyde denne service på et symbolsk gebyr, når du handler med dem.

Picking den perfekte kjole

Med den vifte af valg for dig brudekjole, kan det være en vanskelig beslutning, når det kommer til, hvad du ønsker. Disse tips vil hjælpe dig med at vælge den perfekte kjole til dig:

 • Kig gennem magasiner og kataloger og rive billeder at peak din interesse.
 • Kun ser på kjoler i din prisklasse. Der er ingen mening i at kigge på kjoler, du ikke har råd til.
 • Holde et åbent sind, når du vælger en kjole stil, indsnævre dine valg, efter at du har prøvet en række forskellige stilarter på. Derefter kan du se, hvad stil ser bedst på dig.
 • Afgiv din ordre flere måneder i forvejen. Tag hensyn til, at du får brug for flere fittings før kjolen er klar, så du bør give tid nok til dette.
 • Må ikke bringe for mange venner eller familiemedlemmer med dig. To eller tre personer er en tilstrækkelig mængde til at samle meninger.
 • Hvid er ikke altid smigre hver hudfarve. Andre muligheder, såsom elfenben og diamant hvid vil ofte komplimentere mørkere hud toner bedre.
 • Brudekjole størrelser tendens til at køre små. Må ikke stress, hvis størrelse er en eller to størrelser større end du typisk slid. Det er sagt, skal du ikke købe en kjole, der er i en størrelse, som du håber at passe ind før brylluppet. Køb en i den størrelse, du aktuelt bære og har en syerske gøre flere fittings, hvis ende med at tabe vægt.
 • Må ikke købe din kjole samme dag du ser det. En brudekjole er ikke en impuls køb.
 • Når du har købt den brudekjole, stop shopping. Du har fundet det, du leder efter, er der ingen grund til at lede længere.

Deres bryllup kjole bør fladere din figur og forbedre dine bedste dele. Husk, at den kjole du vælger, skal være klassisk og smuk i dine øjne.