Brude skønhed: Brude stress relievers Tips

DIY stress relievers

Du behøver ikke at gå til en overdådighed spa at slappe af. Der er masser af måder at gøre det i komfort i dit eget hjem. Tag en luksus bad med disse tricks:

 • For tør, ru hud, tilføje en kop mælkepulver til dit bad.
 • For at lindre irriteret hud, tage et varmt havregryn bad følges med en selvstændig massage lotion.
 • Tilføj flere sprays af dine foretrukne parfume til badet for en overdådig lugt.
 • Opret en spa stemning i badeværelset ved at tænde stearinlys og dæmpning lyse, loftslampe. Når det er tid til at komme ud af badet, pak dig selv i en stor plys kjortel og lå omkring og lounge et stykke tid for den ultimative oplevelse.

Tag en Time Out

Planlægger et bryllup ofte efterlader lidt tid til andre interesser eller hobbyer. Tag en weekend eller to ud i hele bryllup planlægning at gøre noget, du nyder. Pick up en ny tidsfordriv for at få dig ud af brude-mode hver gang i et stykke tid. Her er nogle gode forslag:

 • Læs en bog.
 • Tag din hund til en gåtur.
 • Frivillige til de trængende.
 • Skriv i et tidsskrift.
 • Scrapbog.
 • Lyt til din yndlings-cd
 • Plante en have.

Gør en favorit aktivitet vil hjælpe dig til at lindre stress og spændinger, og vil sætte dit fokus på noget sjovt. At tage tid ud til at gøre noget, du nyder (udover at planlægge et bryllup), vil hjælpe dig med at genoprette forbindelsen med dit liv.

Latter er den bedste medicin

En solid dosis af latter fungerer underværker for vores ånd. Latter er kendt for at være godt for dit helbred på grund af frigivelsen af ​​endorfiner. Her er nogle tips til at få dig klukker hver dag:

 • Se en sjov film med din honning.
 • Lad løs og være fjollet. Gør noget quirky og komisk at få bolden op.
 • Fortæl en teatralsk vittighed. Selv hvis andre ikke grine af det, vil det gøre dig grine.
 • Lyt til børn griner. Der er ikke noget bedre at gøre dig til at smile end lyd.
 • Besøg en komedie klub. Der er bundet til at være nogen, der der gør du fnise.

Uanset hvad det er, der gør dig til at grine, finde den og derefter gøre mere af det, fordi latter virkelig er den bedste medicin.

En stress afløser Snooze

En travl brud vil ofte skære ned på sin tid i sengen for at gøre sent nat bryllup planlægning eller at deltage tidlig morgen bryllup udnævnelser. Men søvn er noget, du virkelig kan ikke undvære. Mangel på søvn kan forlade dig træt, sur, sløv og stresset. Sleeping genopretter reparationer og forynger dig, så du kan vågne op med en klar og veludhvilet sind. Overvej en lille lur i weekenden, hvis du føler dig træg eller træt. Catnaps - et par minutter her eller der - er store refreshers der slappe af din krop og sind. Så giv dig selv den overbærenhed for at sove godt og se spændingen smelte væk.

High-Impact Motion for høj stress Dage

For nogle brude, behøver stearinlys, varme bade og massage ikke altid lindre bryllup planlægning stress. Når dette er tilfældet, kan du prøve med stor effekt øvelser for at lindre og reducere din stress. Motion har en positiv effekt på stress og som en ekstra bonus, det gør du føler dig bedre og giver en god træning. Kickboxing, karate, jogging eller ridning en cykel er gode øvelser for stress lindre. De er stor gennemslagskraft træning, der afhjælper negativ energi, få dit hjerte-kar-system i bevægelse og dit hjerte til at pumpe. På de dage, som du har brug motion, men ønsker noget lidt mindre krævende, prøv yoga eller pilates. Begge disse øvelser vil give dig den samme stress-sprænge fordelene ved høje effekt øvelser. Udøver til afstresning vil hjælpe med at lindre spændinger, udvise ekstra energi og få dig i form til din store dag.

Forkæl en lille

Med alle de slankekure og udøver brude gør, nogle gange er det rart at bare lade løs og forkæle lidt. Vi siger ikke at gå overbord her og forbruge en hel pint af Ben og Jerrys is, men det er ok at have en scoop eller to hver gang i et stykke tid. Hengive dig selv i et par skyldig fornøjelser gang imellem vil ikke ødelægge din kost, men det kan ødelægge dit dårlige humør. Hvis du føler dig stresset og overvældet med bryllup planlægning, lejlighedsvis forkæle dig selv i en livret eller aktivitet. Uanset om det er en chokolade luns cookie eller tage en fridag fra din træning, forkæle dig selv hver gang i et stykke tid kan være godt for dig.

Aromaterapi Indulgence

Slap lidt på din store dag med nogle aromaterapi magi. Du kan tilføje et par dråber æteriske olier ind i dit badekar eller endda dine uparfumerede cremer for en dagligdags behandler. Der findes forskellige typer af aromaterapi som du kan bruge til forskellige ydelser. For eksempel kamille, sandeltræ og lavendel er kendt for deres afslapning fordele. Eucalyptus er fantastisk til deres beroligende og forfriskende fordele. Og lyserød grapefrugt æterisk olie hjælper bremse din trang til søde sager. Der er yderligere fordele for aromaterapi, såsom styrke dit immunforsvar, opløftende din spiritus og medvirken i dit generelle velbefindende og helbred.

Note til forventer bruden: Aromaterapi er ikke foreslået til brug under graviditet, da det kan bære en vis risiko. Men for den typiske bruden til-være, kan aromaterapi være lige hvad du har brug for at øge dit humør.

Start din dag fra højre

Når du wakeup på din bryllupsdag, tage lang afslappende bad, eller planlægge en massage for dig selv. Makeup, hår og påklædning vil være en hvirvelvind af spænding og vanvid, så starter din dag i en afslappet tilstand, vil være med til at sætte tonen for resten af ​​dagen. Ophold så afslappet som muligt, før spændingen af ​​dagen begynder.

Tage en pause

Der er én ting, du kan for at straks lindre nogle stress i en knivspids: indånder. Hvis du sidder ved dit skrivebord med dit sind svimmel fra alle de ting, du skal gøre, tage et øjeblik at læne sig tilbage, lukke øjnene og bare trække vejret dybt. Under anspændte tider kan vejrtrækningen være uregelmæssig, eller vi holder vejret, som bremsende mængden af ​​ilt, at vores hjerne modtager. Her er nogle vejrtrækning teknik tips, bare tage et øjeblik af din dag:

 • Træk vejret ind i din mave, lægge en hånd på maven for at sikre dine lunger udvider korrekt. Træk vejret ind og ud langsomt som denne i fem minutter.
 • Tag en afslappende suk. Træk vejret dybt, og sukke dybt, mens du ånder ud. Gør dette to eller tre gange, og mens du ånder ud og sukke, forestille din stress bliver blæst væk.
 • Træk vejret ind gennem næsen dybt og ud gennem munden, skubber al luften ud af lungerne. Gør dette i to minutter til at slappe af og forny din tankegang.

Nogle gange, når brylluppet planlægning virker overvældende, skal du blot læne sig tilbage og tage en pause.

En regelmæssig Rub Down

Regelmæssige massage hele brylluppet planlægningsprocessen kan hjælpe en brud at slappe af, forynge, mindske spændingerne og hjælpe med cirkulation. En række massage vil give de fleste fordele, så planlægger planlægning massage regelmæssigt hele dit bryllup planlægning. Hvis besøger en massage terapeut regelmæssigt ikke passer ind i dit budget, udveksle massage med din kæreste. Her er nogle tips til en DIY par massage:

 • Brug lotion eller olie for at undgå smertefulde friktion.
 • Start altid ud med en let massage og øge presset, hvis det kræves.
 • Må ikke massage på knoglen. Dette kan være smertefulde og tage væk fra en afslappet tilstand i sindet.
 • Hold massage i 10-15 minutters interval. Dette vil sikre, at massageapparatet ikke bliver for træt og den, der masseres ikke bliver for afslappet til at gengælde.

Uanset om du får en professionel massage eller en fra din forlovede, pointen er at tage lidt tid ud til at forkæle og forkæle dig selv på en regelmæssig basis.