Brude skønhed: Brude Makeup Tips

Kom Luscious Lashes

Ok, så du ikke var født med lange øjenvipper. Det er derfor, de opfandt falske øjenvipper og eyelash extensions. Du kan stadig få fantastiske øjenvipper med lidt hjælp.

Falske øjenvipper kommer i individuelle såvel som strimmel form. Strip øjenvipper er meget nemmere for begynderen at anvende. De har begge kommer i mange forskellige farver, længder og tykkelser for du vælger. Efter påføring vil falske øjenvipper vare en dag eller to. Et medium længde og sorte farvet vipper vil normalt arbejde med de fleste brude.

Eyelash extensions er individuelle øjenvipper, der er limet på til din og vil vare flere uger. De er typisk udført af en professionel og koste op mod 100 dollars. Hvis du vælger falske øjenvipper, er det bedst at få produkterne før tid, så du kan øve flere gange på dig selv, før den store dag. Og hvis du vælger eyelash extensions, overlade det til de professionelle til at gøre dig se dine bedste. Enten mulighed vil efterlade dig med den frodige vipper du altid har ønsket ..

Fremhæve dine aktiver

Hvis du er en af ​​de heldige brude, der har dragende øjne, bør du fremhæve dem med smukke øjenmakeup på din bryllupsdag. Og hvis du er en brud med disse saftig læber, skal du fremhæve dem med en stor læbe farve. Men du bør ikke gøre opmærksom på begge.

Når du ringer opmærksom på både dine øjne og læber, kan du ende med at se mere som en farverig klovn end en rødmende brud. For at fremhæve smukke øjne, line dem med mørk eyeliner. Desuden vil hjælp rige øjenskygge farver på din låg hjælpe dramatisere øjnene. Når forstærker øjnene denne måde nedtone læberne ved hjælp af en nøgen eller kødfarvet læbestift.

Hvis du ønsker at gøre din trutmund smuk og så levende som kan være, så brug en læbe farve, der har en vis dybde til det. Du kan bruge stort set alle farver, så længe det gør dine læber skiller sig ud. Crimson rød, mahogni og lyserøde farver er nogle brude favoritter. Når du fremhæve dine læber, så prøv at bruge neutrale øjenskygge farver sammen med blot en frakke eller to af mascara på øjnene.

Skønhed Problems..Be Gone!

Du har måske skønhed problemer, som du gerne vil bare forsvinde på din bryllupsdag. Du kan gøre disse problemer forsvinde midlertidigt ved at bruge den rette concealer og bruge det korrekt.

For under øjnene kredse, så brug en væske eller creme concealer og anvende det med din ringfinger ved klappede under øjet. Brug din finger i stedet for en svamp vil sikre, at dit produkt går mere naturligt udseende. Hvis du vågner op på din bryllupsdag med en skamplet, prøve at bruge en medicineret concealer, så det vil løse problemet, mens den skjuler det. Og hvis du har ansigtet ar, som du ønsker at skjule, lag din concealer over arret ved hjælp af en concealer eller foundation pensel, så udjævne kanterne med en svamp for at blande. Alle skønhed problem kan skjules med de korrekte produkter og teknikker.

Slidstærk din makeup med magiske Mascara

Vandfast mascara er en nødvendighed på din bryllupsdag så sørg for at bringe det til din makeup udnævnelse. Ingen ønsker deres bryllupsdag glød til blive overskygget af store sorte striber kører ned deres ansigt.

Ved anvendelse af vandfast mascara, tage din tid til at belægge hver eneste øjenvippe. Vandfast mascara er normalt ikke lavet til at forlænge, ​​fortykkes eller krølle dine vipper, så du er nødt til at bruge tid at anvende det til at gøre det til at se så fejlfri som nogle andre mascara mærker. Et andet tip til at rive bevis dit bryllup er at skamplet, ikke tørre eller gnide dine tårer med Kleenex. Blotting dine tårer opsuger fugtighed uden at forstyrre resten af ​​din makeup ligesom tørre eller gnide dem ville. Så for en stribefri bryllupsdag, skal du sørge for du husker at vandfast mascara og skamplet, ikke gnide disse tårer væk.

DIY Makeup Tips

Hvis du er den DIY type brud og planer om at gøre din makeup solo, holde disse ting i tankerne:

Hverdagens makeup er ofte for lidt til at blive set i fotografier, så bruge lidt rigere eller dybere farve til dine øjne, kinder og læber.

-at Bruge et lysere fugtighedscreme end normalt vil hjælpe din foundation og ansigt makeup holde sig til din hud bedre. Det vil også sikre, at din makeup ikke smelter dit ansigt i varmt vejr.

-Prøv Et par forskellige udseender forud for tid og tage Polaroids eller digitale billeder af dig selv til at se, hvordan det ser ud i fotos.

Husk, at hvordan du ser i billeder vil normalt være lidt anderledes end hvordan du ser personligt, så justere din makeup i overensstemmelse hermed.

Midlertidigt Slet en tatovering

Måske har du en tatovering på ryggen, der minder om dine gamle college dage. Aldrig bange for, der er masser af produkter på markedet specielt til skjul af din blæk. Tattoo cover-up makeup er en tykkere og længere varig form for makeup end din gennemsnitlige fundament. Det hedder videre i lag over din tatovering til at skjule selv de mest farverige blæk. Har din makeup artist eller en ven anvende dette før du lægger på din kjole.

Smukke Brows Lav en smuk brud

Perfekt formede bryn kan gøre en dramatisk og slående effekt på hele dit ansigt. Følg disse tips til smukke bryn på din bryllupsdag:

-For Blondiner, at farven i dine øjenbryn en nuance mørkere end din hårfarve gøre dem skiller sig ud og til at indramme dit ansigt.

-Brunettes Skal have bryn, der er 1-2 nuancer lysere end deres hårfarve, så deres øjenbryn ikke ser alt for hårde.

-For Knap der brows, udfylde dem med et pulver øjenbryn farve.

-Taming Uregerlige bryn er nemt med et øjenbryn pensel sprøjtes en smule hårspray med eller bruge en klar mascara at tæmme dem.

-For At styre lange pande hår, kam bryn lige op og trim overskydende hår med facial hår saks, så kam lige ned og trim overskydende også.

En professionel æstetiker skal forme dine øjenbryn hver to til tre uger, men ind imellem bør du Pluk enhver omstrejfende tråde at holde dine bryn ser smuk.

Makeup taske Must-Haves

Med alle de prep arbejde, der går ind i bryllup makeup, du stadig nødt til at gøre en touchup her og der i løbet af dagen. Pakke disse must-haves i din makeup taske til retouchering:

-Pressed Pulver eller olie blotting papirer at styre fri af glans.

-Lipstick For en smuk og levende smil.

-Blush For et ekstra boost af farve.

-En Øjenbryn kam / børste til udglatning utæmmede bryn.

-Perfume Til en hurtig spritz medio vej gennem receptionen. For en pung størrelse flaske, hoved til parfume counter på din lokale stormagasin og bede om en prøve af din favorit duft.

Stash en makeup taske i badeværelset eller under bordet for hurtig og ubesværet retouchering hele brylluppet.

Få Perfect Pout

Få saftig læber med disse enkle trin:

-Exfoliate Alle døde hud fra læberne med en vaskeklud.

-Anvend En læbepomade, før du begynder.

-at Sikre, at din læbe farve vil vare ved at anvende fundament til dine læber.

-Outline Din kisser med en læbe blyant.

-at Bruge en læbe pensel, udfylde omridset med din læbe farve. Den læbe pensel giver jævn dækning.

-Blot Med en serviet i sidste ende at give dine læber en mat finish.

-Hvis Du vil have mere af en skinnende look, bruge lip gloss som et alternativ til læbestift.

Lip farve er afgørende på din bryllupsdag, fordi det giver dig et strejf af farve trækker din bryllupsdag makeup sammen.

Nedtone din fine linjer og rynker

Hvis du er bekymret for dine rynker og fine linjer, der viser på din bryllupsdag, gå let på din pulver. Powder liggende i fine linjer og rynker, der gør opmærksom på dem. Bare støv pulver på din pande, næse og hage, da disse pletter tendens til at få den shiniest. Undgå øjet, kind og hals område, hvis du ønsker at se ungdommelig.

En Faux Brude Glow

Få en brude faux glød ved hjælp af en bronzer på din bryllupsdag. Fake en pre-honeymoon tan med en mat bronzer. Skinnende eller perlemorsagtige bronzers vil se alt for sprudlende og skinnende i billeder. Ved anvendelse af din bronzer, så husk, at mindre er mere. For lidt bronzer, og du vil stadig have en svag glød, men for meget bronzer kan forlade du efter orange. Test din bronzer ud et par gange før brylluppet dag at få ansøgningen ned perfekt. Påfør en bronzering pulver let med en stor pudderbørste hele din pande, næse, kinder og hage at få en øjeblikkelig faux glød!