Brude skønhed: At blive en brud Tips

Photo Op

Engagement billeder er fantastisk at have for din hukommelse bøger, til et bryllup annoncering i avisen, at have udstillet på dit bryllup eller bare at opdatere gamle billeder af jer selv. For billeder, dit hår, makeup og negle har gjort. Kom dit hår og makeup gjort for engagement fotosession er en stor pre-wedding generalprøve. Du kan få din makeup artist og frisør skabe et look, der vil svare til din bryllupsdag look. Dette vil give dig mulighed for at se, hvad de kan gøre, og også at se, om du kan lide det udseende, du har valgt. For at se dine bedste i fotos, du og din husbond-til-være bør planlægge på iført klassiske leder og neutral farvet tøj, der ikke har udskrifter. Slappe af under din fotosession fordi din disposition vil blive vist på film. Vigtigst er det, slappe af og nyde jer!

Brude Shows

En brude show er en fantastisk måde at sparke af brylluppet planlægningsprocessen. Brude shows afholdes året rundt i store storbyområder byer. Brude shows er en stor bryllup planlægning kilde, hvor du kan finde en lang række professionelle sælgere alt under ét tag. Du kan indsamle oplysninger fra forskellige leverandører og derefter sammenligne priser, pakker og muligheder. Dette er også stedet at være for at se det nyeste inden for bryllup trends og stilarter. Pick up gratis prøver og sælger information på de forskellige boder, så se et modeshow viser de smukke kjoler. Brug brude show at tilbringe noget tid med din mor, venner, brudepiger eller endda den nette til-være. Head til en brude show i dag, og lad bryllup planlægning begynde!

Tendens til ureglementerede Beauty Problemer

Nu, hvor du bliver gift, er det tid til at tage sig af de irriterende skønhed detaljer. Hvad enten det er skæve tænder, toenail svamp, lidet flatterende øjenbryn eller en acne problem, der har opholdt sig alt for lang, er det tid til at slippe af med det! Se din tandlæge eller en specialtandlæge så de kan passe dig med en holder eller give dig en tandblegning session. Hvis du har fødder problemer, planlægge en aftale med en ortopæd, så du kan bære et par fantastiske nye sko på din bryllupsdag. Overskydende kropsbehåring kan let taget sig af med en erfaren æstetiker, der kan vokse det væk. Selv hvis du har en hudsygdom, såsom acne, rosacea eller ansigtsbehandling ardannelse, kan en hudlæge hjælpe dig med at løse, uanset hvad du har brug for. Skille dig af din skønhed problemer én gang for alle og gå ned at kirkegulvet med fuld tillid.

Vælg en perle

Hvis din mand har foreslået, men du får til at vælge den perle, bruge disse tips til at guide dig til den perfekte ring. Husk de 4 C'er af at vælge en diamant:

1. Klarhed. Dette er klarhed eller renhed af ringen. Sten har ofte indeslutninger, der er fejl, så klarhed beskriver, hvordan fejlbehæftet de er. Klarheden skala læser fra fejlfri til I3, hvilket betyder, at diamanten har meget åbenlyse fejl og inklusioner.

2. Farve. Her beskrives mængden af ​​farve, at din sten indeholder. Farveskalaen læser fra D, som er farveløs til Z. Diamonds spænder fra farveløs til lysegul. Så er der farvede diamanter så godt.

3. Klip. Snittet er proportionerne, finish symmetri og polering af diamanten. En fin eller premium snit giver den mest gnistre til en sten. Populære nedskæringer og figurer kan nævnes: Princess, rund, pude, pære og Marquis nedskæringer.

4. Carat. Dette er vægten af ​​stenen. En karat er lig med 0,20 gram. Jo større karat jo større stenen.

Sørg for at have din ring korrekt dimensioneret, så det vil være perfekt vist på din finger. Og husk at holde de 4 C'er i tankerne, når de køber din forlovelsesring.

Polterabend

Den polterabend er altid et godt tidspunkt, men ikke uden en smule kontrovers. Giv din brudepige og brudepiger idéer om, hvordan du vil have din polterabend til at gå. Husk, at en polterabend ikke behøver at være en pikant fest med strippere og alkohol, hvis det ikke er, hvad du ønsker. En sofistikeret middag ud med dine gal venner er et godt alternativ. Uanset hvad din polterabend ønsker er, dele dem med partiet planner. Så kan du sikre dig, at du vil være i stand til at slappe af og nyde din fest.

Glitrende, Glistening Ring

Dit engagement ring bør fortsat skinne, uanset vejret eller slitage. Hold din forlovelsesring mousserende med disse tips:

 • Tag din ring i for dybe rengøring alle så ofte. Mange guldsmede tilbyde dette som en gratis service.
 • Køb ring renere og suge din ring i det ugentligt.
 • Tag din ring, før du deltage i nogen energiske aktiviteter såsom træning, vægtløftning eller sport.
 • Bær ikke din forlovelsesring, mens rengøring af huset. Stærke kemikalier kan have en negativ effekt på metallet.
 • Før havearbejde, tage din ring off. Fanget snavs og jord vil gøre din ring ser kedeligt.
 • Tag din ring når anvende lotion. Den lotion vil cloud stenene i din ring og reducere sin gnist.
 • Har din ring professionelt efterses en gang om året. Gør dette på din jubilæum hvert år vil være en nem dato at huske.

Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af din ring vil holde stenene lysende.

Bliv organiseret Girl

En organiseret bruden at være, er en glad brud at være. En nem måde at gøre dette på er simpelthen at bruge en personlig organisator for at holde styr på alle dine bryllup aftaler og ansvar. Bare husk at indtaste nye oplysninger, som du får det. Hvis du allerede har en personlig organisator for arbejde, bruge et par ekstra dollars og få en arrangør bare til dit bryllup planlægning. Hold arrangøren handy, så du kan blik på det hver dag for at se, hvad dine kommende aftaler og aktiviteter vil være. At holde styr på dagligdags ting kan synes overvældende i starten, men det vil holde dig rask.

Brudepige Aid

En del af at blive en brud er at have en Brude brusebad. Typisk brudepige sammen med brudepiger eller familie og venner, vil holde fest for bruden. Hjælp dine brudepiger ud og komme med forslag til, hvad du gerne vil til festen. Tema parter er meget populære og kan skræddersys til dine foretrukne interesser. Hvis du og din forlovede er i NASCAR, kan du foreslå, at din brudepige smide et "kapløb mod alter 'tema brude brusebad. Eller hvis du elsker farven pink, men din husbond til-være vil aldrig tillade det i brylluppet, Brude brusebad er det perfekte sted at vise din foretrukne farve. Husk, at dette er et parti, der er smidt i din ære, og den stil og tema bør afspejle dig.

Slappe af med din kommende mand

Efter en lang dag med arbejde og bryllup planlægning, kan du og din fyr kommer hjem følelse lidt stresset og anspændt. Slap af med disse tricks betød for to.

 • Motion sammen. At tage en frisk gåtur rundt om blokken efter middagen vil hjælpe nedbryder negativ energi og vil også bidrage til at tabe nogle vægt før brylluppet.
 • Giv hinanden en massage. Dette er en god måde at slappe af og slappe af efter en hård dag.
 • Læs skumbad sammen.
 • Forkæl dig selv med et par massage eller blot slappe af i et boblebad jacuzzi.
 • Lær afslappende yoga bevæger sig. Doing yoga sammen kan hjælpe dit velvære og fitness niveauer oven på at bringe dig to tættere på end du allerede er!

Disse tips vil ikke kun hjælpe dig til både at slappe af, men de vil hjælpe dig med at oprette forbindelse til hinanden i løbet af denne vidunderlige, men stressende tid.

Smukke hænder

Med en ny ring på din finger, du vil være sikker på dine hænder ser perfekt. Kom regelmæssige manicure vil sikre, at din ring (og ring-finger) altid se sit bedste! Udover konsekvente manicure, tage sig af eventuelle alder eller solpletter og rynker, der kan gøre dine hænder ser ældre end de burde.

For at slippe af mørke pletter forårsaget af ældning eller solskader, anvende produkter med 2% hydroquinon eller 2% kojisyre i dem. Disse ingredienser fungerer godt på egen hånd eller sammen til hurtigt at reducere eller slippe af udseendet af mørke pletter. Du bør se resultater inden for to måneder efter at bruge disse produkter. For rynker, bruge en anti-aging håndcreme til firma op hud på hænderne. Anti-aging håndcremer, der omfatter vitaminer, antioxidanter og solcreme vil virke bedst til at slå tegn på rynker på hænderne. Hold dig denne rutine til at have smukke hænder ved brylluppet.