Brother Symaskiner

Brother Symaskiner

Selv om mange mennesker forbinder Brother Industries med kontorudstyr som faxmaskiner og printere, selskabet faktisk fik sin start i symaskiner. I dag er Brother er et respekteret navn i hjemmet syning og broderi udstyr med mange populære symaskine modeller på markedet.

Brief History of Brother International

I 1908, den Yasui symaskine Factory begyndte at producere hjem syning udstyr i Nagoya, Japan. Til sidst begyndte virksomheden at eksportere sine maskiner, og i 1954, Yasui åbnede et hovedkvarter i USA. I 1970'erne havde virksomheden skiftede navn til "Brother" og var fremstiller printere og kontorudstyr. Men bror forlod aldrig symaskinen forretning, og det er opnået en loyal tilhængerskare i årenes løb.

Hvor kan jeg købe Brother Symaskiner

Brother gør en bred vifte af symaskiner, quiltning maskiner, sergers og broderi maskiner, hvoraf mange er tilgængelige på dit lokale stof eller sy butik. Du kan også købe Brother-maskiner på mange discountbutikker og online. Følgende hjemmesider sælger disse produkter:

 • Amazon.com
 • Target
 • Walmart
 • Best Buy
 • Overstock.com
 • Den Syning Outlet
 • Brother Mall

Populære Symaskiner fra Brother

Brother-maskiner konsekvent modtager store anmeldelser fra Good Housekeeping, Consumer Søg, og AllSewingMachineReviews.com. De er også populære hos forbrugerne, som roser deres værdi og brugervenlighed. Hvad din syning erfaring niveau Uanset, er der en Brother-maskine, der er perfekt for dig.

Brother Maskiner til begyndere

Hvis du er nybegynder, er det vigtigt at vælge en maskine, der er nem at bruge, ikke omfatter alt for mange komplicerede funktioner, og er overkommelig. Brother gør flere modeller, der ville være et godt valg for nye syersker, herunder følgende populære muligheder:

 • Brother LS-2125i: detailhandel for omkring $ 75, Brother LS-2125i gør en stor entry-level symaskine for begynderen. Forprogrammeret med 10 grundlæggende masker, er denne maskine designet til enkel syning og reparation. Ved udviklingen af ​​denne model, Brother fokuseret på at skabe en symaskine, der var let at bruge. Korrekturlæsere synes enige om, at selskabet nået sit mål.
 • Brother XL-2600i: Brother XL-2600i er en meget grundlæggende mekanisk symaskine. I stedet for edb-skærme og elektroniske taster, denne maskine udnytter ringer og håndtag. Dette gør det en tilgængelig og økonomisk overkommelig mulighed for begynderen. Den er lille og let og kommer forudindstillet med 25 almindelige sting. På omkring $ 100, det gør en praktisk valg for en kid symaskine eller en første voksen maskine.
 • Brother CS-6000i: Hvis du er interesseret i et budget elektronisk symaskine, vil Brother CS-6000i være et godt valg. Den er udstyret med 60 forudindstillede sømme, et kæmpe udvalg af fødder og andet medfølgende tilbehør, og en let-at-bruge knaphul program. Du styrer denne maskine med en knap pad i stedet for skiver. Denne maskine sælger for omkring $ 200 og får konsekvent gode anmeldelser fra forbrugerne.

Brother Maskiner til erfarne syersker

Hvis du er en erfaren syerske, kan du bruge en maskine, der kan brodere monogrammer eller dekorative syninger på dine projekter. Du har også brug for en maskine, der er holdbart nok til hyppig brug, samt en, der kan klare sig godt til tunge syning projekter som slipcovers. Følgende Brother-maskiner er populære med syning eksperter:

 • Brother PC-420 PRW: Brother PC-420 PRW er en begrænset udgave inspireret af mode design reality show, Project Runway. På under $ 600, det er en god handel for et edb symaskine. Ud over de 294 dekorative sømme indbygget i maskinen, er det i stand til at producere monogrammer og andre broderet motiver. Det er også designet til at håndtere tykke stoffer som denim eller lærred.
 • Brother SE-400: Selv om PC-420 PRW er populær for sine dekorative sting funktioner, det kan kun producere små broderede detaljer. Brother SE-400, på den anden side er i stand til brodering monogrammer og motiver op til fire inches square. Med 65 forudindstillede sømme, 70 forudindstillede broderimotiver, og evnen til at uploade dine egne broderimotiver, er maskinen til hjemmet syerske, der kan lide at pynte hendes produkter med broderi. På omkring $ 400, denne maskine er et godt køb.
 • Brother PQ-1500S: Med evnen til at sy med hastigheder på op til 1500 sting i minuttet og en stor udvidelse til maskinen sengen, er bror PQ-1500S designet til quiltning og store syprojekter. Denne maskine har en automatisk nåletråder og kommer med flere nyttige speciale fødder og andet tilbehør. Forvent at betale omkring $ 700.

Bevar din maskine

Selvom Brother-maskiner har et fremragende ry for pålidelighed, er det stadig vigtigt at ordentligt vedligeholde dem. Sørg for at holde din maskine dækket, når det ikke er i brug, og få den serviceret regelmæssigt af en autoriseret reparatør. Hvis du tager dig af din Brother symaskine, vil det tage sig af dig i mange år fremover.