Broadway Vis Tips til forældre

Broadway Vis Tips til forældre


New Yorks teaterdistrikt, tilbyder en bred vifte af uforglemmelige shows, mange af dem rettet mod familier, og vi vil gerne dele et par Broadway show tips til forældre. Langt vifte af Broadway og off-Broadway viser tilfredsstille ethvert barns trang til non-stop underholdning. Ved at tage et par Broadway show tips i betragtning, er forældrene garanti for, at deres barns erfaring er uforglemmelig.

Broadway Show Tips til forældre: Valg af Prisinterval

Broadway shows kan være meget pricy. Billetter til børnevenlige The Lion King show starter ved $ 80. For en familie på fire, 320 dollar kan være en høj pris at betale. Billetter til den kommende Tarzan starter ved $ 91 et stykke. Inden vi går, er det bedst for familier at planlægge på, hvor mange penge de har råd til. Nogle gange, off-Broadway shows er det bedste valg. Moskva Cats Teater tilbyder betagende stunts, og billetter starter ved kun $ 65 hver. Den populære show Stomp starter også på $ 65. Alle fire af disse shows vil behage børnene, men deres priser er ikke altid behage forældre. Indstilling af et budget giver det første skridt til at vælge viser en familie kan med rimelighed har råd til at deltage.

Hvis din på et stramt budget, kan du prøve den TKTS Booth på Times Square, som sælger samme-dags billetter med rabat. Disse rabatter varierer, nogle er op til% 50 rabat almindelige pris. For at booke discount billetter på forhånd prøve BroadwayBox.com et fællesskab drevet indsats for at bogføre alle tilgængelige Broadway rabatter.

Find et passende Show

Når forældrene har bestemt deres show budget, bør de udnytte internettet til at lære mere om tilgængelige shows. Der er mange billetsystemer websteder, der tillader besøgende at forske priserne på forskellige shows. Oprettelse af en liste på forhånd over mulige shows vil hjælpe med at indsnævre de valg, der appellerer til børn.

Forældre bør også sikre, at Broadway eller off-Broadway show er passende for deres barn. Broadway tilbyder et ubegrænset udvalg af emner. Børn kan vælge Broadway skuespil eller musicals baseret på deres foretrukne storybooks eller film. Viser af denne art garantere et barns interesse holdes fra start til slut. Også tage hensyn til længden af ​​Broadway show. De fleste shows er to timer lang med en kort pause. Det kan være en udfordring for et lille barn til at sidde gennem et show af denne længde, især hvis han eller hun er kede af showet. Derfor er det vigtigt at vælge en, der vil være tiltrækkende for hele familien.

Alle Billetsalg Options før et køb afvejes

Mens der er mange Broadway billetsystemer forretninger tilgængelige på internettet, priser og tilgængelighed varierer meget. Familier vil opdage, at den officielle Broadway hjemmeside sælger billetter til The Lion King for $ 80 stykket, mens de samme billetter sælge for $ 55 gennem en anden stikkontakt, og kun $ 40 ved en tredje! Shopping rundt er helt sikkert værd at den tid og kan spare en familie masser af penge.

Mange websteder tilbyder også hotel og Broadway pakkeløsninger. Ved at bestille et hotel / Broadway show pakke lover turisten får en stor hotel sats, samtidig garanterer Broadway Vis billetter. Dette er en enestående funktion til familier på udkig efter både et hotel og en vis.

Broadway Show Tips til forældre: Køb billetter på forhånd

Hvis et barn er spændt på at se et Broadway show, der appellerer til ham eller hende, er der ingen større skuffelse end en udsolgt show. Indkøb billetter på forhånd garanterer, at besøgende til Broadway vil blive siddende straks. Linjer uden en Broadway show kan gå på i miles, især hvis showet er populære. Indkøb broadway billetter på forhånd forhindrer enhver skuffelse. En ferie er ikke til at være meget sjovt, hvis et barn er elendig på grund af en fejl, der kunne have været forhindret med avanceret planlægning.

Ankomst tidligt

En af de nemmeste og vigtigste Broadway show tips til forældre er at ankomme tidligt til et Broadway show. Dette er tilrådeligt for en række årsager. For det første kan det tage tid til at finde de rigtige pladser. I betragtning af ekstra tid, vil mezzaniner og gulve være relativt tom, hvilket gør det nemt at finde pladser. Store menneskemængder vil gøre at finde pladser en mere vanskelig feat og ingen har en sene ankomst, når de befinder sig. En anden fordel at ankommer tidligt er, at familier kan slå suset af mennesker, der søger at købe deres billetter fra billetkontoret. Billet linjer kan være absurd lange og helt nøjeregnende. Endelig ankommer tidligt garanterer deltageren vil ikke gå glip af starten af ​​showet. Der er intet værre end mangler åbningen nummer!

Sikre et barn kan Mind sin Manners

Et barn, der kan opføre sig på en biograf skal gøre godt på en Broadway show. Disse er grundlæggende manerer, at alle børn bør vide. Taler under et show skal holdes til en hvisken. Mobiltelefoner skal altid være slukket. Klatring på sæderne er utilgiveligt. Hvis et barn ikke kan opføre sig med begrænsninger af denne art, chancerne er barnet ikke er klar til en Broadway play, og denne del af ferien skal gemmes til næste besøg i Big Apple.

.