Broad Band: Valg Bredbånd Telefoner Tips

Bredbånd bringer video til opkald:

En anden stor fordel for bredbånd telefonopkald er du rent faktisk kan placere videoopkald. Så du kan se, hvem du taler også. For at gøre dette alt hvad du behøver, er et webcam og en service, der tillader videoopkald. Når du køber et webcam til dette formål behandle det som du køber et digitalt kamera. Billedkvaliteten er meget vigtig. Men da teknologien er relativt nye ikke forvente at få den skarpeste, HDTV-lignende videokvalitet.

Udbydere giver telefonordninger:

Bredbånd er ikke bare tilbyder high-speed internet-forbindelse. Bredbånd bruges til kabel-tv og for nylig som en telefon tjeneste kaldet VoIP (Voice over Internet Protocol). Nu er blevet skabt bredbånd telefon selskaber, der tilbyder dig mulighed for at foretage opkald ved hjælp af samme teknologi til internetadgang. Du foretager opkald direkte fra din computer. Den største fordel ved denne service er, når det kommer til at gøre fjernopkald. Det følger nøje med principperne for net surfing. Efter alt, ville du ikke betale langdistance gebyrer, når du surfer på websted. Dog være rede, da regeringen bliver mere fordybet i internettet, kan nye gebyrer begynde popping op.

Bredbånd telefon fejl:

Mens bredbånd telefonsystem bliver mere avancerede hverdagen er der stadig problemer, du bør være opmærksom på. Voice kvalitet er et af de vigtigste emner, når du vælger bredbånd telefoner. Desværre, fordi internettet båndbredde varierer forstyrrelser kan forekomme med samtaler. Stemmen kan falde ud, du kan opleve forsinkelse i samtalen eller endda et ekko. Et andet problem er kompatibilitet. Hvis nogen ikke bruger den samme platform til VoIP (Voice over Internet Protocol) kalder der er sikkert en chance, du vil ikke være i stand til at tale med hinanden. Selvom som bredbåndsteknologi forbedres så at skal den VoIP-opkald.

Øjeblikkelig telefon med instant messenger:

En anden frynsegode at vælge Bredbånd telefoner er instant messenger. Instant messenger er hoppe på bredbånd telefon vognen. Bortset fra muligheden for at sende hurtige e-noter og tilbage nogle systemer også anvendelsen af ​​lyd. Så du kan chatte, mens du chatter. Plus, på computere med webcams kan du også video chat via din IM-system. Selvom sammenlignet med en bredbåndsforbindelse telefontjeneste IM er en smule råt. Du kan ikke ringe op til numre som du kan på en softphone. Du kan kun få adgang til folk på din liste.

Headset stedet for en hovedpine:

En internet-telefon er ikke en fysisk enhed som en almindelig telefon. Telefonen pad selv findes på computeren, hvilket er grunden til nogle kalder det en softphone. De fleste computere er udstyret med interne mikrofoner. Så du kan bogstaveligt talt tale med dine venner ved at tale ind i computerskærmen. Selvom, kan dette være cool for de første 5 minutter, vil du sandsynligvis begynde at savne mobilitet din trådløse. Selvfølgelig en let rettelse til dette er et trådløst headset. Så du ikke kun screene gratis, men håndfri så godt.

Virtuelle forretningsmøder:

De dage at flyve rundt om i landet eller verden er blevet stærkt reduceret med opfindelsen af ​​bredbånd. Nu gennem det magiske af internet telefon-teknologi kan du være vært disse virtuelle møder. Omkostningerne er betydeligt mindre end et plan billet. En anden fordel ved denne service er data kan deles meget lettere. Også disse type møder kan forekomme oftere. Plus, er multitasking også enkel, da du ikke behøver at forlade dit skrivebord til et møde.