Broad Band: Lær om bredbåndshastighed Tips

Øget er ikke noget at prale om:

Lær om bredbåndshastighed. Flere og flere mennesker er faldende dial up. Sandt nok, den lave pris stadig holder nogle kunder. Imidlertid har de svindende antal tvunget opkald op til at komme med andre taktikker såsom modem hastighed boostere. Tests gør bevise, at med hastighed boostere, at logge ind på sites er en smule hurtigere. Men ville du stadig opleve den samme langsommelighed, når det kommer til at downloade musikfiler eller e-mails. Så før du køber ind i booster oplevelse du måske ønsker at læse det med småt på virksomhedens brochure.

Clock din computer:

Du får hvad du betaler for. Nå hvordan ved du det er sandt for bredbånd? Jeg mener, oh sikker, de fortæller dig, at du kan downloade noget ved X Mbps, men hvordan kan du bevise det? Nå, er der visse steder, der er sat sammen disse hastighed test bredbånd. Væsentlige, hvad disse bredbånd hastighedskontroller gøre, er at måle hastigheden af ​​dataoverførsel - båndbredden. Disse tests måler også din bredbåndsforbindelse hastighed (hvor hurtigt du få adgang til nettet). Hvis du gør tilmelde dig en af ​​disse tests kan huske andre eksterne faktorer kan påvirke resultatet. To af de mere populære problemer er manglende processorkraft & internettrafik.

Blade Dial up i støvet:

Det er ligegyldigt, hvis du går med DSL eller kabel. Uanset hvad du vil opleve mærkbare hurtigere end dial up. Forskellen i hastighed på grund af ledninger. Både kabel og DSL ledninger vi temmelig designet med det ene formål for øje - bredbånd. Mens dial up anvendelser telefon ledninger lavet til telefonen først og internet sekund. Hvis bredbåndshastighed er en stor faktor i din bredbåndsforbindelse beslutningsproces du måske ønsker at overveje kablet over DSL Dette skyldes kabel kan tilbyde en mere ensartet hastighed uanset hvor du bor.

Udbydere, der giver hastighed svar:

Bortset fra de private steder, at det bedste sted at se at teste din bredbåndshastighed er med din udbyder. Normalt testprogram er tilgængelig på din udbyders hjemmeside. Men, hvis du har problemer med at finde, kan du altid kontakte dem for at få flere oplysninger. En stor grund til at få det gjort af din udbyder er løsningen faktor. Ikke blot vil din udbyder fortælle dig de resultater, men også tilbyde løsninger på din hastighed problem. Plus, at generelle tips forebygge problemer som dette opstår igen. Før gennemførelsen af ​​denne test kontrol med din udbyder for at sikre dette er en gratis service (så vil du ikke modtage nogen ekstra afgifter).

At ramme en hastighed bump:

Bredbånd, ligesom alt andet på denne planet er ikke perfekt. Fra tid til anden vil du opleve problemer som langsomme hastigheder. Hvis du gør erfaring langsom hjemmeside tilslutning gange er der et par hurtige bredbånd test, du kan gøre for at finde ud af, om det er tjenesten eller webstedet. Først ramte ikonet stop (normalt placeret på den øverste del af din browser side). Dette vil standse læsningen alle sammen. Derefter ramte refresh tasten (placeret i samme område) for at se, om stedet belastninger igen på samme langsomme hastighed. Hvis det samme sker prøve at logge ind på en mere populær hjemmeside (som en nyhedskanal site). Hvis det samme sker stadig, du kan også prøve at nulstille computeren. Hvis du ender kalde din tjenesteudbyder finde ud af, om der er nogen forstyrrelser i området, før du opretter en aftale.

Skru op din forbindelse hastighed:

Der er faktisk en måde, du kan øge din bredbåndshastigheder uden at skulle opgradere din tjeneste. Sandt nok, en af ​​de mere kostbare måder ville være at sparke din computer i højt gear ved at tilføje mere magtfulde dele. Men en anden måde ligger inden for modem. Det er muligt at justere indstillingerne, så det kører mere effektivt. Du kan tage det fra hinanden, men hvis du ikke velbevandret i computer reparation, der kan skabe problemer. Men da alle indstillinger er placeret i computerens lettere tilgang ville være at få et program. Lad det gøre de hastighedsændringer for dig. Der er en masse du kan lære om bredbåndshastighed.