Broad Band: Hvad er Bredbånd? Tips

2 måder at bringe i Bredbånd:

Hvad er Bredbånd?

På det teknologiske verden er der ingen perfekte svar, når det kommer til at servicere dine behov. Der er flere muligheder. Det samme gælder med at vælge en bredbåndsforbindelse. De to vigtigste typer er kabel eller en Digital Subscriber Line (DSL). DSL opererer fra telefonen. Den anden opererer fra dit kabel. Begge har deres fordele og ulemper. Selvom, uanset måde du går med altid se på pakkeløsninger, når der beskæftiger sig med dine leverandører. Betaler en pris for kabel-tv, internet og telefon vil spare dig for en masse bukke end at betale for hvert enkelt.

Bit vs. Byte

Afsendelse og modtagelse af data i et sæt tid er kendt som båndbredde. Nu her er den tricky part. Båndbredde måles på to måder: bits (bps) & bytes (bps). Der er 8 bit i en byte. Så når det kommer til at sammenligne hastigheder på bredbånd enheder være særlig opmærksom. Går med en lille "b" over en øvre tilfælde kunne forlade dig kort på hastighed.

Ups & Downs af upload:

I løbet af en e-dag, du sandsynligvis ikke klar over, hvor mange typer af filer, du uploade og sende. Der er fotos. Musikfiler. Plus, i erhvervslivet, du har PowerPoint og Word-filer. Mens du bruger bredbånd gør dette en temmelig enkel og hurtig opgave bør du stadig være opmærksom på filstørrelser. Jo større størrelse det mere tid, det tager. Så hvis du har tendens til at sende en masse store filer, du måske ønsker at spare plads ved at bruge fil kompression software.

Opdatering Afbrydelse:

"Vi afbryder din netto surfing oplevelse med en speciel opdatering!"

Systemer som medieafspillere og virus beskyttere konstant opdaterer sig selv. Problemet er, hvis du ikke har disse opdaterede systemer, du måske ikke være i stand til at få adgang til internetsider. Plus, kan du lade din computer forsvarsløse mod de nyeste virus Du Jour. Da bredbånd er i stand til at downloade filer i løbet af et øjeblik vil du opleve minimal afbrydelse under denne proces. Hvad der engang tog timer tager nu minutter eller endda sekunder. Selvom, før du henter noget sikre, at du computer har den hukommelse og processor evne til at håndtere opdateringen.

Du kan aldrig få nok fiber:

At få bredbåndsforbindelse og finde ud af, hvad der er bredbånd er kun halvdelen af ​​kampen. Du er også nødt til at regne ud, hvad er den bedste måde at synkronisere din computer op til udbyderen. Du kan gå kablet eller trådløst. Hvis du går det kablede rute dine valg ikke ender der. Du kan gå med fiberoptik, koaksialkabler, twisted pair kabler eller endda højspændingsledninger. Fiberoptisk kabel er fremstillet af tynde tråde af glas. Hvilket gør det meget tyndere og lettere end deres coaxial modstykke. Dette design gør det muligt at have en større båndbredde, plus opleve mindre indblanding.