Broad Band: Bredbånd DSL Tips

DSL-modem, der giver mening:

Bredbånd DSL Tip: De fleste DSL-udbydere giver en modem gratis, som er svært at slå. Dog kan du overveje at tilføje et par bukke at tilføje et modem med funktioner. Nogle DSL-modem er designet til også at tilbyde andre ting som firewall-beskyttelse. Andre kan tjene som en router til dit netværk. Og nogle er endda trådløst. Selvom, uanset modem du køber sørg for at det har evnen til at opgradere.

Hvorfor DSL?

Flere bredbånd DSL tips: I et head-to-head hastighed sammenligning, er kabel slå ud DSL bredbånd for det meste. Men hvis du er på udkig efter fleksibilitet og pris, du måske ønsker at genoverveje gå med kabel. Pris klogt low-end DSL-pakker i gennemsnit er billigere end sit kabel modstykke. Selv om det ikke kunne være en stor forskel over en årrække besparelserne gør tilføjer op. Selvom, sandsynligvis den bedste grund er fleksibilitet. Med DSL alt du behøver, er et telefonstik og din op at køre. Med kabel er du prisgivet hvor kabeludgang er sat op. Plus, kabel linjer er langt mere besværlige end telefon ledninger.

AOL tilføje:

Problemet med nogle AOL dial up diehards er når de endelig gøre overgangen til DSL de har lyst til deres AOL e-identitet er tabt for evigt. Heldigvis er dette ikke at være tilfældet. AOL tilbyder en unik funktion på deres AOL for bredbåndsforbindelse. Det kan piggyback på din nye udbyder. Så selv om du skal bruge en ny service vil du stadig har et valg af at få adgang til nettet via AOL. Også, fordi du bruger en anden udbyder, AOL for bredbånd normalt opkræver mindre for denne type service.

Fakta om filtre:

DSL og telefon service ikke altid fungerer godt side om side. Af denne grund, skal du installere et filter. Hvad det betyder er bogstaveligt talt blokere DSL Bredbånd signaler fra skaber kaos på dit telefonsystem. Brugere, der forsømmer at bruge filtre kan opleve statiske eller hvislende lyde, når de forsøger at bruge telefonen. Filteret forhindrer også telefoner i at gøre skade på DSL. Mangel på et filter kan en € ~cause en forsinkelse i DSL hastighed. Til arbejde, der skal installeres på telefonen stikket eller på bestemte telefonenheder filtre.

Faktisk er det ADSL:

De fleste telefonselskaber, der tilbyder DSL faktisk tilbyde ADSL (Asymmetrisk Digital Subscriber service). Hovedsagelig betyder det, at ADSL båndbredde er ikke lig i begge retninger. Normalt tjenesten er stærkere for at modtage info som apposed til at sende den. ADSL tendens til at blive tilbudt i områder, der er udstyret med telefonlinjer, men dårligt udstyret til kabel bredbånd. Den største fordel for ADSL Bredbånd er det normalt tilbydes til en lavere pris end andre bredbåndstjenester. Hvilket er praktisk, når forsøger at etablere en lille virksomhed for motortrafikvejen.

DSL: Den næste generation af Dial Up:

Bredbånd DSL (Digital Tilmeld Line) er en metode til at modtage bredbåndsforbindelse via telefonlinjer. DSL-linier er grundlæggende to kobbertråde snoet sammen. Dette gøres for at reducere alle former for elektrisk interferens. Den bedste måde at få denne service er naturligvis gennem telefonselskabet. Selv ved bestilling Vær særlig opmærksom på detaljerne i pakken. Bredbånd DSL service pakker kommer i en vifte af bredbåndshastigheder.