Briter Betal $ 4500 for at være Shy

En gennemsnitlig britisk husstand mister 2.873 ($ 4630) hvert år, da de har tendens til at være tilbageholdende med at returnere uønskede eller fejlbehæftede varer eller at klage over substandard tjeneste, ifølge en meningsmåling foretaget af moneysupermarket.

Briter Betal $ 4500 for at være Shy

Undersøgelsen omfattede over 2.500 forbrugere. Det afslørede To tredjedele donâ € ™ t klager over dårlig restaurant tjeneste, betale tips for deres skuffelse i stedet. En ud af tre forbrugere aldrig vende tilbage køb, selv efter at købe noget uønsket. Blot én ud af ti mennesker forsøger at forhandle prisen ned, mens resten betaler det beløb, de er opladet, selv for noget overpris.

90 procent af de adspurgte sagde, at de gør for at undgå skænderier. 88 procent sagde, at årsagen er deres manglende vilje til at bede om en rabat. 82 procent sagde, at de donâ € ™ t ønsker at blive vist nærig. 67 procent indrømmede de er for genert til at klage, mens 59 procent skylden på mangel på tid.

Eksperter på moneysupermarket hævder britiske forbrugere kunne forhandle en gennemsnitlig rabat på 13,5 procent for to ud af tre indkøb.

Og hvad med dig? Hvordan ville du opfører modtage dårlig service eller købe noget overpris? Vil du betale uden et ord af protest eller få det på din egen måde?