Bringe Baby Hjem

Bringe Baby Hjem

Du bør få så meget hvile som du kan på hospitalet, fordi tid til at sove, vil være sjældne efter at bringe barnet hjem. Selv hvis du ikke vælger campingpladsvirksomhed i - hvor din baby bliver i dit værelse under hele indlæggelsen - du stadig ikke vil få en masse uafbrudt hvile. Den tid, du bruger på hospitalet er en foreløbig kig på den måde, tingene bliver hjemme ... uden at alle de lys, bipper maskiner, og sygeplejersker, selvfølgelig. Fordi det vil være en tid med drastiske ændringer, bør du sikre dig, at du og familien er parat til at bringe din baby hjem.

Gå hjem med baby

Vigtige Necessities

Hospitalet, hvor du fødte vil give dig et par leverancer til at tage med hjem. Mange af disse produkter blev brugt på dit barn under hans hospitalsophold. Du må eller ikke få måske at tage hjem nogen af ​​de t-shirts han bar, men mange hospitaler giver nye skjorter med hospitalets logo på dem. Mange hospitaler også give ble poser, der er lastet med penge at spare kuponer og prøver. Hvis du ikke fik en, så spørg en af ​​plejepersonalet, hvis de har nogen freebies at give væk.

Elementer, du skal bruge til din baby kan omfatte følgende:

  • Pære sprøjten
  • Modtagelse tæppe
  • Vaseline-dækket gaze til din lille drengs omskæring, hvis han havde en
  • Formula
  • Eventuelle bleer, der blev tilovers fra flokken de åbnes til brug på din baby

Du bliver nødt til at få et barn pleje forsyning af disse elementer i hjemmet så godt. Når du forlader hospitalet, er der ofte elementer, du brugte for dig selv og kan holde, herunder bryst- salve, peri-pleje salve, squeeze flaske, og måske en slange pude.

Traveling Tøj

Hvad tøj vil dit barn bære hjem? Du kan blive fristet til at sætte en frilly kjole på dit nyfødte datter. Mens der er bestemt ikke noget galt med, kan det ikke være den mest komfortable tøj, hun kunne bære.

Du har sikkert pakket flere ændringer af tøj. Må ikke blive overrasket, hvis du skal ændre din nyfødte mindst én gang, før du er faktisk ude af hospitalets døre og i bilen. Komfort kan være vejen at gå, dog, og der er så mange nuttede nyfødte outfits, der er comfy, også. Husk, selvom du føler bøde i øjeblikket, bare at komme hjem og bosatte sig i, kan være udmattende. Du vil sandsynligvis ikke ønsker at ændre din baby, når du kommer hjem, så hvorfor ikke klæde hende i noget sødt og behageligt? Vær sikker på at du overveje vejret. Hvis det er koldt udenfor, har en snuggly tæppe til wrap hende i, som bemærket på KidsHealth.

Du skal også pakke løst tøj til dig selv så godt. Selvom du lige har født, har du sandsynligvis vil ikke passe ind i din pre-graviditet outfits endnu.

Planlægning opfølgende Udnævnelser

Du bør planlægge dit barns første opfølgning udnævnelse, inden du forlader hospitalet. Typisk skal du bringe din nyfødte i to til fire dage efter fødslen for et godt barn check-up, ifølge Pregnancy.org.

Baby Car Safety

I dag vil de fleste hospitaler ikke frigive en nyfødt, indtil de ser en korrekt installeret Autostol i din bil. Det betyder, bør du allerede placeret autostolen i bilen et par uger forud for forfaldsdatoen, og du bør være bekendt med, hvordan det fungerer. Du kan finde steder i dit område for at hjælpe dig med at få autostolen installeret korrekt ved at bruge National Highway Traffic Safety Administration hjemmeside. Du kan have til at justere stropperne, så de passer godt ind mod din baby, når han er i sædet. Hvis du har problemer, skal du ikke tøve med at bede om hjælp fra en af ​​hospitalets personale.

At Home med Baby

Besøgende

Forhåbentlig har du og din partner allerede drøftet, hvordan du vil håndtere besøgende i de første dage efter at bringe barnet hjem. Nogle nye mødre er helt tilfredse med et par besøgende straks, mens andre foretrækker for folk at vente et par dage, indtil den besøgende begynder. Det er strengt op til dig, og du bør ikke lade nogen gøre dig føle sig skyldig for at ville lidt tid med bare din baby, din partner, og alle andre børn, du måtte have.

Når du gør dig klar til at give de besøgende, skal du angive nogle retningslinjer og begrænsninger. Du vil måske oprette visitation timer, og tyder på, at venner og familie kommer i løbet af denne periode. Hvis nogle mennesker har overskredet deres velkomst, og du er sygepleje, har du en vidunderlig grund til at undskylde dig selv og baby til at ligge ned for et hvil og amning session. Frem for alt, ikke overdrive det. Du har også ret til at nedlægge veto mod enhver, der ser ud til at være syg, selv om de hævder det er kun allergi.

Måltider

Dit barns måltider er allerede besluttet, men forældrene er nødt til at spise samt. Du har måske slægtninge og venner medbringe mad over eller du kan placere ud af huset ordrer fra restauranter, delikatesseforretninger, og købmandsforretninger. Bare husk, at du ikke vil være madlavning meget, når barnet først kommer hjem, så planen for andre måder at brødføde familien.

Tid til at tilpasse

Endelig give dig selv og din nye baby tid til at vænne sig til at være hjemme. Husk, at bringe barnet hjem var sandsynligvis ganske traumatisk, og han har brug for tid til at vænne sig til sine nye omgivelser uden for varmen i dit skød. Du har brug for tid, også - slappe af, hvile, og nyd din nye lille bundt af glæde.