Bridget Jones Dagbog 3 Forventet

Alle husker Bridget Jonesâ € ™ eventyr og hendes dagbog. To bøger om denne sjove karakter blev engang bestsellere, og deres skærm tilpasninger viste sig at være reelle hits.

Bridget Jones Dagbog 3 Forventet

Endelig har forfatteren til disse romaner, Helen Fielding, udgivet en efterfølger.

Lederen af ​​forlaget, der udgiver bogen, sagde, at ikke mange forfattere kunne matche Helen Fielding i hendes evne til at afsløre et billede af en moderne kvinde. Historien om Bridget Jones er ventet i lang tid, og mange fans er glade for, at det endelig er kommet tilbage.

Navnet på den tredje roman er ikke godkendt endnu. Ifølge Fielding sig selv, vil handlingen finder sted i London. Det vides ikke, om bogen vil indeholde andre velkendte figurer: Bridgetâ € ™ s kæreste Mark Darcy og hendes tidligere chef og elsker Daniel Cleaver.

Forfatteren indrømmede, at hendes liv og livet for Birgitta havde stået på. Hun håber læserne vil få så meget sjov i at læse historien, som hun gjorde, mens du skriver det.

I USA, vil bogen gå på salg i november.

Fra tid til anden, synes der rygter i pressen om skærmen version af Bridget Jonesâ € ™ fortsatte eventyr med Renee Zellweger, Hugh Grant og Colin Firth hovedrollen i hovedrollerne, men ingen andre oplysninger om filmen er blevet rapporteret endnu, undtagen samtykke skuespillerne.