Brick Fund Raiser

Brick Fund Raiser

Hvis du leder efter en måde at rejse penge til din nonprofit organisation, overveje at organisere en mursten fond raiser. Disse typer af fundraising-projekter er ideelle til parker, museer, og for enhver nonprofit organisation, der søger støtte til at konstruere eller renovere en bygning eller et andet et udvendigt rum.

Hvad er en Brick Fund Raiser

Raising penge med en mursten fond raiser indebærer tillader tilhængere at sponsorere mursten, der vil blive brugt til at bygge en mur, gårdhave, fortov eller anden form for strukturer. Donorer betaler en forudindstillet beløb i dollar for at have en talemåde indgraveret på en mursten, der skal bruges i opbygningen af ​​den særlige projekt fundraising kampagne er at hæve penge til at støtte.

Brick fond oplysningskampagner er populære hos donorer af mange årsager. Individuelle mursten er normalt tilgængelige for sponsorering til en overkommelig pris, så det er muligt for donorer, som ikke har en masse penge at give til at deltage. Derudover køber fundraising mursten er en måde, at donorerne er i stand til at efterlade et permanent mærke på årsager, de deltager i. Efter alt, de indgraverede mursten bliver en permanent hyldest til de personer, der donerer til kampagnen.

Mange donorer køber mursten at gravere med deres egne navne eller navnene på medlemmerne af deres nærmeste familie. Nogle donorer også købe mursten i navnene på deres børn og børnebørn, om grundlaget for de yngre generationer af deres familie til at blive en del af historien om deres foretrukne velgørende organisationer. Andre køber mursten så mindesmærker, indskrive dem til minde om deres kære, hvis liv blev berørt på en eller anden måde ved den velgørende organisation.

Organisering af en Brick fond kampagne

Hvis du er interesseret i at organisere en mursten fundraising kampagne for din nonprofit organisation, skal du træffe beslutninger om, hvor mange penge du har brug for at rejse, hvor mange mursten, du har brug for at sælge, og hvad du vil kræve betaling for hver indgraveret mursten . Du vil også nødt til at finde en leverandør til din indgraveret mursten. Enkelte virksomheder, der specialiserer sig i at levere mursten til fundraising indsats er Bricks R Us, Brick Stone Graphics, og indsamlingsaktioner, Ltd ..

Nogle velgørende grupper tilbyder gravering klodser for så lidt som $ 30 hver, mens andre opkræver mere end $ 100 per mursten. Når det besluttes, hvor meget at opkræve, overveje alle relevante faktorer, herunder din målgruppe, budgetbehov, konkurrencedygtige fundraising arrangementer og meget mere. Hvis din vil bruge et stort antal mursten i dit byggeprojekt, kan du ønsker at holde prisen forholdsvis lav. Men hvis kun et begrænset antal af mursten er til rådighed, kan du være i stand til at give en højere pris.

Marketing din Brick kampagne

Brick Fund Raiser
Mere Fundraising Idéer

Når du har indstillet din prissætning og etablerede mængden af ​​tilgængelige mursten, skal du markedsføre dem til potentielle donorer. Der er flere måder at gøre potentielle donorer opmærksom på din kampagne. En af de første ting, du bør gøre for at øge bevidstheden om, hvad du gør, er at skrive en pressemeddelelse og distribuere den til medlemmerne af nyhedsmedierne i dit samfund. Du bør også offentliggøre det på din organisations hjemmeside samt i dit nyhedsbrev. Andre teknikker, du kan bruge til at markedsføre en mursten fond raiser inkluderer:

  • Send salgsbreve til tidligere donorer
  • Kontakt potentielle donorer telefonisk
  • Hverve virksomhedernes sponsorater indgraveret mursten
  • Fordel mursten kampagne brochurer gennem lokale organisationer
  • Tal på civile organisationer om kampagnen
  • Lade sig bistå af bestyrelsesmedlemmer til at sprede ordet

Efter fondens Raiser

Når du har solgt nok klodser til at nå din fundraising mål, vil du være i stand til at fuldføre dit projekt. Når byggeriet er afsluttet, kan du holde en storslået åbning begivenhed for at vise støtte fra organisationens generøse tilhængere.

Flere Fundraising Forslag

Leder du efter flere fundraising tips? Tjek denne informative slideshows for tips om forbedring af din strategiske planlægning og store event ideer!


Brick Fund Raiser
Måder at rejse penge

Brick Fund Raiser
Golf Fundraising Idéer

Brick Fund Raiser
Velgørenhed strategiplan