Breve til Dispute Kreditkort Afgifter

Breve til Dispute Kreditkort Afgifter

Hvis du har problemer med en afgift placeret på dit kreditkort i fejl, kan en kredit tvist brev til din kreditkortudsteder hjælpe. Vide, hvilke oplysninger til at placere i disse breve kan få din konto krediteret med så lidt besvær som muligt.

Skriv en Credit Dispute Brev

Når du har talt med en købmand, og du ikke har været i stand til straks at løse en konflikt kredit, straks kontakte kundeserviceafdelingen hos din kreditkortudsteder. For at beskytte dine rettigheder, skal du anmelde tvisten for dit kreditkortudsteder skriftligt senest 60 dage efter den dato, på den første kontoudtog med afgiften, du bestrider. Forklare din tvist over telefonen er ikke nok.

Nogle kreditkort udstedere kan generere en tvist brev til dig, selvom du vil stadig nødt til at underskrive den og vedlægge dokumentation som din kvittering og korrespondance, du har sendt til den handlende.

Skrive din egen kredit tvist brev er nemt. Lyt omhyggeligt til, hvad din kundeservicemedarbejder fortæller dig at medtage i brevet. De fleste breve er nødt til at have følgende oplysninger:

  • Datoen for transaktionen og transaktionens nummer fra dit kontoudtog
  • Navnet på den handlende
  • Adressen hvor transaktionen skete, hvis kendt
  • Mængden af ​​den omstridte charge, om det er hele beløbet eller en del af det samlede beløb
  • Hvorfor tror I, at afgiften er en fejl (forkert tip beløb, to eksemplarer afgift, uautoriseret afgift, etc.)
  • Hvad du har gjort for at løse tvisten med den handlende
  • Vær sikker på at sætte en dato på denne skrivelse og faktisk tilmelde dit brev, ikke bare skrive dit navn i slutningen af ​​brevet

Send brevet og dokumentation tilbage til kortudstederen via kvittering anmodet om at bevise den dato, du sendt dokumentationen. Du må ikke sende brevet til den adresse, du sender dine betalinger til. I stedet kigge efter adressen for "faktura". Det bør være på bagsiden af ​​dit kontoudtog. Hvis du ikke kan finde det, så ring kundeservice og spørge.

Her er et eksempel på et brev:

Kære Sir eller Fru,

Jeg skriver at bestride et gebyr på [beløb] på mit kreditkort konto fra [navn på handelsskibe]. Denne afgift er dateret [indsæt dato] på mit kontoudtog. Jeg har vedlagt en kopi af erklæringen med den anfægtede afgift cirkel. Jeg vil gerne denne afgift tilbageføres, fordi [forklare, hvorfor her]. Jeg har forsøgt at løse problemet med den handlende, men de [nægter, gik ud af markedet, etc.].

Under Fair Credit Billing Act, jeg anmode om, at korrigeres denne fejl, og at finansiere afgifter og gebyrer, der er forbundet med afgiften krediteres min konto. Til støtte for min uenighed, jeg omslutter [en kvittering med det korrekte beløb, dokumentation for betaling, en kopi af politirapporten, hvis din tegnebog blev stjålet, etc.]. Venligst undersøge og rette dette problem så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Din underskrift

Dit trykte navn

Bilag: [antal indhegninger]

Opfølgning Forespørgsler

Altid følge op Deres brev med et telefonopkald til dit kreditkort selskab på mindst to uger efter, du sender brevet til dem. Lejlighedsvis korrespondance bliver tabt i posten, og det kan forsinke løsningen af ​​din tvist. Din kreditkortudsteder har 30 dage til at reagere tilbage til dig, at de har modtaget din dokumentation. Ifølge føderale lovgivning, har tvister kreditkort skal løses af kortudstederen inden for to fakturering cyklusser (eller 90 dage), efter at de har modtaget din tvist brev.

Hvis dit kreditkortselskab kontakter dig for yderligere oplysninger, skal du sørge for at reagere hurtigt. Normalt de supplerende oplysninger kan gives over telefonen eller faxes, når de har din oprindelige tvist brev med en gyldig underskrift.

Dispute Resolution

Mens du bestrider en afgift, behøver du ikke at betale den del af din regning. Men du er ansvarlig for at betale andre omkostninger, der vises på dit kontoudtog. Kreditkortselskaber typisk placere en midlertidig kredit på din konto, mens den omtvistede afgift er at blive undersøgt.

Tvister, som løses i din favør, vil blive krediteret til din konto, efter dit kreditkortselskab politik. Dette kan ske inden for en faktureringsperiode af tvisten er løst.