Brev til en nyfødt

Brev til en nyfødt


Skrive et brev til en nyfødt baby er en fantastisk måde at skildre begivenheder eller følelser, der opstår i løbet af de første måneder af et barns liv. Disse typer af breve bliver skattede keepsakes når en baby vokser til voksenalderen.

Konceptet

Selvom det ikke ligefrem et nyt koncept, har begrebet skrive en souvenir besked til en nyfødt omsider fanget op med teknologien. Sammen med hjælp af almindeligt pen og papir, kan folk nu bruge internettet til at skrive og udgive deres breve til offentlig visning eller strengt for familiemedlemmer i langt væk steder. Hvis du skriver en ny baby brev virker som en mærkelig idé, afsnittene nedenfor vil kaste lys over nogle af grundene til folk skriver disse breve og give tips til at få mest ud af oplevelsen.

Hvem og hvorfor

Enhver, som elsker familien kan skrive korrespondance for en nyfødt baby. I de fleste tilfælde brevskriverne er mødre og fædre, men bedsteforældre, søskende, udvidede familiemedlemmer og nære venner af familien kan også optage deres tanker i et brev. Mens brevskrivning ikke helt har erstattet de traditionelle baby bøger som et middel til registrering af vorden erfaring, har det været med til at forbedre tidlig forældreskab for både forældre og børn. Den egentlige årsager til, at folk engagere sig i denne praksis er mange og ofte personlige ligesom dem på listen nedenfor.

 • Dokumentation af aktuelle begivenheder, der fandt sted ved fødslen
 • For at besvare spørgsmål ældre børn spørge om deres barndom
 • Angivelse af de tidligste måneder af et barns liv
 • Deling tanker, følelser og barnets milepæle med familiemedlemmer
 • At udtrykke meningsfuld personlige oplysninger som et minde for børn
 • Tillade barns søskende at præsentere sig selv

Tips til at skrive et brev til en nyfødt

Det lyder nemt for de fleste mennesker, men skrive til et spædbarn kræver lidt planlægning. Hvis du er interesseret i at skabe en meningsfuld brev til dit barn til at læse, når hun bliver ældre, kan spidserne diskuteret i de følgende afsnit hjælpe dig med at komme i gang med dit projekt.

Vælg en tone

Tonen i brevet er et af de mest besværlige områder brevskrivning til et barn. Vokset op familiemedlemmer har voksen viden om verden, der kan sive ind i et brev utilsigtet. For nogle er denne form for intim og ærlig deling bliver det punkt i brevet, men andre kan vælge at beholde tonen lette, luftige og sjovt, især hvis barnet læser brevet i en ung alder. Brug lidt tid at beslutte, når du planlægger at give brevet til dit barn og hvor meget verdslig viden, du gerne vil have det til at indeholde.

Må ikke Sweat fejl

En stor fordel i at skrive breve til en baby er soler sig i luksus af tid. Det vil være en lang tid før dit barn er gammel nok til at læse brevet, så fejl er ikke vigtigt. Når du skriver dit brev, give dig selv lidt tid og derefter læse hvad du har skrevet. Hvis du føler dig utryg over noget Deres brev siger, har du masser af tid til at foretage ændringer eller starte helt fra bunden.

Letter Emner

Et brev til en nyfødt kan vandre ned mange gribende veje, men nogle gange folk er ikke sikker på hvor du skal begynde. Hvis du har problemer med at komme op med en indledende emne, gennemse diskussion ideer i listen nedenfor. Dit barn vil tage glæde i at lære om de ting, du taler om i dit brev.

 • Favorit minder fra forældre og nyfødte
 • Tidlige styrker og vaner under vorden
 • Sjove ansigter, fagter, lyde og manerer
 • Sove- og spisevaner eller andre baby milepæle
 • Mest specielle øjeblikke deles med baby
 • Ting om din nyfødte, der overraskede dig
 • Lokale og verdens aktuelle begivenheder
 • Hvordan har du det med din baby
 • Håb, drømme og ambitioner

Muligheder

Mange mennesker, der skriver et brev til en nyfødt stopper ikke ved blot én. Hvilken bedre souvenir kan du give dit barn, da han vokser ind i voksenalderen end en krønike om hans tidlige liv? Udover brevskrivning, har nogle forældre skabt blogs på nettet, hvor de deler deres breve til baby med andre nye forældre. Udskrivning blogindlæg og lægge siderne i scrapbøger bliver en vidunderlig måde at give børn de minder, de var med til at bygge.