Brand New Motorcykel stjålet Insurance låse

Brand New Motorcykel stjålet Insurance låse

En helt ny motorcykel stjålet forsikringskrav bør ikke udsættes. Tiden er af afgørende betydning, når de foretager denne type krav.

Motorcykel Tyveri

Du må ikke tænke på nogen stjæler din helt nye motorcykel, men desværre tyveri sker. Du er nødt til at beskytte din ejendom fra en eventuel tyveri, især når beskæftiger sig med en motorcykel. Fordi motorcykler er så tilgængelige, kan de være mål for en tyv lettere end en bil. Det er i din bedste interesse at forstå, hvordan din motorcykel dækning vil fungere, hvis din motorcykel bliver stjålet, og du har brug for at gøre krav gældende.

Brand New Motorcykel stjålet Insurance låse

Finde ud af, at din nye motorcykel er blevet stjålet, kan være helt ødelæggende. Men før du tror alt er tabt, kan du være i stand til at få hjælp fra dit forsikringsselskab i at have din motorcykel udskiftes. Ved at indgive en helt ny motorcykel stjålet forsikringskrav du kunne muligvis have dit forsikringsselskab erstatte din cykel.

Dækning for tyveri

Det er vigtigt at forstå, hvordan din motorcykel forsikring fungerer, så du vil have en idé om, hvordan du vil blive opvejet af dit forsikringsselskab, hvis din nye motorcykel er stjålet. Først skal du nødt til at forstå, at ikke alle politikker dækker tyveri. Når du køber motorcyklen forsikring, kan du have haft mulighed for at købe fuld dækning motorcykel forsikring. Den fulde dækning forsikring giver dækning for sådanne hændelser som tyveri. Hvis du kun har købt ansvar, men du må ikke være dækket.

Før du indsende en klage for at få dækning for en stjålet ny motorcykel, skal du først sikre dig, at du har en sådan dækning. Ofte folk enten tror, ​​de har dækning, at de virkelig ikke har, eller de beslutter at give afkald på ekstra dækning og så ender med beklagelser.

Krav Process

Når en nylig købt motorcykel bliver stjålet, bliver du nødt til at indgive en helt ny motorcykel stjålet forsikringskrav. Det krav er vigtig, og det må du forstå, hvad du skal gøre for at få dit krav behandles så effektivt som muligt.

Der er visse trin, der skal træffes for at have din påstand behandles uden problemer.

  • Når du opdager, at motorcyklen mangler de fleste forsikringsselskaber kræver, at du kontakter dem og politiet så hurtigt som muligt. Eventuelle forsinkelser på side i rapportering motorcyklen mangler kan resultere i problemer med din påstand.
  • Du skal bruge en politirapport, at detaljer alt hvad der skete med hensyn til tyveri af din motorcykel som dit forsikringsselskab vil anmode om disse oplysninger for at kunne behandle din påstand.
  • Mens kravet er under behandling, vil forsikringsselskabet give dig en leje bil at bruge, der er dækket af politik.
  • I de fleste stater, dit forsikringsselskab har tredive dage til at træffe en endelig afgørelse om din påstand. I løbet af denne tid dit forsikringsselskab kan kontakte dig anmodning om yderligere oplysninger være sig den køb papirer for din motorcycle- for at kunne behandle kravet. Du skal kunne give forsikringsselskabet med alle de nødvendige oplysninger, der er nødvendige for at behandle din påstand.

Erstatning for stjålne motorcykel

Det er også meget vigtigt for dig at forstå, hvordan du vil blive kompenseret for din stjålne motorcykel. Når du har købt din motorcykel forsikring og anmodede tyveri dækning, du enige om at have din cykel forsikret for et bestemt beløb. Denne dækning værdi er det beløb forsikringsselskabet vil bruge, når de søger en erstatning motorcykel. Således, når du udskifter cykel, du nødt til at vælge en motorcykel af samme eller mindre værdi.

En anden, vigtig faktor til at overveje, er, at er, at for at der er den mindste mulighed for, at forsikringsselskabet vil refundere dig for din stjålne cykel, tyveri politik skal være i kraft på tidspunktet for tyveriet. Du kan ikke købe tyveri dækningen efter din cykel bliver stjålet, og forventer, at dækningen vil være med tilbagevirkende kraft. Dette er et meget vigtigt begreb, der skal forstås være dem, der ejer motorcykler.

For mere information om din dækning, skal du kontakte dit forsikringsselskab eller henvise til Deres politik papirarbejde.