Brain Game. Tændstikker

Brain Game.  Tændstikker
Jeg vil gerne gøre din dag lidt mere underholdende, det er derfor, jeg har besluttet at offentliggøre en gåde i dag. Det er meget simpelt, men som du allerede kender, selv meget enkle gåder kan have brug for din tid. Jeg håber, du vil nyde at løse det. Så her er det. Der er nogle kampe på bordet. De ligger så de danner følgende ligestilling: XI + I = X. Hvordan du gør det rigtigt uden at røre nogen af ​​kampene? Du må ikke lys, flytte, tilføje, fjerne pause (og så videre) kampene. Du kan heller bruge ekstra objekter. Så hvordan gør du det?

Venligst, hvis du ønsker at løse gåden selv, ikke læser svarene på denne hjerne spil, fordi du kan finde svaret allerede skrevet der. Jeg vil offentliggøre det korrekte svar sammen med den næste hjerne spil. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål om opgaven, hvis noget er uklart. Men undskyld, vil jeg ikke svare førende spørgsmål.

Og her er svaret på det foregående hjerne spil om flyvende kolibri. Den blev givet af Chris - en meget god forklaring: Hvis kolibri vejer 1 gram, vil vægten vise et gram. Da fuglen begynder at flyve skalaerne vil vise lidt mere end et gram som der anvendes energi til hop (kinetisk energi) i flyvning giver fuglen potentiel energi. Da fuglen flyver skalaerne vil læse et gram da et nyt ligevægtspunkt mellem nedadgående linjer i luften skulle matche vægten af ​​fuglen er nået. Da fuglen lander vægten vil læse lidt mere end et gram på grund af den potentielle energi blive forvandlet til kinetisk energi, og at kinetisk energi spredes som landing sker. Fuglen har landede vægten vil vende tilbage til et gram.

Scott forklarede en masse i hans kommentar, men hans svar var faktisk ikke løsningen. Tak til alle, der deltog i diskussionen. Nu kan du begynde den nye.