Brain Game. Paradox

Brain Game.  Paradox
Denne gang Geniusbeauty udgiver en hjerne spil, som ikke behøver Matematik og som er lettere, end den foregående, men stadig behov tænkning. Prøv at løse det: jo mere du tager derfra, jo større bliver det. Hvad er det? Venligst, hvis du ønsker at finde den løsning, selv ikke læst kommentarer på denne historie, fordi nogen kunne har allerede skrevet det der. Held og lykke!

Du vil finde løsningen på det næste hjerne spil. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål om opgaven, hvis noget ikke er klar. Men undskyld, vil jeg ikke svare førende spørgsmål.

Brain Game.  Paradox
Svaret på det foregående hjerne spil er: Geniusbeauty tog 2 klodser arrangeret i form som vist på billedet og måles diagonalt fra øverste hjørne af en mursten (B) til det nederste hjørne af den anden (A). Men der kan være flere løsninger på dette hjerne spil (med stillinger af mursten). Tak til dem, der kommenterede, for deres deltagelse. Tillykke til Chris, der mailede mig det rigtige svar, og Dwight. Fortsæt! Laurentiu og Jed var virkelig tæt på løsningen, men måske, glemte nogle detaljer!