Brain Game. Gud givet

Brain Game.  Gud givet
Her er en interessant hjerne spil. Gud giver det til folk to gange helt gratis, men hvis de vil have det for tredje gang, de skal betale penge. Hvad er det? Venligst, hvis du ønsker at løse selv, være forsigtig og ikke se på kommentarer til dette indlæg, fordi nogen kunne har allerede skrevet løsningen der. Held og lykke!

Du vil finde løsningen på det næste hjerne spil. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål om opgaven, hvis noget ikke er klar. Men undskyld, vil jeg ikke svare førende spørgsmål.

Her er løsningen af ​​den tidligere hjerne spil: din første tur skal være med geden, så du vender tilbage alene og tage enten ulven eller kål, krydse floden, lade det på den anden bred og vende tilbage med geden. Så kan du lade geden, tage den resterende post og bringe det til den anden flodbred. Efter det du vender tilbage alene og afhente geden. Alle tre elementer er på den anden bred.

Det korrekte svar på det foregående gåde blev givet af Anon, Jake, Linda, John, Richard, Peggy, Marvin, Karen, Omid, Coleen, Dyanne, Steve Sjurset, Mano-mand, Ben, Jed Hawk. Well-done! Jeg håber, du vil løse dette gåde også.