Brain Foods og Memory Enhancement!

Har du nogensinde glemt, hvor du lægger dine nøgler? Hvor du parkeret din bil? Glemte at få fat i din tegnebog på vej ud af huset eller til at sende et fødselsdagskort til din mor-in-law? Sikker på at du har, der ikke har? For at holde vores erindringer skarpe og støtte normal hjernefunktion, mental sundhed eksperter anbefaler vi jævnligt udøve vores hjerner med mentale træning.

Mens alder kan være en begrundelse for lejlighedsvis absentmindedness der er andre sandsynlige årsager til, at folk har tendens til at glemme, selv blandt de ældre. En af de fremmeste grunde er utilstrækkelig udnyttelse af vores mentale kapacitet. Ligesom regelmæssig konsekvent motion er med til at opbygge og tone muskler, så mentale øvelser kan bidrage til at styrke hukommelsen, samt de kognitive og motoriske funktioner i hjernen.

Hukommelse og motorik kan forbedres ved stimulering. Eksperter siger, at udvikle mentale færdigheder eller udfører et par cerebrale gymnastik hver dag kan hjælpe med at holde dine mentale evner aktiv og fremme hjernens sundhed.

Er du klar til en god træning? Her er et par nyttige og let at gøre mentale øvelser:
Se de daglige nyheder regelmæssigt.
1. Vær opmærksom på de lokale, verdensbegivenheder og aktuelle oplysninger. Notér de vigtigste begivenheder.
2. Ved udgangen af ​​den dag, huske, hvad du har hørt eller i det mindste de store overskrifter.
3. Lav en indkøbsliste, men ikke bruger den, så snart du træder ind i supermarkedet. Prøv at huske alle de varer, du har nævnt, og derefter kontrollere listen for at se, hvad du måske har glemt.
4. Brug 30 minutter til en time om dagen at løse gåder, krydsord, sind teasere eller spiller spil, der kræver mental årvågenhed, såsom bro, Scrabble eller skak.
5. Undgå en monoton rutine. Monotoni kan føre til træg tænkning og sløvhed.
6. Oprethold sociale relationer. Deltag i en klub eller et håndværk klasse til at møde folk og holde kontakten. 7. blevet involveret, åbne og interagere med andre mennesker. Hjernen udfordres ved at interagere med andre mennesker.
8. Øvelse dagligt. Målet er at være aktive og at støtte blodcirkulationen. God omsætning opretholder en levering af iltet blod flow til hjernen. Det siges, at hjernen er kun 2 procent af vores kropsmasse, men den bruger 20 procent af den ilt, vi indånder. Den har brug for en stærk iltforsyning. Du kan lave motion ind i en god fysisk og mental træning ved at gøre sjove aktiviteter som square dance!
9. Se mindre tv. Bruge timer foran fjernsynet er en passiv form for underholdning. Med undtagelse af nyheder og uddannelsesprogrammer, se tv forlader sindet i en sløvet, neutral position.
10. Udvikle en vane at læse. Du ønsker måske at starte en bogklub og invitere dine venner til at læse et kapitel om ugen og diskutere book.Challenge hjernen til at lære nyt. Hjernen er i stand til at tilpasse sig og holde lære selv, som vi alder. Nye neuroner kan vokse i alderdommen samt. Det vigtigste mål er at stimulere sindet og holde det udfordret til at tænke. Kost spiller også en vigtig rolle i hjernen sundhed. Fødevarer har en direkte forbindelse til hjernens ydeevne.

Visse hjernen fødevarer specifikt støtte sunde funktioner i hjernen.

Et par eksempler er kød, fisk, æggeblommer, mælk og mejeriprodukter, jordnødder, hvedekim, lever og korsblomstrede grøntsager. Urter og næringsstoffer, der understøtter hjernen sundhed omfatter: Blueberry ExtractThis er en antioxidant, der støtter sunde celle-til-celle communication.Cognizin®This indeholder Citicolene, hvilket er en form for vitamin B. Det er en navnebeskyttet forbindelse, der understøtter produktion af energi i brain.Vitamin B-12It understøtter sunde funktioner af nerveceller og røde blodlegemer. HuperzineThis er en antioxidant, der understøtter cognitivefunctions. VinpocetineThis er et næringsstof, som understøtter blodtilførslen til hjernen og derfor hjernen modtager en sund tilførsel af ilt.

Ganske vist er det svært at få en afbalanceret kost af "brain food," hverdag. Age, også kan forringe kroppens evne til at fordøje mange af disse fødevarer. Kosttilskud, ligesom Memory Matrix, der indeholder urter, antioxidanter, næringsstoffer og vigtige vitaminer kan støtte hukommelsen, motoriske og kognitive funktioner. Tilskud kan være den ideelle løsning for dig at sikre din krop får en daglig dosis af disse hjerne næringsstoffer.