Brætspil at forbedre kommunikationen

Brætspil at forbedre kommunikationen


Kan du bruge brætspil at forbedre kommunikationen? Med de mange forskellige brætspil til rådighed på detail hylder, kan du finde forskellige typer af spil til at forbedre forskellige opdelinger kommunikation.

Hvorfor har du brug for at forbedre kommunikationen

Først finde ud af, hvilken slags kommunikation, som du ønsker at udvikle. Kommunikation betyder ikke altid verbal. Hvad med følelsesmæssige eller kropssprog kommunikation? Hvis du har brug for at forbedre verbal kommunikation, hvad der specifikt?

Vil du have mere artikulation? Forståelsen? Måske du ønsker at øge dit ordforråd eller almindelig brug eller ønsker at være i stand til at tænke hurtigere på dine fødder. Uanset hvad din grund er, kan forstå, hvad du ønsker at forbedre hjælpe med at vælge et brætspil for at forbedre kommunikationen.

Udvalg af brætspil at forbedre kommunikationen

General Word Viden

  • Scrabble. Et klassisk ordspil hvor du opretter ord baseret på et vilkårligt antal fliser sammen med ord allerede på spillebrættet. Jo flere ord, du ved, jo bedre vil du spille og højere man vil score. Dette brætspil at forbedre kommunikationen gør det på, at det tvinger dig til at opsøge nye ord eller koncentrere sig om at danne ord med hvad du har.
  • Boggle ligner Scrabble, men i stedet for en spillebrættet, danner du ord fra en række lettered die tilfældigt vendt i et gitter. Du slutter bogstaver for at gøre ord så et godt kendskab til tre, fire eller fem-lettered ord er nyttigt.

Tale og Articulation

Spil, der forbedrer tale og artikulation normalt inddrage visuelle signaler eller trivia spørgsmål eller partnere.

  • Cranium Spil. Enhver form for spil fra Cranium biblioteket kan forbedre kommunikationen. Næsten hver type spil er repræsenteret i baghovedet spil, ligesom opgaveløsning, skuespil, sang / summende, skitsering og skulptur. Spillere eller hold forsøger at outguess hinanden som reaktion på fjollede spil, der får din hjerne arbejder overtid for at finde ud af, hvordan man bedst kommunikerer med andre.
  • Taboo. Hold eller partnere får ord, de skal forsøge at få deres holdkammerater til at sige. Desværre får du også en liste over ord, du kan ikke sige; Derfor skal du prøve at få din partner til at gætte baseret på andre spor. Sig en af ​​tabu ord og du er ude.

Hurtig tænkning

  • Pictionary. Spillere tegne billeder, så teams kan gætte, hvad de er. Jo hurtigere du taler det ud og finde ud af billedet, jo bedre dit team gør. Svarene er røg ud hurtigt efter hinanden, og du skal være klar i hvad du siger, ellers din korrekte svar kan ikke høres.
  • Scattegories. At spille dette spil højt er en god måde at forbedre kommunikationen og hurtig-tænkning. Når du får en kategori og et brev, er du nødt til at komme med ord, der starter med bogstavet baseret på kategori.

Enhver spil, du ønsker

Ovenstående brætspil at forbedre kommunikationen er ikke begrænset til dem, der er anført her. Du kan lave alle spil sidder på din hylde fungerer som et redskab til bedre tale, formulere og kommunikere. For eksempel de fleste familier eller husstande har et skakspil. Undervisning nogen til at spille skak viser, hvor godt instruktioner er talt og modtages. Eller hvis to spillere er veteraner fra spillet, taler om strategier er en fantastisk måde at få indsigt i din modstander, næste gang du spiller dem. Prøv nogle af de følgende spil, du måske har liggende rundt i huset for at forbedre kommunikationen:

  • Monopoly. Dette spil kan lære dig at kommunikere behov eller ønsker (betaling for landing på ejendommen, forhandle.)
  • Risiko .Using tankevækkende strategi og informere din modstander af dine handlinger kan enten give dig væk eller gøre dig truende.
  • Battleship. Lytte for at kommunikere er vigtig i dette klassiske brætspil.

Den vigtigste del af enhver brætspil er sjovt. Alle brætspil skal have fremragende kommunikation mellem spillerne, så hver eneste person kan have en god tid på at spille spillet.