Brændende The Fat

Jeg har ofte nye kunder spørger mig, hvad den korrekte puls træningszone bør være for fedt tab. Jeg har for nylig læst message boards og fora med påstande om, at at tabe fedt, du skal bo i 120-135 bpm zone. Den rationelle kommer fra det faktum, at under lavt aktivitetsniveau vores fysiologi bruger meget højere procentdele af fedt som brændsel kilde. Samtidig med at dette tempo i 20-30 minutter vil gøre nogle fordele i vægttab og konditionering og er et godt kursus for ældre deltagere eller personer med begrænsninger, faktum er den kaloriefattige udgifter er for lille.

Første off Lad mig sige, altid have en check op med en læge inden en kraftig motion program. Det er sagt, du er bedre tjent brænder den maksimale mængde kalorier, du 抮 e stand til i den fastsatte frist. En kalorie brændt er en kalorie ikke på dig. Moderat og særlig høj intensitet motion forårsager størstedelen af ​​kalorier kommer fra kulhydrater i form af glukose eller glykogen fundet i muskel, blod og lever. Glycogen med brugen af ​​ilt (dermed aerob træning) konverterer let til en brugbar form for energi til at drive dig. Sandheden er dit system vil fortsætte med at brænde noget fedt til brændstof samt glukose i et forsøg på at skåne kulhydrat for andre kropsfunktioner. Den virkelige fordel kommer fra det faktum, at alt dette brugt sukker skal udskiftes betyder flere af de kulhydrater, du spiser, vil gå mod at genoprette forarmet glykogen butikker og mindre af det, der er lagret som fedt.

Hvis fedt tab eller fitness condition er din vigtigste, mål prøve intervaltræning. Start med en 5? 10 minutter opvarmning derefter som du fortsætter variere dit tempo mellem en walk-run, jog-run, eller køre-sprint format. Prøv bakker og lejligheder til sort. Som du forbedre dig kan forlænge intervallet perioder med høj intensitet. Ikke blot vil du forbrænde mere fedt og samlede kalorier i løbet af din træning, men du øger din efter brænde så godt i forhold til konventionelle træningsmetoder. Sørg for at variere dine rutiner ofte for at forhindre stagnation.

Hvis du vil kontrollere din puls placere dit indeks og langfinger ved siden af ​​dit luftrør og skub forsigtigt op og i at føle puls. Hold i 10 sekunder tælle impulser og gange med 10 for at få pulsen. Holding længere eller flere gange at kontrollere hvert par minutter øger fejl. Der er også mange gode billige pulsmålere rådighed i sportsforretninger. I teorien din maksimale puls er antallet 220 minus din alder for mænd og 226 minus din alder for kvinder. Under 65% gange dette antal anses lysintensitet og over 85% er tung.

John Diaz
ultimatehlth.com