Boston Terrier

Boston Terrier

Vidste du, at Boston Terrier er en af ​​kun en håndfuld hunderacer, der faktisk blev udviklet i USA? Det er sandt. Kom lære lidt mere om denne vidunderlige følgesvend race.

Boston Terrier Beginnings

Den dapper lille hund, vi i dag kender som Boston Terrier er en helt anden hund end den, Robert Hooper først bragt til sit hjem i Boston og bruges til fundet racen.

Denne Boston Terrier original spor sin oprindelse til en krydsning mellem en engelsk Bulldog og den nu uddøde hvide engelske Terrier. Undervejs Bostons blev yderligere krydset med andre racer som franske Bulldogs og endda den mægtige engelske Mastiff for at bringe nyt blod ind i, hvad der var blevet en meget lille genpulje.

Til sidst avlsprogrammer koncentreret om Boston-til-Boston parring, hvilket resulterer i racen, vi kender i dag. Mens tidlige prøver vejede så meget som fyrre pounds, dagens gennemsnitlige størrelse Boston Terrier vejer kun 15-18 pounds.

Generel Udseende og Karakter

The Boston Terrier er en muskuløs, energisk lille selskabshund, let genkendes af dens særlige markeringer. Selvom racen kommer i brindle og hvid, sæl og hvid, og sort og hvid, det er den sorte og hvide kombination af kort, glat, smoking pels, der giver racen dens "gentleman" udseende, ingen let til hunnerne beregnet.

Det hvide område af pelsen strækker sig fra midten af ​​panden og fortsætter ned næsepartiet, bryst og forbenene. Den fortsætter omkring halsen og varierende grader over skuldrene og mave endelig løber ned af en del af de bageste ben. Resten af ​​hunden er enten brindle eller en af ​​de faste farver nævnt.

Boston Terriers kan være en smule på den iltre side på grund af nogle af deres kamphund og terrier herkomst, men disse hunde gør vidunderlige ledsagere ved korrekt uddannet og socialiseret. De er meget kærlig og hengiven til deres ejere, og nyde en livlig omgang slæbebåd samt en god kæle.

Træning

Bostons er meget intelligent og er i stand til nemt at lære, hvad du holder af at lære dem, hvis du er konsekvent. Disse små hunde har en tendens til at have sind af deres egne. Så hvis du slap i at yde vejledning, de vil helt sikkert vælge deres egen vej i livet.

Når det er sagt, en veluddannet Boston er en glæde at vide.

Sundhed

Ligesom mange andre Brachycephale racer med runde hoveder og skubbet i ansigter, Bostons er tilbøjelige til snorken og fnysende magi. Dette kan være forårsaget af en aflang ganen smalle næsebor, eller en kombination af de to, der resulterer i forholdsvis små luftveje, hvilket også gør denne race mere tilbøjelige til varmestress.

Andre racer sundhedsproblemer omfatter:

  • Hudtumorer
  • Eye ulcerations- Hovedsageligt på grund af den fremtrædende øjnene
  • C-sektion deliveries- Grundet stort hoved størrelse whelps
  • Kortskallet syndrom-En obstruktion af de øvre luftveje
  • Patellar luxation- dårlige knæ

Konklusion

Boston Terriers kan være stor kammerater og familie kæledyr. Deres lille størrelse er perfekt til krammer, men deres robuste opbygning er mere holdbart end den gennemsnitlige Toy race.

Hvis du leder efter et kæledyr, der er intelligent, kærlig, og klar til sjov, måske er det tid du overvejet en Boston?

Eksterne links

  • Boston Terrier Club of America
  • American Kennel Klub
  • Boston Rescue og vedtagelse