Børnehave Graduation Gaver

Børnehave Graduation Gaver


Børnehave graduering er en stor milepæl i dit barns liv. Fejrer det med en gave, du ved, at hun vil værdsætte, da hun bevæger sig fremad i hendes primære skoleår er et fælles ønske, men at finde den perfekte gave kan vise sig at være svært.

Førskole Graduation Gave Idéer

I det øjeblik din preschooler gør hans vej op ad kirkegulvet på hans førskole graduering er et øjeblik, at du både skal huske lyserødt. Mens store ture og klasse ringe kan tilhøre den high school crowd, er der ingen grund til du ikke ære din kandidat med en gave, der er meningsfuld for ham.

Brugerdefineret T-Shirt

Er dit barn en tøj hest, der elsker at vælge særlig beklædning til at bære hver dag? Hvis det er tilfældet, kan du overveje at tilpasse en t-shirt for ham at bære efter den store dag. Anyting der tyder "graduate" er ideelt, men hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, så tænk på nogle af disse emner:

  • En tavle med "Graduate" skrevet på tværs af det
  • Et billede af dit barn med ordene, "Børnehave Graduate" under det
  • Et billede af et eksamensbevis eller hue og kjole
  • En smilende ansigt, bjørn, hund eller et andet dyr iført en graduering cap

Cater til dit barns smag her; hvis hun kan lide dyr, måske et billede af en hund at holde eksamensbeviset foretage et godt valg.

Steder til at tjekke for skræddersyede skjorter inkluderer:

  • Zazzle
  • Café Press

Børnehave Rygsæk

Ær springet fra børnehaveklasse til børnehave med en ny rygsæk. Sørg for at bestille den nye taske i dit barns yndlings farveskema, og overveje at have sine initialer broderet på det så godt. Steer klart af tema eller lille barn-inspirerede taske; rygsækken skal give unge tillid til at marchere ind Børnehave med hovedet holdt højt.

Shop SchoolBags.com for alderssvarende størrelser og temaer.

Bøger

Hvis dit barn elsker at læse en ny bog gør den perfekte graduering til stede. Åh, de steder, du vil gå af Dr. Seuss er et godt elsket klassiker, der er passende for både alder, og anledningen.

Alternativt overveje at købe dit barn en personlig historie. Medtag hans navn, foretrukne legetøj eller endda navnet på hans skole i en one-of-a-kind historie, han vil få lyst til at læse igen og igen. Tjek Brugerdefineret historie bøger efter temaer til at passe enhver lejlighed.

Graduation Ramme og foto eller Poem

Fejre den særlige dag med en graduering-tema billedramme. Sørg for at få en stor foto af dit nye kandidat trykt hurtigt; fotos uploadet online kan afhentes hos din lokale stof butik inden for en time eller leveret lige til din dør inden for få dage.

I stedet for at udforme et foto, eller ud over det, skrive en førskole graduering digt og ramme det for din datter. Alternativt har hun skrive en en måned eller deromkring før eksamen og derefter ramme det for hende og præsentere det for hende med et billede af sig selv på den store dag.

Tjek de billeder får Party City.

Art Bag

Forkæl din spirende kunstner til en helt ny kunst taske som en graduering gave. Vælg en taske store nok til at holde en vifte af kunst forsyninger, og fyld den med forskellige former for papir, markører, blyanter og crafting forsyninger. Mange børnehaveklasser forventer, at deres elever til at medbringe deres egen kunst forsyninger; kontakte skolen for en liste over, hvad der kræves, og pakke det sammen, så dit barn vil være klar til den første dag. For at sikre dit barn virkelig skiller sig ud fra mængden, få det personlige, ligesom forsyningsledningerne tasker fra Gator Tots.

Gøre det til deres egen

Den bedste måde at finde den perfekte gave til din preschooler er at tage dit barns alder og interesser i betragtning. Hold dit barns interesser i fokus, og personliggøre gaver, hvis det er muligt, for at øge den idé, at det nuværende blev gjort og købt lige for dit barn. Gaven du vælger, skal være en, der kan vare i årevis, men samtidig give masser af erindringer, samt en, der kan fenjoyed nu.