Børnehave: Førskolebarn Behavior Tips

Deling

Deling kan være en vanskelig koncept for din preschooler, især hvis hun har haft negative erfaringer fra en mangel på tilstrækkelig tilsyn ved børnehaven eller dagpleje, eller også hvis din preschooler har bare ikke rigtig haft til at dele noget indtil nu. Giv din preschooler nok muligheder for at øve og masser af eksempler at lære af og snart vil han være at dele med succes.

Begynd med at spørge og kræve, at din preschooler dele med dig. Det er her du lære ham at skiftes og du kan forklare, hvordan det føles, når han tilbyder dig en af ​​hans legetøj. Dernæst gå videre til planlægning legeaftaler. Bestem hvilke legetøj skal være til rådighed for dit barns ven til at spille med, og forklare dit barn, at han bliver nødt til at dele disse legetøj. Put væk eller skjule fra sight eventuelle særlige eller foretrukne legetøj. Husk at tage en aktiv rolle i delingen ved at forklare både dit barn og det andet barn reglerne om at tage sving og ikke opsigtsvækkende.

Det vil ikke ske natten over, men forhåbentlig efter et par legeaftaler din preschooler vil begynde at få den idé. Snart vil han være glad for at opgive et stykke legetøj til at lave en ny ven.

Raserianfald

Hver preschooler har raserianfald, nogle oftere end andre. De kan være forårsaget af en række faktorer, herunder stress, angst, forlegenhed, frustration og vrede. Først, lad os diskutere forhindrer dem.

Som forælder, du ved dit barn bedre end nogen anden. Hvilket betyder, at du ved, hvad slags svar og adfærd vil sætte ham ud. For eksempel, hvis du sidder fast i linje på posthuset, og det er at komme tæt på frokost tid, kan du forvente, at dit barn begynde at klynke eller klage over hvor sulten han bliver. Planlægning ved at bringe en lille snack kan hjælpe sinke udviklingen af ​​et egentligt raserianfald.

Undgå den næste raserianfald ved ikke at give efter for den første! Når du giver i eller skifter mening, dit barn pludselig indser, at der ikke betyder ikke altid nej. Så næste gang du sige nej, når han beder om noget i butikken, eller en vens hus, kan du forvente tårerne til at begynde at rulle.

Giv en fem minutters varsel. Hvordan har du det, når du er i midten af ​​at surfe på internettet eller se en film og strømmen går ud? Hey, hvad der skete ?! Vær hensynsfuld over for dit barn og lad ham vide, at du vil forlade parken eller hans vens hus i 5 minutter. På den måde er det ikke så uventet og han har en chance for at afslutte spille eller sige farvel.

Nogle gange vil du ikke være i stand til at forhindre raserianfald, og det vil ofte ske på det mest ubelejlige steder. Her er nogle tips til at gøre med en raserianfald.

Lad dit barn have raserianfald. Det er nemmest, hvis du er hjemme. Flyt dit barn til hans værelse eller et sikkert sted, lukkede døren, og lad ham skrige og græde og få det hele ud. Raserianfald er ofte et resultat af dit barns frustration og manglende evne til at udtrykke sig. Han vil normalt føle sig meget bedre, når han har haft en chance for at lufte nogle af disse indestængte følelser. Når skrigende er overstået, kan du normalt få en god diskussion.

Hvis du ikke er hjemme, kan du prøve at mindske raserianfald ved at tale med dit barn. Uanset hvad du gør, ikke give efter for dit barns behov! Det vil kun gøre det næste raserianfald så meget værre. Hvis han græder fordi han ønsker et stykke legetøj ved kassen linje i butikken, kan du fortælle ham, at hvis han adlyder eller afslutter en opgave derhjemme, så næste gang du vil købe legetøjet. Normalt ude af syne, ude af sind fungerer bedst - så få, at legetøjet ud af syne eller prøv distraherende dit barn før han selv ser det. Hvis din tilgang til argumentation mislykkes, skal du fjerne dit barn fra situationen og lad ham græde andetsteds, indtil han falder til ro.

Forsøg altid at holde din cool. Lad ikke dit barns raserianfald få det bedste ud af dig. Forstå, at dette snart vil passere, og forsøge at få det bedste ud af situationen. Nogle gange de bedste knus kommer efter raserianfald!

Undervisning Gode Manners

Undervisning gode manerer til førskolebørn kan virke som en skræmmende opgave. Efter alt, ser det ud som om, deres naturlige tilbøjelighed er at være ufølsom, taktløst, og selvcentreret. Men undervisning venlighed, respekt, eftertænksomhed og almindelig høflighed vil hjælpe din preschooler få langs bedre med klassekammerater, lærere og familiemedlemmer. Disse vigtige livsfærdigheder vil hjælpe dit barn bliver mere bevidste om andre og mindre egoistisk. Ved at lære, hvad der er socialt acceptabelt og ansvarlig adfærd, vil din preschooler være mere sikker i hans samspil med voksne og hans jævnaldrende.
Begynd med følgende manerer og forhånd som dit barn vokser og modnes.
1. At sige "Please", "Tak," og "Undskyld"
2. At give og accepterer komplimenter
3. på skift
4. At være en god sport
5. Doing favoriserer
6. Ikke afbryde
7. Foretag og accepterer undskyldninger
8. Deling
9. Venter på linje
10. Tabel manerer

Husk, at du ikke kan blot fortælle din preschooler hvad de skal sige eller hvordan de skal handle. Du skal modellere gode manerer selv, og tilskynde konsekvens og gentagelse. Overdådige på ros og give belønninger for ethvert forsøg på at huske at bruge ordentlige manerer. Gode ​​manerer vil ikke ske natten over, men med nok praksis og positiv forstærkning, vil de i sidste ende blive automatisk.

Succesfulde legeaftaler

Nu, at dit barn har indtastet førskolealderen, legeaftaler giver en fantastisk måde for hende at skærpe sine sociale færdigheder og lære korrekt play etikette (dvs. deling og på skift). Indtil nu har de fleste småbørn gør, hvad der kaldes parallel leg, hvor de kan spille side-by-side, men ikke nødvendigvis med hinanden. Din preschooler kan være langt mere interesseret i at interagere, og hvilken bedre måde end en overvåget mødes og hilse på dit hus? For at sikre det bedst mulige resultat, være forberedt ved at følge de gode råd, der præsenteres nedenfor.

  • Begræns legeaftaler til et barn ad gangen, på den måde hvert barn kan komme til at kende de andre en-til-en.
  • Begræns spille tid til 1-2 timer, og vælg et tidspunkt på dagen, hvor din preschooler ikke vil sandsynligvis være sulten eller træt.
  • For de første par legeaftaler sammen, overveje at invitere den anden barnets forældre til at deltage i det sjove. Det vil hjælpe deres barn være mere tryg, og forhåbentlig fjerne eventuelle tårer eller angst.
  • Stock op med snacks og juice. Sørg også for at spørge, om det andet barn har nogen fødevareallergi og hvad hans foretrukne snacks kunne være.
  • Planlæg en aktivitet eller to. . Dine førskolebørn kan være meget glade for at lege med legetøj sammen, men det er en god idé at have noget planlagt, at de begge kan deltage i Nogle forslag kan nævnes: kunst og kunsthåndværk, bagning cookies, plante en have eller spille et brætspil.
  • Limit-tv og computer brug. Legeaftaler handler om social interaktion, og det er meget svært at interagere, hvis både børn er stirre på en skærm. Tag en tur sammen udenfor, hvis børnene synes at være at få kede sig.
  • Undgå skænderier legetøj ved at skjule din preschooler favoritter. Opmuntre børnene til at dele og forsøge at lade dem finde ud af det på egen hånd, inden at intervenere.
  • Konflikter er almindelige i denne alder, men hvis du bemærker det eskalerer til en verbal eller fysisk konfrontation, være parat til at træde til med det samme. Forklar, at den slags opførsel ikke tolereres i dit hus, og tilbyde en løsning eller et kompromis på spørgsmålet. Hvis de ikke kan blive enige om en resolution, kan nogen tid fra hinanden være nødvendig, eller ændre aktiviteter.
  • Må ikke vente til slutningen af ​​playdate at rydde op. Det er svært at bede en preschooler at rydde op, hvis hans forældre er på døren, men hvis du tid det lige før snacks, kan du have bedre held.
  • Afslut playdate på en glad note ved at give retfærdig advarsel (5 minutter) og overveje at sende barnet hjem med en goody taske, der omfatter enhver kunst skabt sammen som en lille memento.

Disciplin

Glem alle de "new-age" forældre rådgivning og gå med de prøvede og sande disciplin teknikker.

Op til 2 år: Dit barn er stadig læring dit sprog. Det betyder, at han eller hun ikke kan forstå, hvad du siger eller forstå, at der vil være en konsekvens. Det bedste disciplin i denne alder er at sige, "NEJ!" i en fast stemme med en panderynken på dit ansigt og fjerne barnet fra situationen, eller omdirigere ham til noget mere passende.

2-3 år: På dette tidspunkt dit barn mediefil forstå, hvad du siger, men han vil udøve sin uafhængighed ved at vælge ikke at adlyde. Hvis du ignorerer dette problem, kan du forvente dit barn at fortsætte med at adlyde, når han føler sig som det eller kun hvis du vil belønne ham på en eller anden måde. Du skal være konsekvent i dit svar. Når han vælger ikke at adlyde, kan du prøve at sætte ham i time-out eller sende ham til hans værelse i 2-3 minutter. For mere alvorlige overtrædelser, kan han brug for en lille endefuld på hans nøgne bund. Altid kramme ham bagefter og forklare årsagen til spanking. Aldrig endefuld i vrede.

3-4 år: Du kan fortsætte med at bruge time-outs og spanking for denne aldersgruppe, men nu kan du også omfatte fjernelse privilegier (ingen TV, iPad, etc.) eller sende ham i seng tidligt.

4-5 år: Fjernelse privilegier, tidlig sengetid, og tilføje ekstra gøremål kan være en effektiv discipine i denne alder. Gem spankings som en sidste udvej for de mest alvorlige overtrædelser (liggende, respektløshed, Defiance).