Børne Overalls

Børne Overalls


Når det kommer til komfort, holdbarhed og funktionalitet, kan du ikke slå børnenes overalls. Classic denim overalls se yndig på spædbørn, småbørn og førskolebørn. Men disse dage, du er ikke længere begrænset til de traditionelle versioner lavet af blå jeans materiale. Snarere børnenes overalls kommer i en række forskellige materialer, fra bomuld til fløjlsbukser, hvilket gør dem lettere at mikse og matche med næsten alt i dit barns skab.

Populære mærker

Som enhver artikel i børnetøj, er nogle overalls produceret bedre end andre. Høj kvalitet Børne overalls har solide syninger, let at manipulere metal lukninger og holdbart stof. Eftersom børn elsker at indsamle ting, mens de er ude og omkring, det gør ikke ondt at finde overalls med masser af lommer. Følgende mærker ramme alle mærker, når det kommer til at konstruere top-rated denim og bomuld overalls til børn:

  • Oshkosh B'gosh: Tilbyder overalls i størrelser fra nyfødt til størrelse 12, Oshkosh er et klassisk navn i børnetøj. Langs Wirth denim stilarter, kan du finde andre muligheder så godt, som twill, plaid, og fløjlsbukser for drenge og piger.
  • Carhartt: Kendt for at være ultra-holdbar, den Carhartt mærke tilbyder afslappet overalls for drenge og piger i størrelser op til 16.
  • Levis: Levis kender denim, og deres klassiske denim overalls er tilgængelige i spædbarn og toddler størrelser, holdbart nok for små tumler men har dog stadig stor stil.
  • Round House: Classic denim overalls fra Roundhouse kan arbejde med enhver stil afslappet skjorte. De fås fra størrelse 12 måneder til at børnenes størrelse 18.

Ud over deres holdbarhed, pris og komfort, de førnævnte mærker tilbyder en klassisk snit til deres overalls, som gør det muligt prisbevidste forældre for at bevare deres bundlinje ved at lede tøjet til næste barn i familien uden at skulle bekymre sig om stil faktor.

Shopping Tips

Heldigvis denim overalls er meget populære blandt børn i alle aldre, så at finde et sted at købe dem er ikke svært. De fleste store varehuse bære navn mærke børnenes overalls. Desuden er mange kædebutikker, såsom Old Navy og GAP tilbyder deres egne versioner af denim og solid-farvet bomuld overalls til børn.

At finde den rigtige pasform

Børne Overalls

Uanset om du køber overalls til din søn eller datter online eller på din favorit børnetøj butik, er det bydende nødvendigt at finde den rigtige størrelse. Hvis du gør det er altafgørende for komfort. Da de fleste forældre er klar over, vil tvinge et barn til at bære dårlig montering overalls kun føre til ubehag for alle, han kommer i kontakt med. Vælg en størrelse, der er for lille, og du begrænse et barns mobilitet. Ligeledes, hvis du køber overalls, der er for store, de udgør en sikkerhedsrisiko.

For at sikre den rigtige pasform følge disse enkle trin:

  1. Mål dit barns taljen. De fleste producenter af børns overalls bruger taljen størrelse som den primære måling.
  2. Mål dit barns bryst. Du skal blot wrap et målebånd direkte under hans armhuler, mens han har tøj på. Dette er især vigtigt, når måling for overalls.
  3. Tjek dit barns skridtlængde. Du ønsker at købe overalls, der deler samme skridtlængde som en komfortabel par bukser.
  4. Når du har samlet alle dine barns målinger, sammenligne dem med producentens størrelse chart. Da børnetøj virksomheder str forskelligt, er det vigtigt at have dit barns målinger på hånden, når du overvejer forskellige mærker af overalls.

Returpolitik

Før du køber børns overalls er det en god ide at gennemgå selskabets tilbagesendelsespolitik. Størrelse diagrammer er ikke 100 procent korrekte. Ideelt et barn skulle prøve på overalls og flytte lidt rundt for at sikre den bedste pasform. Hvis du placerer en ordre online, skal du sørge for, at du kan have mulighed for at tillade dit barn til at afprøve de overalls for komfort og sende dem tilbage, hvis de ikke passer godt.

Klæd dem op eller ned

Overalls er en af ​​de mest alsidige beklædningsgenstande du kan have i dit barns garderobe. Denim sorter kan være klædt op eller ned alt efter lejligheden. De kan gå fra et teaterstykke dato i parken med en simpel tee nedenunder eller slidt i skole, når parret med en polo skjorte og cardigan sweater. Hvis du virkelig ønsker at gå elegant, men ønsker ikke at gå på kompromis med komfort, derefter overveje at købe overalls lavet af fløjlsbukser, eller bomuld, eller spendere lidt for overalls lavet af knust fløjl.

Yndig og praktisk, overalls er en stor garderobe post for børn. Vælg et kvalitetsmærke og måle dit barn til den rigtige pasform og du har en klassisk og alsidig hæfte for hans eller hendes skab.